Oh Happy Day

Lykkeligt sludder

Vil bare lige pippe god påske, som jeg sidder her med udsigt over Århus Bugten.

Min mor er stadig rask (ja, det kan vi godt snakke længe om). Går mere og mere stabilt, og scanningsbillederne blev ikke forbyttet. Hun er rask.

Tilsæt sol og hjemmelavet koldskål, så skriger alting fred og idyl. Eller gør det? Synes måske godt, at brødre og skeletsvigerinder kan skrue en tand ned for satire og latterbrøl, når hvalrossen her (ja mig!) springer glad og frejdigt op på 1,5 m. høj solterrasse for at joine selskabet.

Nåja springer og springer. Anvender faktisk helt særlig hvalrosteknik. Nemlig spjætte – hænge på kanten i strakt arm – stirre vildt ud i luften – rulle om på siden med røven i vejret – og ralle højlydt – teknikken.

Jamen, du skal bare bruge armene, kvidrer O Brothers norddame, mens hun svinger en anelse for muntert med fletningen, hopper på sin usynlige trampolin og lander elegant, der hvor jeg skulle sidde.

Nånå.

Fred være med det. For big mama har nemlig løbet 6 km. i dag og er derfor sejere end nogensinde!

Og så må vi heller ikke glemme hjernetumoren. Som hærgede indtil i går. Kæphøj attitude skulle man lede længe efter, mens vi sad der på sygehuset og regnede med en dødsdom over vores mor. Se bare hr. ængstelige lillebror (Actionbror).

A hospital

 

Som bladrer febrilsk (i et Bo Bedre?) og ellers aldrig er bange for noget!

Og her sidder mutti og klamrer sig til sin taske, mens hjertet galopperer i panik ned ad trapperne, ud på gaden, langt langt væk fra alt det uhyggelige, selvom jeg bliver ved med at fortælle, at hun skal trække vejret dyyybt ned i maven.

Ventesal amarOrama

Jamen, havde jeg virkelig taget mit kamera med? Ja da. Tror aldrig, jeg var kommet igennem rædselsdagene uden lys, komposition og farver, som kunne distrahere.

Nå. Men her går det godt.

14 kommentarer

 • Jeg har været væk i en uges tid, så jeg har slet ikke fulgt med på din blog. Men sikke da en stor forskrækkelse. Puhha. Godt at det endte godt.

  God påske! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Så slap du heldigvis for angst og bæven og kom hjem til den lykkelige afslutning. God påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, det der med at følge med i andres blogs, og andres liv, man, læs jeg, får sådan et …hvad hedder det, jeg vil ikke sige et personligt forhold, men noget der minder om det, i forhold til ja enten kvinden der skriver bloggen men også i særdeleshed over dem hun skriver om. Man kommer, igen jeg kommer til at holde af folk som bliver beskrevet. en blog er sgu da meget bedre end en roman, den slutter aldrig og så er den sand. Jeg behøver ikke at stoppe tyve sider før den slutter, fordi jeg ikke vil sige farvel til de personer jeg har læst om. uh en blog er så meget mere farlig fordi frygten for at du lige pludselig skriver, det her er mit sidste indlæg, ja den må vel leve i mit baghoved. Giv mig lige tyve blog indlæg efter du har skrevet at du stopper ik?
  Tak for billederne. og god påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det med blogs ER mærkeligt. Og jeg skal nok både varsle og trappe dig ud af det, hvis amarOrama en dag takker af. God påske i Middelfart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gosh Orama, du er så god til at tage tage billeder og beskrive at jeg glemte at trække vejret mens jeg læste det sidste at posten. Puha da, jeg hader den der frygt. Og jeg hader at vente på hospitaler!

  og altså nu har jeg jo personligt og meget heldigt set dig i levende live, og jeg har ikke tænkt hvalros.. men jeg kender ret godt det med hvalros teknik. Elegance er åbenbart ikke noget, som vi kan blære os særligt hårdt med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hospitaler er virkelig ikke sjovt. Men kameraet hjælper – du skulle prøve. Og hvalrossen kommer nok mest frem, når jeg forsøger at klatre op på høje steder. Med unge, smukke sportsidioter som heppekor.

   Forresten. Du ligner bestemt heller ikke en hvalros.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du en pæn bror(det har du jo pralet af, så det vidste vi jo – men altså, alt er jo subjektivt indtil der er beviser), og hvor ser din mor helt bedårende dejlig ud!!

  Jeg har fulgt med i jeres fortvivlede stunder og krydset fingrer, jeg anede bare ikke hvad jeg skulle skrive – men GODT alle er glade ude på den anden side!

  Og Sejt du havde dit kamera med på sygehuset. Det eneste vi kan gøre i de stunder, der er for svære at være i, er at distrahere os selv på bedste vis, og lys, komposition og farver er da en vidunderlig og smuk måde at gøre det på.

  Påskekyllesolskinshilsen fra astrid!

  PS: jeg så den gamle mand med strikketøjet den anden dag. Han sad på Amagerbrogade på den der lidt underlige café(ved ikke om den er underlig, men har i hvert fald aldrig selv bevæget mig derind), der ligger ved busstoppestedet i krydset mellem brogaden og Holmbladsgade. Det var et imponerende stort flot strikketøj han havde gang i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jamen jeg lyver jo kun en gang imellem, og begge mine brødre er skam smukkedukker.

   Tak fordi du krydsede fingre. Vildt at min mor er rask. Fortæller hende altså, at nogen derude siger “bedårende”. Og kameraet ja. Det redder mig fra meget.

   Sjovt, at du så strikkemanden. Han sad sikkert på Prags, hvor jeg også fandt ham. Lyder som om, han er kommet langt med den regnbuefarvede kreation.

   God påske Astrid. Nej fantastisk påske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool trench, jeg har en i sort, binder den også bagpå som du. Er din også en Burberry?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Damen i frakke er Actionbrors kæreste. Og nej, det er skam en Vero Moda model.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Åh pyh. Gode nyheder. Må jeres påske blive smuk og tæt og rar.
  Og næste gang vil vi altså også se et billede af dig, ing?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Dejlig påske til dig også.
   Billede af mig. Hm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Wow. Jamen du ér jo bare så god og dejlig. Jeg blir helt glad indeni. Og det er ikke kun, fordi din bror er herrelækker. Men fordi du fortæller. Giver os billeder. Både fotos og de andre, som vi selv laver. Manner. Dejligt altså bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak for fantastisk dejlig ros! Tænk at der kom noget godt ud af sådan en uhyggelig historie.
   Bare vent. Der kommer flere fotos fra påske-Århus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh Happy Day