100 % Amager

Det måtte jo komme

Ingen sidder fast i en snedrive på Fyn. Vi har sengetøj og madrasser nok til alle, og andestegen blev ikke glemt i bagagerummet. Julefreden lægger sig over huset som en stor varm dyne.

Jeg elsker, når vi alle er samlet. Desværre sker det sjældent. Og mens vi smutter mandler, skræller kartofler og diskuterer kongehus og verdens elendighed til et lydtapet af tegnefilm, giver det med familien altså mening. Og ærgerligt-ærgerligt, at nogen af os er syge, og at opskriften på sildesalat blev glemt i den anden ende af byen. Men vi er sammen, og det er velsignet, og jeg skynder mig at smide bloggen fra mig for at få det hele med.

Så god jul til mine 3-5 læsere.

PS
Den berygtede brother (ja har faktisk to) er her selvfølgelig også, og mens vi bonder og gør ved, kommer jeg, overvældet af julestemning, til at give ham sine helt egne linjer på bloggen. Så glæd dig til at høre ham sige det, alle tænker, men ingen tør sige (højre kolonne nederst).

Amager Gladelig jul amarOrama

Amager Byglandsgade gladelig jul amarOramaByglandsgade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 % Amager