Insomnia

Bryster

Næh, hvor hyggeligt, at du kigger forbi i dag, hvor vi tilfældigvis har bryster på programmet. Godt for dig. Men også for mig.

For sagen er jo, at amarOrama faktisk begynder at føre sig frem, slynger om sig med stjerneskud, smarte M’er og lækre links. Ja, her tror vi nærmest, vi ER noget. Så selvom det hele startede ud som en hemmelighed, vil vi altså gerne have gæster alligevel.

Og hvad gør man så. Går til Google selvfølgelig. Og beretter om bloggen, der flyder med mælk og honning (og bryster). Et sandt Utopia uden pointsystemer og optagelsesprøver. Og du behøver ikke engang terpe Nordisk Råd eller Grundtvig. Næh, vi vælter os bare i saft og kage (og bryster). Der er nok til alle. Kom og se.

Jamen, hvad du skal google? Hvad med lige at søge en snapsebusk.

SnapsebuskSådan!!! Totalt med på snapsebuskeholdet sammen med Skov- og Naturstyrelsen. Søgemaskineoptimering er seriøs business og kaster en flot top 3-placering af sig.

Med den lille succesoplevelse, tror jeg, vi takker af for i dag. Skønt med besøg. Det må vi snart gøre igen. Bryster? Nå æhhmm, der kom vi måske til at love lidt for meget. Men ved du hvad! Vi har noget, der er næsten lige så godt. Eller måske bedre. Mærkelige istapper. Hvabehar!

istappederlykkesvejamageramarorama Peder Lykkes Vej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insomnia