Lizzies Plads

Ja, det hedder den. Opkaldt efter en supersej beboerfordame. Siger de i hvert fald i Amagerbladet.

For engang for længe siden. Før jeg flyttede til Lizzies hood, tog hun lige affære og forvandlede et lille stykke ligegyldigt tomrum til en lille perle. Nej, oase. Nej, noget meget mindre slidt og klichefyldt, som jeg på stående fod ikke kan finde ord for, men altså en plads, som i Piazza Navona. Bare mindre og mere amagerkansk. Et rigtigt STED, hvis du forstår.

Kender du din fitnessverden, ved du måske allerede, hvad jeg taler om. Pladsen ligger for enden af Lyongade ved Wittenberggade og kan bl.a. nydes gennem vinduet fra trædemøllen i Fitnessworld. Men gider du ikke arbejde for sagen, får du den også her.

Lyongade lysskulptur Amager amarOrama Lyongade/Wittenberggade

Først kom det dansende par af Knud Ross Sørensen. Så den siddende harmonikaspiller. Og til sidst kronen på værket. Lasse Scheldes store, svævende lysskulptur, som skifter farve efter årstiden (siger de godt nok. Men er den ikke altid grøn!?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snesøndag