Alien Hand Syndrome?

Fundet!

Jeg er jo ved at blive dement og smider alle ting væk. Især vanter, halstørklæder, paraplyer, solbriller, vanvittigt dyrt sengetøj og the horror også min cykelhjelm!

Nej kan ikke bare købe en ny. Har slet ikke plads til den slags pjank på indkøbslisten, nu hvor forsørgeren hedder dagpenge, der bliver stresset bare ved tanken om husleje og studielån. Så hvorFOR passer jeg ikke på mine ejendele?

Gik faktisk lidt grassat over det manglende æggehoved og indledte større eftersøgning. Sku’ være LØGN sku’ det.

Ud med alle skuffer. Op med alle skabslåger. Rode rundt under sengen. Intet.

Ud med alle skuffer. Op med alle skabslåger…Kigge ind i fryseren (bare for en sikkerheds skyld). Intet.

FÅK!

Ud med alle skuffer. Op med alle skabslå. Hov. En sort æske fra Georg Jensen Damask. Med indhold! Altså indhold som i pissehamrende ubetaleligt pudevår og dynebetræk, som jeg troede, var smidt på losseren.

Hahahahaha.

Sjældent er nogen blevet så lykkelig ved synet af lidt sengelinned. Lige før, der faldt en glædeståre, og selvfølgelig skulle det fejres med masser af sms-hurra. Til søskende og andre involverede personer.

Faktisk vildt som det vrimler med happy endings i amarOrama for tiden. Af den uventede slags, du ikke får på massageklinikken.

Hvad cykelhjelmen?

Nåmen den fandt jeg i vasketøjskurven, hvor jeg smed den for nogle uger siden. Ca. 2 sekunder før, VVS-manden trådte ind ad døren for at udskifte min radiator.

Dyne Prags Boulevard Amager amarOrama Prags Boulevard

20 kommentarer

 • Synes nu, at det er rart at høre, at jeg ikke er den eneste med en distræt hjerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg har passeret distræt og er på vej over i demens. Sidder snart på plejehjemmet og tisser i min tekande. Bare vent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra Orama! Se med dit nyfundne lede-og-finde talent, så finder du skisme sikkert også et job! Om det så lige ligger i den 1 værelses, vil jeg ikke lige udtale mig om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jamen jeg er åbenbart vildt god til at smide ting væk. OG til at finde dem igen. Det skal jeg huske at skrive på mit cv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hold kæft, det er sejt, at du er så bevidst om dine kompetencer! Go go go Orama!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jaæh, men nu sad jeg jo også hos Anden Aktør og var VILDT inspireret, mens jeg skrev. Med løg på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh gud. er du der nu? Jeg har fået jobplan med post i dag. Først om 1 mdr. er jeg på kursus. Satser på at snørre mig uden om! Jeg vil ikke derhen igen. No No!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det var kun en enkelt dag. I denne omgang. Kurset har jeg stadig til gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, måske man egentlig skulle rydde lidt op her i den 3. værelseslejlighed jeg har, tænk på alt det jeg kunne finde.

  Men tillykke med fundet. Måske du skal lave nogle lister over værdifulde ting, og så skrive hvor du har smidt dem hen. Men så skal du også have en liste over listen, og en liste over liste listen listen…åh nej det kommer til at gå ud over regnskoven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kan vi i det mindste aftale. At næste gang jeg synger klagesange over forsvundet sengetøj. Så minder du mig om, at jeg nu har lagt det i vasketøjskurven? Og at det skal vaskes. Og bruges!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gnæk gnæk dig kan man ikke løbe om hjørner med. Kan du ikke lige komme forbi og finde opladeren til mit kamera??? og min ynglings halskæde??? og min baby?? ej pjat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hm. Jeg sidder her i lotusstilling og kan mærke, at din oplader ligger i øverste skuffe under noget rod. Halskæden er havnet i din toilettaske og er smurt ind i tandpasta. Og babyen…sidder bag fjernsynet og og gumler i en ledning. Tror du skal SKYNDE dig ind i stuen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt du fandt det! Og meget passende billede :)

  Min allerbedste yndlingshalskæde med vedhæng af egern og agern, som jeg fik af min mor i julegave, fordi hun kunne huske, at mit yndlingsdyr, da jeg var barn, var et egern, var væk i flere måneder. Jeg var ved at dø af dårlig samvittighed hver gang jeg tænkte på den. Men den lå selvfølgelig i det hemmelige rum i min taske.

  Jeg har også en 1v som jeg roder til. Det er så svært at være ordensmenneske…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Megasvært at rydde op i en etter. Især når man hele tiden tror, man skal flytte og derfor gemmer på 130 flyttekasser og ikke gider hænge hylder op. Godt du fandt halskæden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man ringe efter dig? Sidste år satte jeg nærmest hele Regions Hovedstadens sundhedsvæsen igang med at lede efter min cykelhjelm, fordi jeg troede, jeg havde glemt den til et møde. Så opgav jeg og købte en ny. Og så fandt jeg den på en hylde, som ikke er beregnet til cykelhjelme. Jeg har TO værelser at rode på. Det er håbløst.
  Men ellers ved du, hvor der er en ekstra cykelhjelm næste gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ring du bare. Tror efterhånden, jeg kan finde alt. Men selvfølgelig lidt risky at invitere mig indenfor, når jeg også er vildt god til at få ting til at forsvinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siger det bare, men hold nu op hvor jeg glæder mig hvis du en dag får børn – og dertil hørende ammehjerne. Synes i hvert fald at min hukommelse har lidt et knæk som følge af børn (som jeg så ikke rigtigt har ammet…). Så du bliver rigtig “spændende” at følge…(hvis du ellers husker at blogge om det, selvfølgelig).

  Godt fundet…led videre efter en lotto, som du ikke har fået tjekket. Der er en formue i sigte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Åh du rammer et ømt punkt på en 37årig singlekrop. For lige om lidt bliver jeg for gammel til at få børn.

   Men mon ikke, jeg kan hamle op med lidt ammehjerne. I dag stod jeg nede ved tandlægen og indrømmede, at jeg ikke kunne huske mit telefonnr. Som jeg har haft i 7 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vær du bare glad for, at du ikke har et loft..
  De sidste mange gange hvor Hr. R. har nøflet rundt i huset og beskyldt mig for, at smide et eller andet af hans væk, så er han endt med at finde det på loftet. Selvom jeg har indkøbt og samlet en masse kasser i IKEA, OG tilmed tilbudt at hjælpe ham med at sortere. Lyder som om jeg ikke selv smider noget væk. Det gør jeg såmænd. Men det ryger sgu da i det mindste aldrig op på loftet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hvis jeg havde et loft, ville jeg helt sikkert vandre forvirret rundt deroppe og prøve at huske, hvor jeg havde smidt min lejlighed.

   Har heldigvis heller ikke kælder. Men til gengæld masser af IKEAplastik. Fyldt med ting. Jeg ikke kan huske, hvad er.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alien Hand Syndrome?