Og hvem købte dine golfkøller?

Hvad tuder jeg for?

Mørket maner mig altid til jorden i januar, og derfor bør der stå et stort, fedt skiferiekryds på årets første eller i det mindste anden kalenderside. Som lover lys og glæde og ild i pejsen. Men det kunne der ikke blive tale om i 2011 (tak Team Studielån!).

Så jeg har travlt i tårekanalerne for tiden. Og strinter sørgelige, salte dråber på snart alt og alle.

Anledningen kan dog både være trist (arbejdsrelateret), lykkelig (blog-relateret) og forskrækket (blive-eskorteret-væmmeligt-og-bestemt-væk-fra-”privat”-grund-af-stor-Canada-Goose-relateret).

Eller helt uforståelig. Som i: Jeg fatter ikke, hvorfor jeg sidder og hyler i denne bus 5A midt i myldretiden. Men nok noget med PMS. Og noget med, at jeg mangler lys, vitaminer, søvn, motion og nytårshypnose hos Jeanette.

Kan se, at hun uden at blinke løser mindst 7 af mine problemer. Flyskræk er det ene. Gæt selv resten.

amarOrama Amager Femøren StationFemøren Station

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og hvem købte dine golfkøller?