Tak til ildfolket

Hvor ender en eremit?

Hvordan går det med dine kontubernaler?, spurgte en (eks)svigerfar for mange år siden. Endnu en udspekuleret test, designet til at afsløre den usikre gås af mit ungdomsjeg som for dum og forkert. Ja, det plejer at være svigermors opgave. Ved ikke helt, hvordan jeg fik rodet rundt i rollefordelingen der.

Dumpede selvfølgelig hver eneste gang. Nåå, de andre på kollegiet (hvorfor sagde du ikke bare det)?

Gik sådan set ok med kontubernalerne, hvis man ser bort fra, at vi skulle dele køleskabsmug, nasty toiletscenarier, hår i bruseren og alt for private lyde med hinanden. Og tømmermændsmorgener!

Siden kom kærester og roommates ind og ud af billedet, men i dag kan jeg endeligendeligendelig rasle med nøglerne til min helt egen (fremlejede) etter. Og elsker det på 6. måned.

Alligevel synes jeg af og til, at situationen på de små 40 kvadratmeter udvikler sig i lidt underlig retning.

Skal man fx bekymre sig, når sengen bliver opgraderet til sove-spise-arbejds-afslapnings-fjernsyns-læse-møbel, eller når man stadig tager lommelygte med i bad, fordi “spare”pæren sprang for snart 30 dage siden (og spredte livsfarlige giftstoffer ud over det hele, jeg ved det godt)?

Og hvor er man på vej hen i sit liv, hvis man først hiver julepynten ned den 24. januar? Som i dag? Vi taler 2 julehjerter, men du ved, hvad jeg mener. Står jeg snart nede i Føtex og skraldgriner, mens jeg snakker med en ananas?

juletræer Kastrup Strandpark Amager amarOramaKastrup Strandpark

5 kommentarer

 • GP

  og hvor er man på vej hen, når man gang på gang, bare går, og efterlader sine indkøbte varer ved selvbetjeningskassen i Føtex.
  vi ses, dét sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Eget hjem er toppen. Én base – sengen. Ahhhhhhhhhhhhhhh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  GP
  Kender det. Jeg betaler kassedreng/pige. Får bonen. Og går min vej uden varer. Mens jeg lettet krydser et punkt af på to-do-listen.

  Ibs
  Dejligt ja. Men også lidt bekymrende. Sengen har gjort alle andre møbler arbejdsløse. Undtaget mit mit lap tray, som har suget sig fast på mine lår, fordi det er så smart. Både til Mac og til mad. Og i øvrigt er mit spisebord blevet væk. Eller aner jeg et hjørne under den sweater der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh gratis juletræer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Til dig! Jeg finder også lige nogle gratis mælkekartoner, du kan pynte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak til ildfolket