Reklameblog

Runner’s High

Endelig endelig endelig fik jeg sparket min røv ned ad trapperne i noget løbekostume, som sjovt nok hang og flagrede om hofterne på mig for 6 mdr. siden, men i dag ser sådan lidt…aerodynamisk ud.

Fåk, hvor var det fedt. Gider absolut ikke diskutere med I FORMs hysterisk nøjeregnende ruteplanner, som sikkert er dybt uenig. Men wauw hvor løb jeg langt og hurtigt. Med blodsmag i munden og M.I.A. heppende på min håndvægt af en iPod, som selvfølgelig ikke kan presses ned i en lomme, der er limet fast til låret.

Men det generede mig slet ikke. Ustyrlige endorfiner holdt nemlig et brag af en fest i min hjerne. Sang og dansede og spredte skålende lalleglæde i selv de mørkeste kroge.

En stemning, der holdt ved resten af dagen og hverken kunne fordrives med haglvejr, arktisk storm eller ulækker sølvfisk kvast i mit dynebetræk. For slet ikke at tale om nyheder fra Japan og verdens undergang, som lurer lige om hjørnet.

Og tror du ikke, at løjerne fortsætter nede i Føtex. hvor jeg pludselig står og klukker alene ovre ved mælken, fordi en ungersvend hiver fat i ekspedienten og spørger:

Hvor har I det der fromage frais, som man putter oven på salat?

Ekspedient: ?

Ungersvend: Nå nej, dijondressing.

Det er jo overhovedet ikke sjovt! (går for alvor op for mig nu). Kun løbeturen kan forklare, hvorfor jeg også måtte grine ved frysedisken, ud over kassedamen og lidt da jeg låste cyklen op.

Tror vist lige, der skal afsættes timer til at rende svedende rundt i nabolaget og tanke lykke op et par gange om ugen fra nu af.

Ja ja. Du vil se det, før du tror det. Men bare vent. Snart tapetserer jeg GUD HVOR SKØNT ud over hele amarOrama, så du ikke aner, hvor du er. Måske hænger jeg endda et uglebillede op.

Hihihi Augustagade Amager amarOrama Augustagade

14 kommentarer

 • Tilløk, endophiner holder max.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, de gør! Skal bare lige lære at styre rusen, så folk nede i Føtex ikke stempler mig som rablende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intet mere end fantastisk. Godt for dig, jeg skal også snart i gang igen, mit problem var at dagens efter jeg havde været ude at løbe, cyklede jeg, og det må jeg ikke, for så fik jeg ondt. Og så var det at jeg blev syg, så nu er jeg bange for at man kan blive syg af at være for sund ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja man skal være påpasselig med det der sundhed. Har selv haft skader i hælene (skinnebenene) i hele min ynkelige løbekarriere. Hvordan kan 3 km. om dagen hedde “overtræning”? Giver jo slet ikke mening!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay! Det er dejligt at være sund, det må jeg også snart prøve igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kan klart anbefales. Men overvej et par ørepropper, hvis du skal ud at handle efterfølgende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • uha jeg bliver også glad hver gang jeg har været i frankrigsgade og svømme. Snart kan vi mødes på Amager og klukke i kor over alt det næsten sjove ved at handle ind!

  Er spændt på hvordan det går med roseriet!

  I foregårs var der en gammel mand ovre på Holmbladsgade der helt forbløffet sagde “hej, jamen det er jo Pippi langstrømpe” til mig.. går ikke ud fra han var dig, men jeg blev sgu skide glad i låget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Indrømmer. Det var mig, du mødte. En hemmelig blogger går jo ikke bare rundt uden forklædning midt på Holmbladsgade.

   Vil gerne klukke i kor. Skal bare skynde mig ud at rose nogen først, så jeg har noget at fortælle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amarOrama’s Coming back for POWER POWER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Uh. Power er på ingen måde et ord, jeg forbinder med svæklingen amarOrama. Men hey. Nu gør jeg da et eller andet. Og løbeskoene står fremme, så jeg snubler over dem hver gang, jeg går ud ad døren. Endorfiner skal der til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GP

  jamen så er det da dig, der er sej.
  jeg er gået helt i stå, og har ingen undskyldninger.
  beder til, at solen snart sparker mig ud af huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det gør den! Eller også gør jeg. Har tabt mit første kg. Og når jeg smider 3-4 mere, kommer jeg til Århus. Lover!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt huske fornemmelsen af, at det bare kører. Nu har det så kørt lidt bedre med kager end med løb, her i vinters. Så jeg har også fået slimfit løbetøj. Men jeg er på igen!!! Også fordi nogen har lokket mig til noget dameløb. Lige om få måneder.
  Ps. jeg synes faktisk det var skægt. Det der med dijon dressing der blev til fromage frais. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ej altså. Hvem gider løbe rundt i snedriver og stormvejr, når man kan sidde indenfor og spise Oreos hele vinteren. Men nu skal det være. Og fru Zejesen løber dameløb? Det burde jeg måske også. Tager lige et par babyskridt først.

   Beroliger mig lidt, at der findes mindst en person derude, som også kan grine af fromage frais.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklameblog