Dårligt

Dræberklovnen

amarOrama handler efterhånden mest om lommesmerter, svulster og rådne tænder. Ke-de-ligt.

Kom, nu skruer jeg over på en anden kanal og spreder god stemning med lidt massemordermusik. Som jeg tager ind og hører på mandag. På Vega.

God weekend.

PS Lad dig ikke forvirre. Koncerten er søndag den 1. maj. Jeg var fuld og på stoffer, da jeg skrev dette indlæg.

16 kommentarer

 • Koncerten er da i morgen, søndag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ej altså! Jeg ligger her og er syg og har overhovedet ikke styr på dagene. Ved bare, der står 1. maj på billetten. Nå, men så skal jeg da skynde mig at blive rask!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring, så du kan komme til den der koncert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, skynd dig at blive rask – du får lige en masse virtuel god bedring herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også god bedring herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Yeah, den koncert skal jeg også til! Du finder mig på den empatiske række – og jeg giver gerne et hej eller en øl;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Den empatiske række. Er det sådan de unge siger forrest. Eller bagerst? For vi går vist nok efter kedelige siddepladser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ det var mest bare fordi, jeg er en empatisk freak, at jeg skrev ‘de empatiske rækker’. Tror ikke de eksisterer, eller at det er noget, nogen siger. Heller ikke de unge. Men det med, hvad de unge siger, det ved jeg efterhånden alt for lidt om. Så hvem ved – måske er det faktisk noget, alle de unge siger nu om dage? ;)
  Det blev det til balkonen for mit vedkommende. Og sikke en crazy koncert! Jeg skal lige love for, at der blev skruet op for alle spacy særhedstangenter, men alligevel var jeg ret vild med det (måske lige minus de der forstyrrende korpiger, der workede out gennem hele koncerten og ikke helt havde fået alle indstuderede dansetrin på plads endnu. De var ret svære at abstrahere fra). Jeg kan dog tilgive meget, når bare de sidste tre numre fik lov at være med. Det skabte lidt balance i spacynessregnskabet. Var du til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Sad også på balkonen og ja, jeg var til det. Til det hele faktisk. Neondragter, rumskibe, vinger og kikset gymnastikopvisning. Næste gang synes jeg bare, det skal være et krav, at publikum tager stoffer og tør deltage i festen.

   Men ok. Så ville jeg nok ikke købe billet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, byder lige ind – der var ikke nok fest blandt publikum på gulvet (mig inkl., selv om jeg dansede med hele aftenen – nøj, mine ben gjorde ondt natten og dagen efter – men jeg kunne have danset mere!). Er det ikke bare sådan en dansk ting? Synes sjældent publikum giver los foran scenen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jo sikkert dansk akavethed. Men godt du gjorde dit til at få gang i løjerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårligt