Happy Ending

Købes: Bloggerens ABC

Selvom 2011 lige er rullet af samlebåndet, ny og skinnende, så opfatter jeg det mere som en genstart, end begyndelsen på et helt nyt år. Altså når rådhusklokkerne bimler, dronningen taler i kodesprog, champagneglassene klirrer og smadrer, og alting buldrer og brager og eksploderer i lys og farver – og i øjne, der skal på skadestuen.

Ethvert system trænger til at blive genstartet en gang imellem. Også mit. Så ved årsskiftet ryster jeg det hele lidt på plads, sikrer mig de seneste opdateringer. Forbereder mig på en ny omgang.

Og hvordan ser de næste 12 mdr. så ud? Ja, når jeg først får rejst mig fra sygelejet, har jeg vilde planer om at vende tilbage til civilisationen. Så jeg kommer nok ikke uden om et bad, at skovle snotpapir sammen i en times tid og ikke mindst at fjerne et støvlag lige så tykt som Lars Løkkes nytårstale-makeup.

To-do-listen råber selvfølgelig også op om Fitness World og datingportaler og vaskekælderen og videre i den dur, men hvis jeg spørger min mave til råds – og den ved som regel bedst (når vi bare går i en stor bue uden om alt, der rimer på tiramisu) – så er der ét ønske, der skygger for alle de andre wannabe-ønsker. Nemlig at blive bedre til det med bogstaver. Og ord. Ja måske endda hele sætninger. Jeg vil lære at skrive GODT.

Og hvordan gør man så det, hvis man ikke skal rende rundt på journalisthøjskolen de næste 6 mdr? Og der forresten ligger et væmmeligt brev fra Team Studielån på køkkenbordet, der betyder, at man i hvert fald IKKE får råd til selv at betale et skrivekursus de næste 15 år.

Min strategi må være bare at blive ved. Blive ved med at blogge. Blive ved med at udspionere de seje bloggere. Og blive ved med at blive ved.

Fx vil jeg fortsat lure på O’Manne Light. En slags bogstavhvisker, der så let som ingenting tæmmer både vokaler og konsonanter og får dem til at folde sig ud i fine billeder, der bl.a. afslører, at 2010 var en stor skuffelsesbøf med tudesovs og bitre kartofler.

Så giv mig dog lidt af den dames superkræfter!!! Hun får mig til at græmmes over mine egne bogstaver, der ikke makker ret og enten render i hver sin retning ud i meningsløsheden. Eller bare stiller op i de samme kedelige formationer, så jeg knapt nok selv gider læse dem.

Men måske overrasker 2011 som det store turning point, hvor jeg får samling på alfabetet og begynder at spytte geniale blogindlæg ud. Hvem ved – jeg har jo lige genstartet.

Amager Amagerbrogade Værsko skobutik amarOrama Ordekvilibrist har været på spil i en skobutik på Amagerbrogade

4 kommentarer

 • Noget af det vigtigste, man erfarer på Journalisthøjskolen, er, at rammer og gennemtænkte sætningskonstruktioner er ok i visse sammenhænge, men fri ordleg er tusind gange sjovere – både at læse og skrive. Og det har du tydeligvis tjek på.

  …Tanken om de der datingportaler giver mig nervøse tics. Kan man virkelig møde mænd, der ikke afslutter sætninger med *smiler*, GGGGG eller *SF* sådan et sted?

  Tak! Tak! Tak! for de pæne ord. Jeg har læst dem 500 gange for at være sikker på, at det virkelig er mig, du mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  O’Manne, det ER dig!

  Og jeg frygter, du har ret vedr. datende mænd. Faktisk lyder der rygter (fra Skriblerier) om, at de værste slutter mails af med “Knuz og Karameller”. Grove løjer!

  Men hvem møder IKKE hinanden på den måde, spørger jeg? Tror det er do or die. Eller do or dejligt at have livet helt for sig selv.

  Hvad ved jeg. Er ikke sprunget ud som kæreste-søger endnu. Skal lige skrive nogle blogbogstaver først. Og holde øje med folk som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver dejligt! Og dokumenterer Amager på en måde, der får mig til at glæde mig til akklimatiseringen her på øen. For, faktisk, første gang. Bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Infotainer. Et skulderklap fra dig, kan altså virkelig mærkes. TAK!

  Og velkommen! Hørte godt noget om flytning, men vidste ikke, vi talte Lorteøen? Glæder mig til at læse mere om den sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Ending