Fundet!

Dårligt

Ved du, hvad der gør nas?

At deltage i single-undersøgelse og mumle samme kedelige svar til alle spørgsmål:

Hvordan har du det med at gå på date? Hvordan har du det med at være forelsket? Hvordan har du det med at være i parforhold? Hvordan har du det med at tale om følelser? Hvordan har du det med at blive afvist? Hvordan er dit forhold til din far?

43-forlandet-doed-fugl-amager-amarorama
Forlandet

 

12 kommentarer

 • wau et flot billede!
  Hvad for et kamera og linse bruger du?
  Og hvad Er en singleundersøgelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Singleundersøgelse = 2 psykologer, terapeuter, eller hvad deres titler nu hedder, interviewer en hel masse singler og forsøger at finde hoved og hale og fællesnævnere. Som de senere skriver i en bog. Så alle kan se, hvad der er galt med den slags mennesker. Ej ok. Deres fokus var vist lidt mere positivt. Men noget i den retning.

   Kamera = Canon EOS 400D. For det meste bruger jeg det objektiv, som fulgte med: EFS 18-55 mm. Men er også meget glad for mit lille 50 mm. Er en idiot til det tekniske og har aldrig lært at bruge de manuelle funktioner. Drømmer om at tage et kursus en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det samme kamera, men købte et Sigma 18-200mm objektiv. Desværre døde den automatiske blitzfunktion engang på en tur rundt i Nepal, men jeg elsker det kamera. Har dog tit mit lille Canon ixus 750, fordi jeg kan have det i lommen. Og det tager okay billeder.

   Det ku’ være, at jeg skulle holde op med at udskyde det der tandlægebesøg alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Gad godt have et lille usynligt kamera. Så kunne jeg måske fotografere gadeliv, uden at folk løber skrigende væk.

   Tandlægebesøg. Hader det. Ligger altid med lukkede øjne og klamrer mig til min iPod, der spiller for fuld drøn. Men vildt så meget, de kan rumstere rundt inde i gabet, uden at det gør ondt.

   Havde selvfølgelig også bedøvelse i hele den ene side af munden, halvdelen af næsen og op til det ene øje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mif. det er er vist den eneste jeg lyd, jeg har at komme med til den undersøgelse. Fordi det er det jeg ville svare (jeg formulerer mig altid pisse godt!)

  Uf, til tandlægeregning. Det er evil.

  Orama, jeg er pjattet med det billede, hvad min Forlandet er for et sted?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Mif? Hvis du kører langt ud ad Kløvermarksvej hedder den pludselig Forlandet. Mystisk vejnavn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Single – som en art, det er da noget underligt noget. Any ways, jeg glæder mig til at læse hvad de finder ud af, hvis du ellers får det at vide….og tør sige det højt :)

  Jeg ønsker mig meget en 50mm linse, og Godt du lige mindede mig om det her ret tæt på min fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Vi får se. Aner ikke, hvornår den bog bliver færdig.

   Min 50 mm var meget billig. Altså i forhold til alle andre objektiver. Håber dit ønske går i opfyldelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, jeg troede Forlandet var et begreb du selv havde fundet på til fuglen – altså at den var forlandet.
  fjollet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Mine kreative evner rækker kun til at smide et vejnavn. Men de kan jo også være ret så eksotiske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er konklusionen så at man er single fordi man har et dårligt forhold til sin far? eller mor?
  og av med pengene da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Aner det ikke. Kommer nok til at stå i bogen.

   Ja, tandlægeregningen gjorde nas. Men ved du, hvad der overhovedet ikke gør nas? At få boret hul i en tand, som nærmest slet ikke er en tand. Men bare en stor klump råddenskab med tyndt lag emalje hen over. Mærkede ikke det mindste lille prik.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fundet!