Hvad Omma gør

Forskning forklarer alt

Er du desværre altid lige kommet til at tabe telefonen ned i toilettet, når din far ringer? Jamen, det behøver du overhovedet ikke have dårlig samvittighed over.

For selvom bare en times familiesamvær kræver, at du bærer fuld teflon-rustning. Og det alligevel ikke preller helt af, at han ikke orker sætte sig ind i, hvornår du har fødselsdag, eller hvad du læser, eller hov. Nå er du færdig med din uddannelse? Eller hvor du bor. Og du i virkeligheden kun kan bruges, når han står og mangler publikum til en lang monolog om Danmarks miserable forfatning, hvor det altid er de andres skyld.

Så gemmer årsagen til dine undvigelsesmanøvrer sig et helt andet sted. I underlivet faktisk. Du er ikke en dårlig datter, trøster videnskab.dk. Du har bare rock’n’roll i æggestokkene.

En undersøgelse viser nemlig, at lige præcis de dage, hvor frugtbarheden topper, vil kvinder helst ikke tale med mænd, de er i familie med. For det ender jo bare lynhurtigt med et barn (!?). Af den indavlede slags.

Og hvem gider det!

Meget mystisk læsning, men dog en udmelding, der får alle til at ende lettet op her i amarOrama. For jeg er åbenbart ikke en bitter bitch. At all! Lider bare af lidt helårsægløsning. Kunne ske for enhver.

Dejlig måde at starte weekenden på. Og stemningen stiger yderligere et par grader, da jeg spotter en ny elefant.

amarOrama Amager Kretavej graffiti elefantKretavej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Omma gør