Safari

The Good Life

To ældre damer, der bare sidder og ævler om gamle dage og spiser pizza og skændes og tømmer den ene flaske rødvin efter den anden. Gider du det?

Trust me. Det gider du godt!

Kan slet ikke komme mig over, hvor god The Good Life var. Dansk dokumentarfilm om mor og datter, der i mange år levede som dronninger, men i dag køber toiletpapir på kredit. Når de da ikke lige sælger ud af sidste rest af svundne tiders smykker og malerier, kaster skyld med skyld på efter hinanden eller går til astrolog. Jeg elsker dem.

Vil du jaduvil møde de 2 sære, sjove, sørgelige, men også vildt seje damer. Så skynddigskynddigskynddig ned på Grand.

PS En lille opdatering. Jeg skrev først, at filmen kun blev vist indtil 16. februar, men der løj jeg igen (tak til opmærksom læser). På Grands hjemmeside kan du reservere helt frem til 23. februar. Så nu er der overhovedet ingen undskyldning. Af sted!

Gamle damer Prags Boulevard Amager amarOrama Prags Boulevard

5 kommentarer

 • Åh, den gad jeg nemlig godt se! Fatter ikke hvorfor den kun skal sendes i lille københavnerbiograf, når nu jeg sidder helt herude i provinsen, og godt lige gad se den. Uden dog at gide tage til storbyen for det. Kunne den ikke komme på DR2, eller sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin blog :)

  Jeg har også overvejet at se The Good Life efter jeg læste om den i Politiken.. den lyder interessant! Der er bare så kort tid til den 16… øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fru Z
  Nu ved jeg jo ikke lige, hvor provinsen ligger. Men det gode liv findes faktisk også i Århus (Øst for Paradis), Odense (Café Biografen) og Aalborg (Biffen). Af sted med dig.

  Cecilie
  Jeg bliver så glad for ros, tak. Men ja alt for kort tid. Hvis de altså ikke forlænger perioden. Salen var fyldt op i søndags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ST

  Ifølge Grand Teatrets hjemmeside er der altså masser af muligheder for at se denne film – også efter den 16. Jeg har selv reserveret sæder den 21.
  Iøvrigt tak for en inspirerende blog – uden denne havde jeg for eksempel aldrig fået øjenene op for spisestedet Malta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Tak ST
  Både for ros og rettelse. Jeg har straks opdateret med de gode nyheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Safari