Min mor

Slut med det sjove

Jeg er her endnu. Kan bare ikke sætte bogstaver sammen til noget, der giver mening, for tiden. Derfor den rungende tavshed.

I kulissen. Eller IRL. Rykker vi sammen som familie. Griner, græder, gør livet lettere med sushi og pappizza og brokker os over Hospitalet From Hell. Men først og fremmest holder vi vejret til på mandag, hvor dommen muligvis falder.

Lægerne har i hvert fald lovet at sige et eller andet klogt om tingesten, der vokser i min mors hjerne.

Indtil da tripper hun lige så langsomt rundt og holder hænderne vandret ud til siden. Som en skrøbelig, lille pingvin. Hun har kvalme og er svimmel. Men det går. Med en arm, der støtter, og lidt søsygepiller.

Ja, stemningen i amarOrama er trykket. Ingen sjov at hente her.

Eller hvem ved. Måske synes du, det er totalt grineren, at jeg kom til at deltage i en konkurrence om billetter til Spartas Kvindeløb, som Fuhrmann selvfølgelig, med fuld kraft, kylede i nakken på mig, selvom jeg ellers aldrig vinder noget. ALDRIG.

Så for første gang i mit liv ligger der 10 km. og venter med provokerende det-klarer-du-aldrig-attitude. Jeg ryster i bukserne og fortryder en smule. Men du og resten af blogland må selvfølgelig buhe og skamme mig ud, hvis jeg forsøger at finde en snedig genvej. Eller skulle dratte død om før målstregen.

Det manglede da bare efter alle de gode vibrationer, I har sendt mig. Skidemeget tak for hilsnerne. Med kram, bønner og krydsede fingre. Tudede over hver eneste og tænkte, om jeg mon var blevet sindssyg af alt det bloggeri.

Men hey. Utæmmede tårekanaler og salte søer i tastaturet kan vist ikke undgås, når hende, der fødte dig, ryger i farezonen. Og faktisk føles det meget rigtigt, at vi er mange, der hepper på godartet.

Dirch Passer Hannovergade Amager amarOrama Hannovergade

18 kommentarer

 • Fie

  Blogland er en redningsplanke. Af dimensioner. Det er underligt og grænsoverskridende og pissedejligt.
  Jeg ønsker alt det allerbedste for din mor og dig. Krydser både fingre og fletninger for godartet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej M
  Jeg kan godt lide din måde at skrive på. Og dine billeder. Og selvom jeg ikke kender dig overhovedet, vil jeg også sende gode vibrationer i din retning. Det må virkelig være hæsligt. Lyder som om du har en god familie, så du i det mindste kan gå igennem det hæslige med nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak for gode vibes. Har heldigvis en dejlig og stor familie. Vi løfter i flok. Jeg kunne ikke have klaret det alene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Godt at høre lidt lyd fra dig. Venter spændt på godt nyt mandag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja. Jeg håber, vi er blevet klogere mandag. Der vil de i hvert fald forsøge at tyde alle scanningsresultaterne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hepper også på GODARTET, og blev glad for at du lige pippede lidt i dag. Man er jo blevet lidt afhængig af dine indlæg ;-)
  Krydser fingre for din mor, og håber på positivt nyt mandag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak Karina. Vil forsøge at pippe igen. Garanterer dog ikke for kvalitet eller humør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om, at I, som familie, gør hvad der er bedst for jer alle lige nu. Varme tanker-kongemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Meget heldigt, at jeg er arbejdsløs lige nu. Og kan hænge ud på hospitaler i Hillerød og Århus. Tak for tanker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pfuj! Jeg håber også videre for din mor og for dig.
  En familie der passer på dig og som du passer på, lyder som det bedste i kan ha’ lige nu, det er godt i har hinanden!
  Og jeg håber du løber lidt tanker og frustration ud af kroppen!
  Jeg anede heller ikke at bloglandet kunne så meget, men hold op jeg er glad for det! Jeg er tænker virkeligt på dig, det skal du vide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak du. Ved jeg kan regne med dig.

   Løber og løber. Kommer ikke så langt. Men tror, det er godt for både krop og sjæl.

   Held og lykke med dit nye projekt. Som du vel snart fortæller mere om?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syns lige præcis det Fie allerede har sagt. Og så syns jeg du skal løbe de skide 10 km, det er jo ingenting ift. hvad du gennemgår nu? Løb forløser. Sagde hende, der er i den dårligste form ever og kæmper sig gennem 3 km med verdens sureste løbeklub. Løb for fanden løb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Synes også, jeg skal vinde over de 10 km. Har bedt min ene lillebror Actionbror, der træner triathlon og alt muligt, om at lægge et løbeprogram til mig. Kan ikke gå galt (hvis jeg følger det).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En løbetur kan bruges til mange ting; tænke tunge tanker eller få dem på afstand. Jeg hepper på din mor, dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak Mille. Tror faktisk også jeg bruger løb til både det ene og det andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Åh men sweetie. Du er ikke blevet skør. Du er bare ramt af en milliard gode vibes, som stemmer i og håber, at alt blir godt igen.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Selv knus. Er meget taknemmelig for heppekoret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mor