Havde foretrukket klamydia

5 fede facts

1) Jeg har taget 10 kg på. Tror jeg nok. Undgår vægte og virkeligheden i digitale tal, men siden november, hvor sygdom og arbejde lagde mig ned, har der hersket kaos på kaloriefronten.

2) Og ser min røv fed ud i de her bukser? Ja det gør den. Desværre nægter Oreos og isvafler nu at drage sydpå, som de plejer, og angriber hellige steder som mine åh så nydelige kindben. DET bryder vi os ikke om!

3) Selvfølgelig heller ikke helt vildt hurra, at jeg hver morgen står i samme dilemma. Hm. Hvad matcher bedst beskidte, revnefærdige bukser? En stor slasket grå trøje eller en stor slasket sort trøje? Fra henholdsvis 1991 og 1999 (ikke løgn), hvor jeg åbenbart havde smag for graviditetstøj i ekstra holdbare tekstiler. Resten af garderoben strejker.

4) I går smed jeg 700 kr. efter mit livs første deciderede delleskjuler. Som i lang sort, konecardigan, jeg egentlig ikke gider at eje. Men nu kan jeg slappe af i maven de sidste dage på jobbet. OG se næsten civiliseret ud. Går bare rundt og ligner bedstemor i badekåbe imens.

5) Meget snart slæber jeg min arbejdsløse krop ned i Fitness World og beder om at få mit ansigt tilbage.

Mosaikbænk Nokken Strandvej Amager amarOrama Nokken Strandvej

7 kommentarer

 • Classic Sandra

  Det er eddermame synd at du ikke er en mand for så kunne vi bare gifte os og få lortet overstået! Hahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Og være det irriterende par, som altid havde kamera med og skulle tage billeder af alt andet end folk, der stiller sig op og smiler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kostede konegardinet 179 i H&M? For så har jeg det også. Og det holder for hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  H&M? Lukker de ikke kun tynde teenagere ind? Nej, jeg havnede i Companys, som åbenbart fører hele badekåbeserien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anbefaler Freeeeesh Fitness, så kan du slippe med 129 kr. om mnd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ægt din bejler, så kan du få sex og tabe dig samtidig!

  Bagefter så drag over og svar på mine spørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Steen
  Har tanket Fitness World timer helt frem til efteråret, så skal ikke nyde noget af det friske der. Og er Fresh i virkeligheden ikke fitnessjunglens svar på Norwegian – med et nyt gebyr hver gang du blinker?

  Uden Relevans
  Springer det første over og går direkte til spørgsmålene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havde foretrukket klamydia