Det måtte jo komme

Blacklisted

Hvad er der galt med denne liste?

Anni og Erik
Henrik Qvortrup
Hanne-Vibeke Holst
Carl-Mar Møller
Puk Elgaard
Simon Emil Ammitzbøll
Sussi og Leo
Monrad og Rislund

Jeg har udnævnt mig selv til officiel mandelgave-manager, hvilket kun er rimeligt, siden jeg af uforklarlige årsager næsten altid ender som den, der sidder og spiller uskyldig juleaften med oval stenfrugt under tungen eller i kinden. Faktisk kunne julehadere og andre kynikere, med god grund, kalde hele risalamande-ceremonien for et stykke absurdteater. For den årlige rutine hedder: M. går ud og køber en gave, spiser lidt dessert og vinder gaven, mens resten af familien ser slukørede til.

Men jeg klager ikke, og i år overraskede jeg mig selv med et spil Ego. Et særdeles velvalgt stykke legetøj til bloggere, blottere og andre narcissister, hvor vi kan konkurrere og gætte om mig, mig, mig. Og nej, det skal ikke byttes. Vi tog en tester i aften, og ud fra antal grine-kvælningsanfald og søsters bryske, hævede øjenbryn, fordi børnene altså sover, og huset er meget lydt, og tænk hvis de vågner og ikke falder i søvn igen og tager skade for resten af livet, er spillet en stor succes.

I korte træk taler vi om en lang række spørgsmål, der skal afsløre, om du kender dig selv og dine medspillere. Og her kommer førnævnte liste ind i billedet. For hvem vil du helst IKKE tilbringe en uge i sommerhus med eller IKKE rejse jorden rundt i luftballon med? Og kan dine medspillere fx gætte, hvem du nødigst vil tilbringe de sidste timer af dit liv sammen med?

Faktisk kan det være svært at vælge. Se det for dig. En kæmpe meteor styrer direkte mod jorden, men før alt liv bliver udslettet, har du 24 timer, hvor du enten kan rende rundt i Penisskoven sammen med Carl-Mar Møller og pisse territorier af. Eller sidde og hækle dækkeservietter sammen med Hanne-Vibeke Holst og messe om modbydelige mænd og vagina-misundelse. Eller danne trio med Susi og Leo. Eller forsøge at samtale seriøst med Anni Fønsby, der tegner og fortæller om, hvorfor hun har fået transplanteret en kæmpestor røv under hagen.

Ego liner altså en lang række danskere op, som vi tolererer på tv, hvor vi kan zappe videre, men måske nødigt vil se på vores dødsleje. Og så er det jeg spørger. HVORFOR havner Puk Elgaard i dette selskab?

AmarOrama har kun ét budskab til Ego-folket: Luk frk. Elgaard ud af rædselskabinettet i en fart! Ellers kan det nok være, at vi blacklister jer fra mandelgaveleverandørlisten til næste år.

Amager Amagerbrogade sluk dit tv amarOramaAmagerbrogade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det måtte jo komme