Julefryd

Kaktus og karameller

Så sluttede 4 dages æde-gave-gilde i Hillerød, og jeg er trillet tilbage til Amager uden talje. Men til gengæld med stor, stikkende kaktus i halsen, som ikke sådan uden videre kan fordrives med kamillete eller Panodil. Forsøger at sove fra det hele og vil egentlig bare sige godnat.

For kedeligt? Så kig forbi Skriblerier. En sej, sjov dame, der ikke lægger fingre imellem, når hun blogger, blotter og brokker sig, og i dag afslører hun fx, at der findes mænd derude, som runder søde mails af med Knuz og Karameller.

Vi håber, de ikke findes på Amager.

Amager Holmbladsgade Jaguaren amarOrama Holmbladsgade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefryd