The F Word

Takketale

Tak til hjælpsom dame, der reddede min cykel i dag, mens jeg desperat dansede rundt på H.C. Andersens Boulevard for at fange en pelskrave, som pludselig hellere ville køres over end hænge mig om halsen.

Elefant fra på nye eventyrTak til ‘på nye eventyr’, fordi hun har fundet og foræret mig endnu en elefant. Med store øjne og lange vipper. Sjældent eksemplar.

Hun blogger forresten også fra mit hood. Vil du opleve Amager i en sjov, lyserød udgave skal du klikke her.

Tak til jer, der bød ind med løbemusik forleden. Proppede stort set alt i min iPod og testede de første numre i dag. Ser lovende ud. Random bestemmer rækkefølgen og overrasker i et væk, så jeg næsten helt glemmer, at jeg skal dø og besvime og kaste op. Er du nysgerrig, kårer jeg fremover turens hit nederst i højre kolonne.

Tak til fremmede mennesker, der sender mails og siger pæne ting om amarOrama. Den slags post kan faktisk godt give blanke øjne. Ja, du tror, jeg overdriver, men her i firmaet lever tårekanaler altså deres eget liv.

Tak fordi du læser med lige nu, selvom jeg er alt for træt til at skrive og burde gå i seng.

Godnat Amager og resten af verden (jaja, nu har vi fået storhedsvanvid).

 

Postkasse Øresundsvej Amager amarOrama Øresundsvej

20 kommentarer

 • Tak til Dronningen fra Amager ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jamen der er da ikke noget bedre end at starte dagen med at blive takket, så tak for det :-)
  Hav en fantastisk fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elefantspotting er klart sjovere end trainspotting! Altså ikke filmen som jeg skal gense på tirsdag på cinemateket. Hot Ewan med converse sko, gør blød i knæ, på en anden måde end mutte elefanter med attitude :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Elsker den film. Elsker Ewan. Elsker musikken. Elsker det hele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kl 17. cinemateket. på tirsdag. Ewan/Renton på der store lærred. Veninde og mig har bestilt billet. Jeg siger det bare!
   Elsker det hele mere end dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Fristende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bidrager lige til min forårs positivitets lykke:) forresten har du fået mine øjne op for tusser på gaden, og har fundet ud af, at her i Odense har vi en der maler kaniner. Indtil videre har jeg set ca.3 forskellige, så tror ikke han er helt så effektiv som elefantmanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Spreder jeg gode vibrationer? Lyder jo slet ikke som mig. Men dejligt! Kongemor kunne da godt invitere til kanin på bloggen en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja så skal jeg jo lige have dem fotograferet, den kan være et gå tur projekt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   No problem. Der er jo initiativ i damen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sæææææl tak! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak til dig for elefant-inspiration og Amagerhistorier. Og selvom jeg bor lige på den anden side af vandet, har jeg også forelsket mig dybt i “Den guddommelige Ø” (citat en Amagerven)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, en gang imellem er den faktisk guddommelig. Og med din gode form er det jo intet problem at løbe rundt herovre i alt det grønne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velbekomme og any time. We like! AmarOrama!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det varmer altså et forkølet hjerte. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak til Amager fra Uruguay. Du har underholdt mig mangen en gang:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The F Word