For meget af det gode

Snydt stodder!

Er amarOrama ikke blevet lidt fjern i blikket?, spørger du. Sidder og grynter uforståeligt ovre i hjørnet og smider kun nødtvungent enstavelsesord eller billeder på bloggen.

Du har ret. De sidste indlæg bærer præg af venstrehåndsarbejde, men ikke fordi jeg undgår dig, eller vi er ved at vokse fra hinanden. Højre hånd har bare haft travlt med kufferter, pas, flybilletter, skistave, vafler, rødvinsglas, blodige kanyler og dirigentstokke!

Jeg har nemlig besøgt O Brother og Norddamen i Oslo.

Og det turde jeg ikke dele med dig. For tænk, hvis der gemmer sig en enkelt sindsforvirret tyveknægt derude, som tror, man bliver rig af at stjæle 700 bøger om Karen Blixen og venter på fri bane til amarOrama.

Ham gider vi altså først have på besøg, når jeg bliver voksen og får en forsikring.

Men nu har jeglorteø under støvlerne igen og skal nok fortælle mere om byen, hvor øl koster 100.000 kr. og der altid hænger et isspyd i tagrenden parat til at kløve din hjerneskal.

Må bare sove lidt først.

Tyve Fælledfold Ørestad Amager amarOrama Fælledfold

5 kommentarer

 • Trix

  Åh. I hear you sista! (Ved ikke, hvorfor de dér sista, girlfriend etc. altid skal gå ud over dig?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så forklar mig lige det der ophængte fårekød de går og spiser i Norge, hvad det handler om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Trix (girlfriend/sista)
  Det var nemlig dig, jeg havde i tankerne. Godt jeg kan lære af dine bitre erfaringer.

  Uden Relevans
  Gør de det i Norge? Lagde jeg faktisk ikke mærke til. Men på Færøerne spiser vi skærpekød i stor stil. Stinker og smager godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nøjagtig lige så paranoid som dig når det kommer til det der med at annoncere at huset står tomt. Man er jo glad for sit hårdt sammenskrabede skrammel! Godt at du alligevel afså tid til at kaste lidt smuler på bloggen, man bliver sgu’ lidt afhængig af godnathistorien på amarOrama..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Classic Sandra
  Så glad for, at du kan lide godnathistorierne! Og ja, dumt at råbe ud til alle, at der er fri bane. Hvem ved. Måske findes der virkelig en tyv, der gider at gå hele vejen op på 5. sal for at få fat i Syv fantastiske Fortællinger. Eller mine røde ordbøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For meget af det gode