De små ting

Du må være hende med dolken

Så skal vi til det. Hvad lå på pladespilleren, da jeg som 17-årig flyttede hjemmefra? Dengang jeg boede i en lillebitte toer sammen med min veninde, som jeg delte seng med, for det var jo mest praktisk!? Og vi hverken havde tv, telefon eller internet, men fyldte aftenerne med lange diskussioner om litteratur og den lækreste dreng på skolen (muligvis i omvendt rækkefølge).

Jo jo, underboen klagede både over Prince, The The, Pixies, Bob Dylan, Sort Sol, U2 og Red Hot Chili Peppers. Og mine tunge elefanttramp på trappen. Men kunne du måske gætte, at vi også terroriserede nabolaget med kvinder, som spejder længselsfuldt ud over havet?

Jeg vil være hende med guitaren. Du får damen med dolken.

2 kommentarer

 • GP

  jamen, jeg vil være den fugl, der sidst i filmen skræpper og flyver sydpå (hvis den er klog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Deal. Og den ER klog.
  Bliver dog pludselig i tvivl, om jeg i virkeligheden spiller på bas.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting