Dø dø dø!

Mit lækre lorteøliv

Første ægte forårsdag. Skulle da være et skarn, hvis man ikke spadserede en tur ud på Fælleden i det gode vejr. Solskin og fuglefløjt. Se hvor smukt.

Amager Fælled Amager amarOrama

Ah. Lugten af Lorteø, varme i kinderne og en mild brise, der legede med mine halvgrå lokker og hviskede, at jeg så vidunderlig ud i dagens outfit. POKKERS, glemte at knipse med mit Canon som en ægte blogger! Skulle naturligvis have foreviget dette sjældne syn.

Men kan da fortælle, at jeg nåede en halv truckervask i morges, inden jeg viklede mig ind i delleskjuleren og de sorte bukser, som jeg nu har haft på hver dag i over en måned. Fungerede rigtig godt synes jeg.

Og min veninde, der nær havde overstrålet mig, var iført tykke strømpebukser under sine jeans. Vist suppleret med noget uldsokkeværk i støvlerne. Fordi hun netop havde været en tur i Helsingør på motorcykel. Lidt for varmt selvfølgelig. Men sveddråberne piblede så kønt frem på panden. Som om, hun glinsede af glæde.

Vi satte os på en bænk for at nyde livet og stilheden. Og se lækre ud. Fik også snakket lidt romantik hen over træbordet. Suk.

Træbord Amager Fælled Amager amarOrama

Oh du milde. Da vi endelig løsrev os, måtte jeg hvine af fryd. For pludselig stod vi ganske nær en Gammel Dansk-busk. I fuld flor. Er du klar over hvor sjældne, de er! Vi skyndte os at plukke hver eneste flaske. Heldigvis har cykelkurven rigelig plads.

Gammel Dansk Englandsvej Amager amarOrama Englandsvej

Og så gik turen hjem til mit pastelfarvede retrokøkken for at bage cupcakes, hvor kryddersnaps jo er den vigtigste ingrediens. Du kan lige tro, de blev kønne de søde små. Faktisk helt uimodståelige. Så vi kastede os frådende over sagerne og glemte desværre alt om at fotografere.

Du må bare stole på mig, når jeg siger, at det er sandt.

9 kommentarer

 • Jeg er altså pissenysgeriig! Altså udover ingrediens i de der formkager, hvad skal du så bruge alle kyllingerne til?
  Og skisme en sjov indgravering i bænken!! Eftertiden vil fortolke den i dagevis og konkludere, at i 2011 tilbad man stadig manddommen som en hellig foranstaltning!
  Godt du er blevet gå turs frisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Kyllingerne lå i en forladt cykel på hjørnet af Englandsvej-Peder Lykkes Vej. Åbenbart tilholdssted for de snapseglade.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jamen, så de var ikke en busk, men en kurv?? Forvirringen er stor

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, denne gang var der faktisk ingen busk. Kun en forladt cykel med tomme flasker. Jeg er jo fuld af løgn, når det kommer til stykket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • med fare for at gentage mig selv – du så sjov :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Bliver nødt til at blogge i mindre seriøse baner. Når klokken har passeret midnat. Hjernen er tom. Og det, man har et arbejde med, er et mudderhul, en penis og nogle tomme snapseflasker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En Gammel Dansk busk er det smukkeste syn og en tidlig forårsbebuder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det smukkeste ja. Vildt forår, vi har her på Lorteøen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den “busk” faldt jeg også over, faktisk… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dø dø dø!