Amarkansk forår

Ikke et ord om fodbold

Mens I andre klaphatte skyllede skuffelsen ned med fadbamser og bitre tilråb, sad amarOrama her til privat lille tomandsparty på Islands Brygge og spiste thaimad med dækkeservietter og levende lys, kammermusik og civiliseret konversation. Jo jo.

Og da jeg høfligt fortrak for at pudre næsen og nær var dånet ved pludselig spruttelyd (som ikke kom fra mig selv, blev jeg enig om, mens jeg sad der med bukserne nede om hælene), skulle forklaringen findes hos avanceret Air Wick system, som hvert 36. minut lukker en solid dosis fresh water aquamarine duft ud på badeværelset. For at overdøve eventuelle luftbårne uhumskheder, der kan genere sarte næser.

Eller rettere sagt. Som forhindrer, at der lugter alt for meget af røv. Ja undskyld, hvis du sidder midt i morgenmaden.

Har du da aldrig hørt mage. I et privat hjem? Så lad mig fortælle, at duftsystemet kører på batteri og kan justeres efter behov. Og til den famøse Hello Kitty fest skruede værten naturligvis op for frekvensen, så Air Wick fik travlt med at sprutte hvert 6. minut.

Se dette var en sand historie fra Islands Brygge.

Fodboldbord Rødegårdparken Amager amarOrama Rødegårdparken

6 kommentarer

 • Ibs

  De der ting er det værste i verden. Så lugter der bare af røv OG sprayduft, så er det alliwl bedre bare med røv. I det hele taget synes jeg, det er træls, at vi er blevet så djævelsk kropsforskrækkede, at vi ikke på nogen som helst måde må lugte af menneske mere. Toiletpapir og tamponer med duft!? What gives? Jeg skal fammer ik ha parfume i skrævet. Sådan ér’ed nemlig bare.

  Hov, var der nogen, der sagde kæphest?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Helt enig. Anede ikke, at man kunne finde batteridreven duft i private hjem. Faktisk var min allerførste tanke, da jeg hørte sprsssss-lyden, at der lå en farlig slange under skabet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Privat hjem? Gosh, jeg troede det var på café! Jamen parfume er da også brandsundt! Duftfriskere er kendt for at få sår til at hele dårligere. Min mutti har oplevet det på sit plejehjemsjob. Klam historie faktisk!
  Stillede du dig hen over den for at få et skud gratis lækker duft under armene!? Årh jo du gjorde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, turde ikke nærme mig bæstet. Og måske skulle jeg fortælle værten om sår, der heler dårligt. Det har han sikkert aldrig hørt noget om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he, her sidder jeg på den anden side af jorden og tænkte at det kun kunne være her de var sådan lidt underlige se mit indlæg : http://www.kaergaard-lang.dk/lisbeth/wordpress/?p=1815
  Her er der ikke tale om duft, men LYD på et toilet ;-)..og så kunne jeg læse i mine kommentarer at de var meget kendte i Korea. Og ærlig talt, når nu vi er derude(på toilettet altså), så har jeg STADIG ikke regnet ud, hvordan nogel damer kan komme ud fra et toilet og så lugter der bare af blomster…jeg kan kunne præstere lugten af gammel gnu og prut ;-) ..Nå, men anyway, glad for at have fundet din blog!..du tager nogle fantastiske billder af Dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   En læser fra Kina! Hvor sjovt. Jeg er, som jeg også lige har skrevet på din blog, den hysteriske type, der sagtens kan se fidusen i sådan et toiletlydanlæg.

   Vil forresten vildt gerne til Kina en dag. Så tror lige, jeg følger lidt med hos Fru Lang og ser, hvad der sker i den del af verden.

   PS Damerne, der lugter af blomster, har altså bare haft gang i noget mascara og pudder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarkansk forår