Næste stop: Ghettoen

Ligegyldigheder om gammel mad

Når jeg for første gang siden november besidder bare en lille smule overskud efter job (aner ikke hvorfor – lige pludselig var det der bare), så finder jeg altså møggreben frem i en fart, tager en dyb indånding og går til angreb på køleskabet.

For at kyle i skralderen.

Og hvad jeg åbenbart aldrig skulle have købt, viser sig at være:
1 pakke torsk, 2 pakker mayo, 1 græsk yoghurt, 1 squash, 1 pakke citrongræs, 1 bakke chili, 1 banan, 1 leverpostej, 1 pakke pølser.

Nok til en stor gang ret så fusionseksotisk mayonnaisedomineret menu for to.

I kampens hede røg også en pakke rådne cherrytomater (gemte sig under bunkerne af sushi-boner), en død mynte, et granatæble og en lillebitte potteplante, som egentlig ikke havde gjort nogen noget, men var skideanstrengende og alt for needy, og kære hokkaidogræskar. Selvom du pynter du så flot i orange, tror jeg faktisk du er rådden indeni.

Madsvineri af værste skuffe. Tænk på de fattige børn, miljøet, Team Studielån, der ripper kontoen, tænk på din krop, der ikke har set et salatblad i månedsvis, tumpe.

Jeg har endda gået til Martha-kursus i 8. klasse, hvor man lærer husmoderlige dyder: Kog en karklud, skift et spædbarn, klip i en høne. Eller noget. Og selvom jeg måske ikke ligefrem blev kåret til årets Miss Martha, så fumlede jeg mig da frem til et nogenlunde fornuftigt forhold til madvarer. Med alle fingre i behold.

Men it’s beyond my control (minder mig om, at Dangerous Liaisons trænger til gensyn). I må hygge jer med jeres vitaminpumpede rodfrugter og linsesalater. Jeg bestiller sushi, skyller ned med makrelmad og går i gang med at strege alt andet en pappizza fra indkøbslisten.

Skraldespand Øresundskollegiet Amager amarOramaØresundskollegiet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste stop: Ghettoen