Mød mig på Malta

Forlad mig ej

Du kender godt de psykotiske kvinder, der erstatter profilfotoet på Facebook med et billede af baby ik? Lige præcis sådan en trang oplevede jeg for 1 1/2 år siden, da jeg fik (læs: lånte) penge til lille Mac.

At stå med en ny Mac i hænderne! Så fin og hvid og smuk. Helt perfekt. Jeg måtte bare kæle konstant, svøbe den i kys og kærlighedserklæringer, og vise frem. Til alt og alle.

Og nøj, hvor var det svært ikke at lægge non stop facebookopdateringer ud om, hvordan Macs liv formede sig minut for minut.

Mac har lige fået installeret Photoshop og klarede det SÅ flot.

Findes der noget mere fantastisk end bare at ligge og hygge med Mac på maven?

Mac fylder 1 år. Som tiden dog flyver.

Gæt hvem der brændte en cd med Interpol i dag! Æblet falder ikke langt fra stammen.

Og alle de billeder, jeg kunne have lagt ud! Mac på bordet. Mac gaber. Mac med lukket mund. Mac med nyt, blåt skin. Mac viser Dexter. Mac på Det kgl. Bibliotek. Mac Mac Mac, min lille Mac.

Men jeg skånede Facebookfolket. Mac voksede op som en glad og helt almindelig, ukendt computer, og jeg slap for at blive unfriended af mødremafiaen, som måske ville have skreget BLASFEMI og dannet hadegrupper mod sarkastiske motherfuckers. Havde jeg fulgt mine lyster.

Nej, alt endte godt. Indtil for en måned siden. Hvor Mac blev træt og begyndte at hoste. Eller suse. Med bekymrende høj temperatur og snøvlende jeg-tænker-lige-over-det-sol i tide og utide.

Kan det virkelig passe? Skabte Gud en verden så ond og meningsløs, at den tager Mac fra mig efter kun 18 måneder? Så brister mit hjerte altså. Og bloggen går helt sikkert i koma.

PS Kan du et trick. Kender du en Mac-healer/hvisker. Eller har du blot et beroligende ord. Så tøv ikke med at lægge en linje.

PPS Mac suser så højt, at vi muligvis bør tænke på at tage afsked.

Goodbye Mac Kastrupvej Amager amarOramaKastrupvej

4 kommentarer

 • Jo

  Sidder og læser dit indlæg på min egen meget varme og meget susende Mac, og jeg mener at man kan få udskiftet ventilationssystemet. Kig evt efter videoer på youtube – søg på noget ala ‘mac broken fan’ :)
  Min er 5 år gammel så den er efterhånden undskyldt, men 18 mdr er jo ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Tak for tippet! Det vil jeg undersøge nærmere. For ja, alt for tidligt at sige farvel efter kun 18 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hvis du fandt ud af, det ikke var ventilationssystemet, så prøv at udskifte styresystemet. Min Mac-baby fik det overordentligt svært efter sit første år og udviste alskens symptomer. Endte med, jeg købte et CD med en sneleopard på (som (BONUS!) ikke sletter noget som helst), og siden har alt været godt. Vi er stadig meget lykkelige, Mac og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Vi har endnu ikke været til Mac-lægen, for en ekspert mailede den mystiske besked, at jeg bare skulle puste ind i hullerne. Hvilket hjalp!

   Så når der bliver suset lidt for meget, puster jeg alt, jeg har lært. Og så falder Mac til ro.

   Men på et tidspunkt skal han jo åbnes og pustes rigtigt professionelt igennem. Altså engang når han er gammel nok til at forstå, hvad der foregår og ikke bliver traumatiseret for livet.

   Skriver lige det med styresystemet bag øret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød mig på Malta