Satan in a Sunday Hat

Gider nogen skifte kanal?

Ej, og så sidder du der helt alene uden et fjernsyn!, er hendes kommentar til stort set alt, der kommer ud af min mund. Bortset fra de gange, jeg vist hellere må ringe til lægen. Eller anskaffe mig et par gummistøvler.

Hun kan næsten ikke bære, at hendes ældste datter ikke ejer et tv. Og nu lyver jeg, for ovre i hjørnet, sammen med de 5 cm støvbelagte symaskiner, står faktisk et sort-hvid camping-tv. Med håndtag og en kæmpe knap, man skal dreje på, når man skifter kanal. Men i amarOrama findes der ikke tv-kanaler.

Uanset om jeg er syg, træt, lige kommet hjem fra arbejde, læser, har menstruationssmerter eller skal tage vigtig voksenbeslutning er svaret: Ej, og så sidder du der helt alene uden et fjernsyn!

Som regel puster jeg bare min konfliktsky op og svæver væk i en fart, indtil ”sam”talen er slut. Men orkede ikke rigtigt i dag, og før hun zappede over på den sædvanlige kanal, fik jeg hvæsende placeret tv og livskvalitet i hvert sit verdenshjørne. Kun forbundet af aggressive suk og farvel-tonefald.

Nånånå, er jeg i en alder af 37 år begyndt at sætte grænser overfor det mødrene ophav? Eller bare en pirrelig møgunge, som stadig ikke har truffet den der voksenbeslutning, der ligger og venter.

PS Lad være med at skrive noget surt om min mor. Jeg overdriver (altid), og i øvrigt er det kun mig, der må være irriteret på hende.

Fjernsyn Kastrupvej Amager amarOrama Kastrupvej

5 kommentarer

 • Ibs

  Ja, det er noget underligt noget med de mødre. Min er vildt belastende, tit i hvert fald, men hvis andre siger det, så får de høvl. For de skal sgu ik sige sådan noget om MIN mor. Basta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fortæl din bekymrede mor, at man ikke behøver TV, når bare man har internetforbindelse og en computer. Vis hende Bonanza, hvor hovedhistorien i dag er, at Piet van Deurs fylder 80. Det vil gøre hende tryg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ibs
  Basta. Og samme regel gælder for min røv i de her bukser.

  Steen
  Din moderhvisker! God plan. Giver hende Bonanza og gør hende tryg.
  Men fylder Piet virkelig 80? Fåk. Får dødsangst, når folk pludselig bliver gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Hall, Gary Moore, Tøger Seidenfaden. Nej, undskyld ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Lalalalalalalalalalalalalkanikkehørelalalalalakanikkehørelalalalala.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Satan in a Sunday Hat