Du må være hende med dolken

Nej men du er sej

Jeg bliver bejlet til.

Ikke noget vildt. Men krøllet hej-smukke-kaffe-call-me-agtig seddel tæller vel også.

Work related.

Manden er slet ikke noget for mig, og for 10 år siden havde han fået fingeren. Den idiot. Hvordan kan han dog TRO, han har en chance!?

Han går jo i grimme sko / for stramme bukser / læser medicin/ har for lange ben / synger i kor / er bredrøvet / går med halskæde / har dårlig musiksmag / læser biologi / har hår på brystet / er læge / taler om sin mor / har bamser / taler babysprog / har for store muskler / arbejder i bank / har en stigereol / går med læderjakke / kalder mig søde / spiller luftguitar / har kat / prutter / synes Pamela Anderson er flot / har langt hår / er tandlæge / kender ikke Mies van der Rohe / er tatoveret / går med åben skjorte / står op og tisser / har en healer / er en healer / praler med sine penge / er for gammel / køber Ekstrabladet / er let på tråden / folder sit tøj alt for perfekt. Eller 100 andre helt forkerte ting.

Lad os bare sige. Jeg har aldrig været så god til det med bejlere, men nu på mine gamle dage begynder jeg nærmest at sætte lidt pris pris på dem.

Har i hvert fald gemt bitcheriet af vejen og mærker en skamfuld knude i maven, når jeg tænker på den første, der forsøgte sig. Vi er tilbage i folkeskolen, og da han gik tre klasser over, sparkede hans frierfødder mig straks op i hierarkiet til de “seje” piger. For jo ældre bejler jo bedre.

Så selvom jeg bognørden ikke mestrede klassefestdisciplinen og aldrig dansede tæt eller flettede fingre, blev jeg pludselig taget med på råd, når der skulle laves top 5 lister og behandles vil-du-være-kærester-ansøgninger. Jeg måtte jo alligevel vide en ting eller to.

Desværre kunne den stakkels bebumsede, stammende og sikkert meget følsomme dreng ikke have valgt et mere forkert mål for sin kærlighed. Jeg var skræmt fra vid og sans. Betragtede ham som et monster.

For at ligge på lur bag genboens busk mindede altså ikke om de kærlighedserklæringer, min Ken havde givet Barbie. Og Morten Harket fra a-ha kunne virkelig aldrig finde på at skygge mig frem og tilbage fra købmanden. Klamme svin! (fik jeg råbt efter ham i skolegården).

Et ihærdigt svin.

Da jeg en morgen åbnede hoveddøren og blev mødt af hjerteovertegnet kærestebrev på mit eget dørtrin, brød jeg faktisk sammen i gråd og ville aldrig mere i skole. Styrtede ind på værelset og smed mig på skibsbriksen, hvor tårerne fik lov at trille til Take on Me fra kassettebåndoptageren, mens rædselskuverten måtte ligge uåbnet i skralderen og angre sådan at troppe op uden invitation.

Fik jeg sagt, at jeg aldrig har været så god til det med bejlere?

Gør selvfølgelig ikke sagen bedre, at jeg er lidt af en crazymagnet og har brændt fingrene slemt et par gange på mænd, der forstod at bruge andet end gemme-sig-i-busk-metoden. Hvilket fører mig tilbage til den aktuelle kurmager, som nok heller ikke er helt ordentlig i hovedet. Er jeg ret sikker på. Og nej, vi skal ikke drikke kaffe.

Men ved du hvad. Jeg synes faktisk, det er sejt gjort. Tænk at han tør. Tænk at der overhovedet er nogen, der tør. Respekt til dem.

Moselgade Amager amarOrama Moselgade

4 kommentarer

 • Selvfølgelig tæller en “krøllet hej-smukke-kaffe-call-me-agtig seddel” da med!

  Så det det da lige meget om han ligner en padehat med for kort langt hår og har en ph.d i jeg-er-kedelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Narj, helt ærligt. Kan du da så komme ud og drikke noget kaffe – life is short.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krølling

  Mere Ja, mindre Nej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  I mangel af bedre
  Jeps. Sedler tæller. Især fordi jeg bor på 5. og slet ikke kan høre alle de midnatsserenader, der bliver sunget for mig nede på gaden.

  Steen
  Går ikke. Livet er for kort til høflighedskaffe.

  Krølling
  Ja ja ja. Vi skal have meget mere ja. Lige i dette tilfælde bliver jeg dog nødt til at hive den medfølende pernillestemme frem og sige “desværre, det bliver også et nej fra mig.”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du må være hende med dolken