Teknisk uheld. Vi beklager

O Brother

Her haaar I miiig tilbaaage. Ja efter kortvarigt meltdown og intens session hos krisepsykolog er amarOrama tilbage for fuld udblæsning.

Eller nej. Faktisk en smule forpustet efter timers angst og hyperventilering fremkaldt af min lillebror, der uden varsel trak mig frem foran familie og venner og sagde: Se en blogger! Hvis han så bare havde sagt blotter! Eller er det det samme? Men ok, i hvert fald tilbage.

Og til dig, der føler dig udnyttet og beskidt, fordi jeg plankede dine fede Facebook-citater, kun for at pege fingre og gøre nar, ja så undskyld. Det var absolut ikke med vilje, at bloggen skulle trække et spor af død og ødelæggelse efter sig. Og bare rolig, der skal nok komme en opfølger med egne Facebook-fadæser.

Og jeg beklager, hvis du elsker Celine Dion og synes ingredienserne i Facebook-freaks var en kende for kradse. Ja, beklager faktisk begge dele.

Og så beklager jeg altså heller ikke mere.

Hvad snakker hun om? Freaks? Er jeg havnet på det officielle Celine Dion hate site? Nej, kære uindviede læser. Det er mere indviklet og ondt og smertefuldt end som så. Nu tager vi lige et kig i den sorte boks og gennemgår hele det tragiske forløb.

Alt det, der gik galt:

 

KraniumJeg føler mig sej og opretter en blog.

KraniumDog ikke så sej, at jeg smider mit navn ud i blogosfæren. Domænenavn overdrages til hemmeligt alias.

KraniumStadig paranoia. Ha, gemmer mig for Google og udspionerer de seje (Bibelbælte, Damernes, Maren, Dines, Stine m.fl.).

KraniumDe finder mig aldrig. Og husk, ikke linke! Det er den sikre vej til dødsensfarlig blogger-berømmelse.

KraniumUdtænker alle tiders og gudsjammerligt kedeligt Amager-koncept. Tilpas upersonligt til at jeg tør antaste en linje eller to.

KraniumAmager…Kan man blogge om hundelort eller julebelysning? Oplever de mest vidunderlige ting, mens jeg snesjapper frem og tilbage mellem bopæl og job.

KraniumOm igen. Nu med ny og personlig vinkel. Heldigvis hemmeligt og helt for mig selv. Og nå ja, med bror og veninde heppende fra sidelinjen. De kan tåle det.

KraniumJA DA! Så er der hul igennem. Skriver alt for morsomt indlæg om Facebook-freaks. Og masser af inspiration at hente blandt de nærmeste ansigter. Nøj, hvor det kører!

KraniumMaren og The Bloggess beware! Jeg ånder jer i nakken og går public om 10 år, når mig og tasterne for alvor klikker.

KraniumLa la la (ubekymret nynnen). Altid hyggeligt med lidt sludder fra ansigtskanalen. Noget nyt siden sidst?

Statusbesked lillebror

Kraniet !!!

KraniumForbloggede forbandelser ud over det hele.

KraniumOg så hør lige den lille brother: Jamen M. du kan da ikke være blogger, uden at nogen må opdage det!? Vil du ikke gerne have nogen hits?

KraniumHits??? Skal DU ha’ et par hits! Jeg er ikke parat til andre hits end det der nummer med Lucy Love, eller hvad de hedder. Væk med dine hits! Ud med dem.

KraniumTræk alle tropperne tilbage! Luk! Sluk! Gardinerne ned! Ikke en lyd! Grine, græde? Mest grine. Men på en hysterisk og uhyggelig måde.

Og sådan gik det til, at jeg væltede ud af skabet uden nogen form for advarsel eller bare en lille bitte nedtælling. Ikke bloggerens, men altså brorens skyld alt sammen! Ren og skær ondskab. Nå, bevares, kald det da bare gode intentioner. Men uanset går lørdagen i al sin uforglemmelighed ind i historien som en af de virkelig væmmelige. På linje med komme-til-at-smøre-sine-handsker-ind-i-hundelort-dagen og blive-forladt-af-den-eneste-ene-dagen.

Så nu er jeg altså out there, med alle mine talenter og tisser i bukserne, hvis du så meget som siger bøh.

Be gentle.

7 kommentarer

 • O Brother

  Synes det er ret sjovt at hele ulykken starter med at “du føler dig sej” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Sej skal man åbenbart holde sig fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Det havde jeg sgu aller læst før. Tænk, at han formastede sig til den slags. Og tænk, at du ikke døde, men er her endnu. Det er fandme så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og tænk, at du ikke har læst hvert eneste blogindlæg fra min hånd! Stram op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ib

   Ja, det må du sgu nok sige. Jeg sidder her og føler, jeg har svigtet pensum. I livets skole!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Måske er det meget godt, at de gamle indlæg forputter sig i bunken. Jeg lød så ung og overgearet for 3 år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] passende starte helt i bunden. For som alle os andre startede M. med bloggerselvværdsproblemer og identitetskriser. Neuroserne kom hun også hurtigt ind på, til stor underholdning for undertegnede. Jeg er stadig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknisk uheld. Vi beklager