Nej men du er sej

Havde foretrukket klamydia

Har forsøgt at slå det hen. Mine øjne er tørre, og jeg får jo også for lidt søvn. Men æhm, jeg kan jo næsten ikke SE noget. Altså om aftenen. Min skærm flimrer.

Begyndte med midlertidig flytning på job, som betød, at jeg i 2-3 uger sad ved en mikroskopisk bærbar og forsøgte at tyde usynlige bogstaver. Endte med noget pikant næse-skærm-gnubberi.

Og åbenbart også med skader på sjælens spejl.

Kan da ikke være meningen! Skal jeg fra nu af blive blind hver aften kl. 22 pga. kedelig, kortvarig office fling? Mig som altid har pralet med ørneblik og ha, nu skal jeg fortælle, hvad vejskiltet siger en kilometer ude i horisonten.

Nej nej nej tal ikke om optiker og synstest. Briller er slet ikke tænkt ind i arbejdsløshedsbudgettet. Og desuden får glasøjne mig til at ligne alt for realistisk bud på en kvindelig massemorder.

Skal vi ikke bare aftale, at jeg mangler c-vitaminer. Eller trænger til at stresse af med lidt Karen Blixen?

Amagerbrogade amarOrama Amagerbrogade

4 kommentarer

 • http://eyebody.com/
  Og mindre stress :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Tak Lotte. Ser både mystisk og spændende ud. Minder mig en veninde, der skulle lære at kravle for at få synet tilbage. Men tjekker det i hvert fald ud. Alt er bedre end briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjaaa, jeg har i hvert fald planer om at tage til hans workshop d. 26. marts, hvis ikke det kolliderer helt med vores forestående farvel til DK. Jeg er SÅ klar til at vinke farvel til linser og briller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Altså nu bliver jeg for alvor nysgerrig. Og sætter mig lidt ind i sagerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej men du er sej