Men hvor var det nu, jeg lagde jeg det?

Nødløsning

Kom til at sove og maile hele aftenen væk uden at skrive et eneste blogbogstav. Men pyt. Så længe man slynger elefanter ud af ærmet, er alle glade. Var det ikke det, vi aftalte? Her kommer de sidste nye.

Elefant Tingvej Amager amarOrama Tingvej

Elefant Tingvej Amager amarOrama Tingvej

Elefant Amagerfælledvej Amager amarOrama Amagerfælledvej

5 kommentarer

 • Den er også ved Dr-Byen station når man kommer fra den der grusvej på tværs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GP

  forsøger at kaste et Orama-blik på mine forudsigelige ruter rundt i byen.
  jeg ser stadig det samme.
  mit udgangspunkt er heller ikke godt – har engang vakt vrede ved at misbruge et kamera til at tage fucking-dårlige billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Uden Relevans
  Du er hermed hyret som elefantspotter.

  GP
  Mit råd til dig: Hvis du absolut vil tage verdens kedeligste billede. Af en eller anden ligegyldig udsigt ud over et Costa del Sol bjerg. Så medbring eget apparat. Ikke låne! For kameraejere kan blive meget sure og vanskelige. Og vil gå for sig selv. Hvis nogen voldkrænker deres kæreste eje. Kunne jeg forestille mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vi få nogle elefanter til Bryggen? Please.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Steen
  Råber lige ud i rummet: Hvis der er nogen, der kender nogen, der kender nogen, der kender elefantmanden. Så send ham lige ned på Bryggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men hvor var det nu, jeg lagde jeg det?