Hvem lukkede fornuften ind?

Klassens duks

Sad lige og troede, jeg havde totalt styr på de gode og de onde, men når jeg ringer til Team Studielån og får en dame i røret, der godt gider snakke. Og hjælpe! Endda helt uden først at prøve at slippe af med mig på 10 forskellige måder, så splintrer mit verdensbillede fra ende til anden, og jeg lærer en lektie, jeg vist hellere må give videre.

Så Netbanksfolk, teleselskab 3, Magistrenes A-kasse og jer nede i hjørnet, jobcenterslænget! Gider I lige kigge op til tavlen et øjeblik og se, hvordan det der kundeservice skal gøres.

Forstår I, hvad SU-damen gør? Hun starter samtalen som om, jeg ikke ligner en hundelort med planer om at smøre mig selv ud i ansigtet på hende. Endda med stemmeføring, der signalerer imødekommenhed.

Og fortsætter med et system, der ikke lige er gået ned, så desværrefarvel. Hun forsvinder ikke væk i fjern Facebookchat-neglefilingsstemme, eller henviser til kollega, som vist er gået til frokost. Eller til fagforeningen, eller A-kassen. Eller bare nogen andre på et helt andet tlfnr.

Hun tyer heller ikke til den gode gamle jeg-sidder-i-en-helt-anden-afdeling-og-forstår-virkelig-ikke-hvorfor-du-er-blevet-stillet-om-til-mig-rutine. Eller foregiver at være den nye pige i klassen, der for 5 minutter siden fik udleveret navneskilt og stol og overhovedet ikke kender databasen sådesværrefarvel.

Faktisk lyder mit spørgsmål ikke en gang så svært, at jeg må prøve at ringe en anden dag, hvor nogen andre måske er på arbejde sådesværrefarvel.

Nej SU-damen viser sig som noget af en overraskelse. Kan sit stof og har orden i sagerne. Tror vist nok, nogen burde låne hendes notater og blive læsegruppemakker, når timen er slut. Og det gælder især jer nede i hjørnet.

Amagerfælledvej Amager amarOrama Amagerfælledvej

4 kommentarer

 • Intet slår kompetence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Burde sende damen et takkebrev.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eks

  Liii inden jeg drager til lykkens land = noget med varme og sol… så kunne det være helt godt sådan lige at vide “hvad var det for et spørgsmål … som ikke tændte dem af derinde i Teamet”????????? Svar gerne på sms… eller via snakken, når jeg og bøffen er tilbage! Men lyder dælme godt gået og fantastisk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad. Hvad. Hvad. Nej, fri mig for glade mennesker, der beretter om varme og sol. Især lige nu, hvor frostmotorsaven skærer næse og ører af, bare man går i kiosken.

  Hav en god tur. Men tro ikke, vi kan være venner mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem lukkede fornuften ind?