Sort

Blyantstesten

Skal man egentlig være glad for den, der består. Eller trøste den, der dumper? Åh livets store dilemmaer. Hvis bare de kunne følges ad.

Bryster Tovelillevej Krimsvej Amager amarOramaTovelillevej

40 kommentarer

 • Åh ingen af mine består, selv om det er flere år siden jeg har prøvet, men jeg tror næppe de er sådan blevet mindre hængende med tiden. hmm. Så så man lige mig prøve. Men er der noget med at man må tage armene over hovedet Ik hmm nej?
  Måtte lige søge, og fandt så lige en albuetest. Hænderne om bag hovedet og så så ind i en dør, og så skulle begge bryster gerne ramme døren før albuerne gør. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ok. Nu har jeg lige prøvet den der albuetest, og jeg forstår nok ikke helt konceptet. Men måske dumpede de bare begge to.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med mobiltesten? Ja, jeg har prøvet.. Og dumpede… Ak ja – hvad man ikke kan stoppe der bag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Mobiltesten? Hahaha. Håber ikke det er en af de store, gamle Nokia’er.

   I øvrigt har jeg lige googlet mig frem til “håndklædetesten”. Gad vide, hvad det er? Og skal det prøves? Kunne være så rart, hvis de begge bestod et eller andet og fik en succesoplevelse sammen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Hvor ville jeg være glad, hvis mine dumpede blyanttesten – det ville betyde, at jeg rent faktisk havde en barm af betydning. Eneste grund til at mine består testen er, at jeg har verdens mindste a-skål, og så ville man faktisk hellere dumpe med et brag …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja ok. Beskedne, men i det mindste enige! Her i firmaet vil deltagerne slet ikke samarbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trix

  But they were like THIS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Æhm nu gør du mig lidt genert Trix. Lad os tale om noget andet. Hvorfor har du aldrig link på dine kommentarer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trix

   Link? Sådan en reply-knap?
   Det er da åbenlyst – det er fordi jeg ikke kan finde ud af, hvordan man gør. Så jeg kører neanderthalerstilen, hvor jeg bare svarer med en helt ny kommentar – og håber på folk af sig selv vender tilbage for at se, om jeg mon har spredt flere guldkorn.

   Jeg har heller ikke fået den ‘like’ knap op at køre, som jeg truede med i tidernes morgen, for det kan jeg heller ikke finde ud af.

   Men jeg kan lave pandekager?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Jeg mener. Kig på de andre bloggeres kommentarer. Der er ligesom en streg under deres navn ikke. Fordi der er et link til deres blog. Kommer automatisk, når du udfylder feltet website. Skidesmart.

   Men også godt med evner ud i pandekagebagning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  Og du undrer dig hvorfor mænd ikke læser din blog M.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Forkert O Brother. Det undrer mig, at mænd læser min blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • O Brother

   Godt ord igen. Men ved du hvor mange mænd der læser i forhold til kvinder? Tror jeg tilhører en ynkelig minoritet.

   Tilbage til mysteriet om de sorte streger. Har du en støvklud til din mac? Når man har brugt støvkluden nok, kan den sagtens afgive sort “støv” hvis du har den i nærheden af ansigt eller lignende (ved dog ikke hvorfor du skulle det).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej har ikke tal på mænd og damer. Og tror du har ret. I er en lille, ynkelig minoritet. Men hvornår opretter du egentlig din egen brotherblog? Glæder mig nemlig til hele tiden at komme rendende og smide hygiejnebind og skønne kageopskrifter i kommentarfeltet.

   Ja har en støvklud, men kan ikke finde den. Tror ikke, jeg har smurt den i ansigtet for nylig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hans

   Jeg er her også! Omend jeg vil give The Almighty Brother ret i, at vi nok er en lille skare. Men du er hendes bror. Hvad er min undskyldning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hahaha. Hans, tak fordi du tør give dig til kende. Jeg ved ikke, hvorfor du er her. Men jeg skal måske i Silvan senere i dag. Så hvem ved. Kan være der snart kommer et indlæg om møtrikker eller noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg stemmer for Obrother blog. Snarest. De der visdomsord, dem vil jeg gerne have flere af nemlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trix

   Jeg er her også? Og jeg kan godt lide bacon og flæskesvær, og jeg forstår rent faktisk offsidereglen, hvorimod jeg ikke ANER hvad blyanttesten går ud på. Altså, jeg er med på det er noget med babserne, men skal man tegne på dem eller hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Altså Trix. Følg med og prop nogle ting ind under dine bryster. Nej ikke en flæskesvær! Noget mindre ulækkert. En blyant fx. Hvis den ikke kan sidde fast, har du vundet.

   Men du må også gerne tegne på dem. Måske kunne du opfinde en helt ny tegnetest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Åh jeg har skam plaget og plaget om den blog. Men drengen gider bare ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • drengen må oppe sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trix

   Den ku ikke sidde fast! Hurra! (Så vandt jeg, ik’?)

   Til gengæld skulle du nu se min venstre BJØRNEpat, komplet med frådende tænder, øjne og ører. Den er ret sej. (Og kan aldrig vises til nogen. Suk.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Bjørnep..? Synes du skal blogge lidt om den sag. Tænk nu, hvis der sidder andre i samme situation og føler sig ensomme og forkerte. Du kan lindre deres smerte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ikke underligt, jeg har aldrig hørt mænd tale om hvordan deres.. klokkeværk bliver slappere og længere. De udsætter (mig bekendt) ikke sig selv for slige ydmygelser (eller hvad siger Hans og Brother?). Hvorfor er vi mon så brutale ved os selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Interessant pointe! Tror egentlig ikke, der er den store forskel. Mon ikke der har været mindreværdskomplekser og målebånd forbi de fleste mænds nedre regioner?

   Men lad os høre dem. Jeg er især glad for, at du trækker O Brother ind i diskussionen. Så vi kan drage nytte af hans visdomsord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • O Brother

   Mindreværdskomplekser lider vi alle af. Målebånd… ikke tale om. Stil aldrig spørgsmål du ikke vil have svar på.

   Kvinder er brutale ved sig selv fordi de stræber efter uopnåelige idealer. Siden Achilleus’ fald, har mænd for længst accepteret både dødelighed og hvad der mon kommer til at hænge med tiden.

   Er det mændenes skyld at idealerne er som de er? Måske, måske ikke. Men for at citere et geni, der døde for ikke lang tiden siden: if you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change – han tog det så bare måske lidt for bogstaveligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Dødelighed? Tror aldrig, jeg har mødt en person, der har accepteret dødeligheden. Hverken dame, mand eller plastikopereret freak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, det er rigtigt, det der med mænd. Min morfar kunne f.eks. stille en dåseøl på sin store vom, og dér blev den stående. Han var stolt! Jeg kan aldrig finde ud af, hvad de der dametests går ud på, men jeg går ud fra, at hvis man kan bruge rummet mellem bryst og hud som dankortholder, og hvis der bare er lige lovlig meget hudforbindelse alt for langt nede på maven, så er den gal? Ja? Tænkte det nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Håndklæde- og albuetest må andre svare på. Men ja, blyantstesten handler om, hvor meget du kan proppe op og få til at sidde fast. Behøver åbenbart ikke være skriveudstyr. Mobiltelefoner bliver også nævnt. Og bøger og brætspil var måske også en mulighed.

   Mht. til ølholdere. Er vom-flasheren ikke en uddøende race mon?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • O Brother

   Personligt savner jeg, at kvinder gemmer visitkort i barmen/bh’en. Har aldrig set eller oplevet det, men vi kender det jo fra film. Det er da lidt sejt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, vi er her endnu. Og med lommetyve kvotienten i byens natteliv er det efterhånden også det eneste sikre sted (nå, nej, noget med sorte streger..?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det håber jeg. Meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • viola

  hm, ja, enige, det er de, det har du ret i, men – ikke ens. den ene er en lille a, den anden må have indlæg for at være en lille a, sååååååå …. ville altså stadig foretrække at dumpe testen ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følges ad, se det ville sgu da være rart. Jeg hepper på at de følges ad i den langsommeste dalendes tempo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og skal vi jo glæde os over alt det andet lir, vi må bruge til at camouflere vores selvopfundne skavanker: Make-up, push-up bh, stram-op-og-hold-ind-trusse osv.
  Ingen vil jo tage en mand seriøst, hvis han havde concealer og foundation i hele bærret og nosserne hejset op i noget stram-op trusse.

  Det må vi. Ha! Og dermed udsættes forfaldet – indtil vi finder noget andet at slå os selv i hovedet med…

  Læs: Dine nødder er garanteret vildt gode, du ser dem bare fra den forkerte vinkel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak! Altid godt at se tingenene fra en ny vinkel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tror mfaktisk jeg kan slæbe et helt penalhus under mine efterhånden. sådan et trefløjs foldeud et, med både lineal og passer i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   HAHA. Jeg tror altså, man undskyldt, hvis nogen har gået og spist af ens bryster.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort