Nede på hjørnet

Brødre

Advarsel! Dette indlæg indeholder kvalmende kærlighedserklæring.

Nu er det sådan, at jeg har de bedste brødre i hele verden. I flertal ja. Lillebror og lillebror.

De startede ellers ud som 2 små møgunger, der skar hul i lædersofaen, sprængte et ukendt antal postkasser i luften og sparkede hinandens ben blå og gule hele vejen til Jugoslavien. På bagsædet af den brune Saab, med mig og søs i midten, og campingvognen fyldt til bristepunktet rullende bagefter.

Men heldigvis slog jeg dem ikke ihjel. For senere blev djævledragterne for små, og pludselig stod de der i voksen-mand-kostume og var seje, rare, kloge, dygtige, flotte (seriøst!), hjælpsomme og sjove. Indsæt selv flere superlativer.

Især sjov er i høj kurs her i amarOrama. Faktisk har mit hjerte en særlig luksussuite, hvor folk, der får mig til at grine, bliver lukket ind. Men brødrene er så VIP, at de kræver hele penthouseetagen.

Og selvfølgelig kan de ALLE replikker fra The Office og Extras udenad. Med korrekte stemmer og grimasser.

Evnerne rækker dog meget længere. Synge, skyde, skrive, kaste med lasso, lave film, løbe maraton, overleve i vildmarken, skaffe de bedste koncertbilletter og flyve! kan de. Altså hvis man samler talentmassen. Og så er de gode mod dyr og børn og gamle damer.

De er så perfekte, at jeg af og til ikke forstår, hvordan vi kan være i familie. Omvendt skulle man tro, jeg havde født dem, som jeg går i selvsving over deres fortræffeligheder.

Bør de himmelvendte øjne tolkes som et tegn på, at du har fattet budskabet? Nå, men så luk lige ørerne, mens jeg råber ud over de amagerkanske hustage.

Jeg eeeeelsker mine brødre.
(Altså på den ikke incestuøse måde okay!)

Den anden dag blev jeg mindet om hvor heldig, jeg egentlig er. Kom cyklende ned ad Sundholmsvej og ramlede ind i noget stilfærdig alvor omkring 2 teenagepigers samtale.

A: Jamen, hvorfor er jeg bange for drenge? Jeg forstår det ikke. Jeg er jo aldrig bange for noget ellers. Aldrig.

B: Det er nok pga. din bror.

A: Nå ja.

Av av av. Fik jeg sagt, at jeg eeelsker mine brødre?

Graffiti Sundholmsvej Amager amarOrama Sundholmsvej

15 kommentarer

 • O Brother

  Super godt indlæg! :-)
  Jeg skal da være den første til at sige at jeg elsker også dig M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor sødt!

  Kan man låne dem? Evt leje…. Gad godt ha sådan et par i familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du siger noget. Sidder måske på en guldmine af noget udlejningsbiks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint !
  Jeg kender godt det der. Min lillebror har også altid været sådan lidt pisseirriterende. Nu er han pludselig blevet halvvoksen og simpelthen så sød og skidesjov og så giver han verdens bedste kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Mærkeligt som tingene ændrer sig. Som 17årig flytter jeg hjemmefra, fordi jeg ikke kan holde dem og deres ulidelige, larmende opførsel ud. Som 37årig jubler jeg af søsterlig stolthed og synes, at alle mænd burde bygges efter samme skabelon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vup! Min bror forvandlede sig fra hardcore-Brian-type der ikke viste søster interesse, til familiefar-type, der hentede mig 100 km væk, når jeg var ked. Brødre er alletiders!
  Han er også pænt sjov, vi har sådan humor der er ret ens.. Om det er god humor vi dyrker, er der nok ikk’ så mange andre, der mener!

  (også søstre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Din bror er da også lavet af 100 % guttermandsmateriale, når han sådan kommer og henter dig i krisetid. Vi er heldige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er skønt med lidt kærlighed her en mandag formiddag.
  Og tror du vi er i familie? For jeg har to brødre, der er cirka lige så fantastiske som du beskriver dine. Også 2xlillebror, som i stedet for The Office citerer Chuck Norris facts i et væk (f.eks. “Chuck Norris counted to infinity. Twice.” eller “Every piece of furniture i Chuck Norris’ home is a Total Gym”).
  Ja, det er plat, men det får mig til at grine, og det er vel lige præcis det brødre skal kunne? Jeg vil i hvert fald gerne stemme i kærligheds-koret:
  Jeg æææææææææælsker (også) mine brødre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jamen, hvis de virkelig er lige så fantastiske som mine brødre. Så må vi være i familie. Kærlighedskor – love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kanon, Jamen så ses vi vel til mors fødselsdag her i påsken? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også dine brødre. Men mest historien fordi så er der håb for at mine to drenge bliver ligeså uimodståelige og elskelige. Lige nu er lillebror på tålt ophold hos storebror, men jeg håber sådan, at de bliver gode venner og at de ender med at være et par fantastiske fyre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man låne dem? Bare en gang i mellem? Jeg har altid ønsket mig en storebror, men hvis ikke alderen matcher, kan jeg sagtens nøjes med en yngre udgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  “Mange mænd
  der blev’d rigtig stor’
  har som små
  været lillebror”
  – Krumme
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M. amarOrama

  Annamette, Mille, Tine
  Jeg er ramt af noget alvor, der gør mig mundlam. Næsten. Men tak for kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nede på hjørnet