Skal man stjæle fra et barn?

Nyt fra Lorteøen

Lorteøen lever desværre op til sit navn i disse dage, hvor sneen smelter og afslører, hvad hundeejerne og deres firbenede har gået og lavet siden starten af december. Ikke så lidt skulle jeg hilse og sige.

Føj!

Fortove, trappetrin, græsarealer. Alt er smurt ind i et tykt lag ekskrementsnask. Selvom isen trækker sig tilbage, er vejene stinkende ufremkommelige.

Og hvad sker der for folk, der samler lorten op, putter i pose og lægger pænt og nydeligt tilbage på fortovet. I stedet for at finde en skraldespand!? For jeg går bare ud fra, at de hundredvis af små, sorte plastikposer, med fint bundet knude, der ligger spredt overalt, er fyldt med lige så meget lort, som hundeejernes hoveder.

Her i amarOrama holder vi ikke til mere og vedtager ved lov: Hundeluftere, der lader lorten ligge, skal enten skyde sig selv eller dyret en kugle for panden.

En af jer må dø. Det skider vi på.

I eftermiddag greb jeg derfor geværet, iførte mig forholdsvis lortevenlige vandrestøvler og begav mig ud i de amarkanske gader, fyldt med had og lyst til at dræbe, da en flok M&M’s på afveje pludselig lokkede mig på andre tanker. Og jeg hellere lige måtte knipse.

amarOrama Amager Lillegrund

Men selvfølgelig blev jeg afbrudt. Af en af mine fjender med logrende lorteproducent i snor. Hun troede, det var mig, som havde plantet motivet der midt på fortovet, hvilket var vildt interessant. Da hun jo også selv fotograferede i ny og næ.

Hund amarOrama Amager Lillegrund

Så det endte med småsnak. Og da hunden valgte at løfte benet og pisse på det hele,

Hund tisser amarOrama Amager Lillegrund

smilede jeg befippet og skød kun med mit kamera.

Lort.

3 kommentarer

 • FANTASTISK fanget!
  …så startede dagen alligevel med et et grin her på grumsegrå (og tilsvarende lortebefængte) Nørrebronx. Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Og tak for besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ind i bloggen, før den episke elefantsafari bliver skudt i gang. Den suppleres fint af smukke hverdagshistorier direkte fra den amagerkanske asfalt. Nogle mere uhyggelige end andre. Ud over hun er gavmild med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man stjæle fra et barn?