Slut med det sjove

Nu holder du kæft

Glasset er halvt tomt i dag. Og hvis den sidste slat ikke smager hidsigt af tequila shot eller andet stærkt beroligende, spyr tordenskyen over mit hoved snart rasende lyn i tilfældige retninger. Og rammer muligvis dig. Så er du advaret.

Hvad der er galt? Alt.

1. I morges slog jeg øjnene op til 007 Is Also Gonna Diiiiiie. Der spillede for fulde drøn i mit hoved. Undskyld, men hvis nogen forsøger at sende mig drømmevarsler – mens vi stadig venter på lægernes dom – må de gerne holde KÆFT. Nu.

2. Familien hænger ud i lillebrors (Actionbrors) lejlighed. Der er så fin og sildebensparkettet og minimalistisk, at den mindste lyd sender rungende ekkobølger fra den ene stue til den anden. Til den tredje (jojo). Så hvorFOR uddeles der ikke ørepropper ved indgangen, når skærebrænderstemmetrioen kommer forbi. Og synger MOOOOARRRR. HVOOOR EER MIN BAMSE? NEJ DEN ER MIIIIIN. NEJ DET VAR MIG DER SAD HER! WRUAAAAAAAAAAAAHAAAAA.

3. Flygter ud af huset og forsøger at løbe virkeligheden væk. Men hvad sker der. Jeg bliver overhalet af søndagsfrisk bedstemor med hånligt raske fjed og kridhvidt hår. Kære universets kræfter. Kunne man ikke bede om et kærligt klap på skulderen for i det mindste at prøve at komme i form. Bare et lillebitte et!?

4. Så har jeg også helt glemt at brokke mig over mine solbriller. Som forsvandt i sidste weekend, hvor jeg cyklede rundt i Kongelunden. Hvad er meningen? Som OM min arbejdsløse pengepung kan love mig et par nye! Skiderikker!

5. Og ulykkelighederne fortsætter med at vælte ind over mit liv. Om få timer kommer mavekramperne fx og sparker mig til Helvede. I flere dage. Med Ipren, Panodil og varmepudesøvn som eneste lyspunkter. Hæsligt. Nåa, du havde måske fået færten af noget PMS? Flot Kloge Åge. Fik jeg sagt, at min lillebror har et gevær, og at jeg trænger noget så gevaldigt til at slå enelleranden ihjel. SKRID!

Paintball Tingvej Amager amarOrama Tingvej

19 kommentarer

 • Hey det skal nok gå! *skulderklap*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trix

  Jeg har solbriller i overskud. DE er ikke særlig pæne, men du må godt få et par. F.eks skriggrøn, falsk Rayban? Var det noget?
  Og jeg løber slet ikke, så du er sej. Punktum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Jeg tøver. Har sådan et ansigt, som overhovedet ikke fungerer med briller. Med mindre de er kæmpestore til alle sider. Men tak for tilbuddet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ud med det, så får du det måske 1% bedre, og sender lige et kram din vej, måske det også hjælper om end du skyder mig på halvvejen. Jeg kan klare det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AB

  Og som altid runder du lige dine skarpe ord af med det perfekte billede. Om jeg fatter, hvordan du gør det, selv under det pres du er under lige nu. For what it’s worth, så elsker jeg at læse din blog og se dine billeder. Den perfekte kombi af bogstaver og farver. Også når det gør ondt. Du får lige et kram for det hele og et ønske om en god(artet) påske med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Tak og atter tak. Også god påske til dig. Skal jeg da lige huske at sige. Er temmelig egocentreret for tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Fuck bedstemødre med fart i – du er så pissesej at du tager ud at løbe! Virkelig!
  Og sej at du skriver på bloggen igen. Jeg siger dig, at jeg har tjekket mange gange, om der mon var nyt. Det var så tomt og trist uden dine daglige indlæg. Kald mig en empatisk freak, men jeg har været helt oprigtigt ked af det på et dine vegne – og helt oprigtigt savnet mit daglige skud amarOrama. Jeg krydser alle mine fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krølling

   …Er med på backingvocals til det Tine skriver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kære empatiske freak. Tak fordi du gider amarOrama. Også når her er sørgeligt. Og tak for krydsede fingre. Håberhåberhåber, jeg har godt nyt i morgen. Eller så godt, som det nu kan være, når der vokser mystiske sager i din hjerne.

   Og Krølling. Tak fordi du synger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh, kom lige her og få en krammer. Så kan vi sammen tage ud og skyde dem der overhaler os når vi løber. Bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja tak. Men så slemt er det heller ikke med de overhalere der. De må bare ikke være over 70 år og have hvidt hår. Det gider vi ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, men jeg har det bare ikke så godt med at blive overhalet af buttet nabo, så ham er vi nødt til at overveje hvad vi stiller op med..
   Han klappede mig oven i købet i ryggen da han løb forbi, og sagde “hej hej!”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tror godt vi kan lave en aftale om, at buttede naboer skal have en tur med strømpistolen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er mandag(ihvert fald på min side af kloden), og solen står snart op i Dk…og SÅ får du noget afklaring.Jeg har stadig alt krydset!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Fantastisk at der sidder en dame på den anden side af jorden og krydser fingre for min mor. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oooohhhhh – jeg håber ikke, det var mig, der overhalede. Aj, jeg er ikke over 70. Eller hvidhåret. Men så skulle jeg jo lige have standset og givet dig et optimistisk kram. Keep up the running, og glæd dig til, at du er den bedstemor, der giver de andre baghjul.

  Jeg krydser fingre med dig i dag.
  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak Helle. 1000 tak!
   Vi har fået godt nyt, og fra nu af må alle gamle damer med hvidt hår overhale så meget de vil. Jeg sender smækkys i nakken på dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med det sjove