Klovnoholic

M.’s fornemmelse for

Sne. Jeg elsker det. Ikke i næsen, men stort set alle andre steder, og det huer mig slet ikke, at mine små, hvide venner bliver disset i medierne for tiden.

For nå ja, de befinder sig ofte på gerningsstedet, når en bil skrider i svinget, et håndled rammer fortovet eller et tag bryder sammen. Men til deres forsvar vil jeg lige minde om, at de fine fnug altså også har mange gode sager på samvittigheden.

Kender du måske andre frivillige rengøringshære, der gladelig kigger forbi og fejer alt grimt, ulækkert og hundelortsagtigt ind under et glitrende, hvidt gulvtæppe? Og i samme ombæring skruer ned for larmen og gør alle lyde bløde og rare? Og op for lyset, så natten pludselig lokker med taknemmelige traveture og stjernekiggeri?

Og er der andre i hele verden, der kan fremkalde smil i fjæset på mig mellem september og februar? Eller overbeviser mig om, at alle tunge, vinterdepressive tanker, faktisk er helt ubrugelige og skal på losseren i en fart?

Nej.

Tænk lidt over det.

Biluheld Amager amarOramaAmagerfælledvej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klovnoholic