Nyt fra læserne

Har de ikke andet at lave?

Nåhmen så skulle jeg åbenbart ikke komme alt for godt i gang med Århus Politi. For der findes også andre steder i landet, hvor ordensmagten keder sig eller i hvert fald har behov for markere sin tilstedeværelse over for tilfældige cyklister og fodgængere.

Fx på Amager.

Tror du mig ikke? Jo, jeg ved godt, her vrimler med sprængfarlige steoridemuskler og knyttede næver, der nærmest skriger efter armvridning og et stramt sæt håndjern.

Men hvorfor jagte så besværlige typer, når man kan nøjes med forårskåde skolebørn? Jeg har set det med egne øjne. I Sundholmskvarteret bremser patruljevognene hårdt op og uddeler reprimander, når 2 teenagere kommer cyklende på fortovet. En trampende i pedalerne og den anden med stort smil på bagagebæreren.

Slige frækheder tolererer vi ikke på Lorteøen. For tænk nu, hvis usynlige fodgængere kom til skade eller måtte springe for livet!

Hm. Her er hvad O Brother har at sige om den sag. Ej ok, han har overhovedet ikke udtalt sig, men billedet passer så fint.

Fuck the police Amager

 O Brother, Tovelillevej

11 kommentarer

 • Hvor er jeg glad for at du er en natteravn, så det er noget til mig, som går sent i seng, og står tidligt op. Jeg kan få mit fix, tidligt. Tak.
  Min mor hedder Tove, så jeg tænker det må helt klart være noget hun har lavet da hun var lille. For plat? Jamen, jeg er altså lige stået op. Hav en fantastisk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du kan tro, jeg har en fantastisk dag hos Anden Aktør. Vidste du måske, der fandtes Jobindex, LinkedIn og netvørking? Jeg bliver så vildt klog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  For the record: Jeg har selvfølgelig ikke noget imod politiet. Faktisk har jeg kun siddet på bagsædet i patruljevognen én gang og de behandlede mig særdeles godt.
  Til dem der føler anderledes er hermed dagens soundtrack: http://pitchfork.com/news/42480-tyler-the-creator-detained-by-la-police/
  God torsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nu du selv bringer den historie på banen, kan det jo godt være, jeg skal blogge lidt om små drenge med splatterpistoler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I morges, kl 05, vækkede politiet mig, fordi de troede jeg holdte fest. Så stod de der og bankede på og ringede på, og jeg sover med ørepropper, fordi der bor en larme-kat i min lejlighed, så jeg hørte dem ikke ved første bank. Nå, men det viste sig så at være mine underboer, der gakkede ud hele natten, og da jeg fik hevet ørepropperne ud, da politiet ligesom sagde noget til mig, kunne jeg da også høre festen.
  Tak fordi i vækkede mig, kære betjente, så jeg også kunne blive forstyrret af en fest jeg ellers ikke havde opdaget. Festen, var mere dæmpet, men var ikke slut da jeg tog i svømmehallen halv otte. En dejlig historie om politiet herpå Amager, som jeg åbenbart ville dele, nu hvor der var politi tema på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Må være verdens bedste ørepropper!

   Og verdens værste job at rykke ud og sige schhh! Godt det ikke er mig, siger jeg bare. Min konfliktsky er så stor, at den slet ikke kan mase sig ind i en patruljevogn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hørt noget om at der er cykelrazzia for tiden i KBH fordi de Københavnske cyklister kører ad H til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, det skal nok passe. Ser mange betjente i byen. Men ok, vi kører også sindssygt. I morges havde jeg lyst til at stikke en kæp i hjulet på op til flere fortravlede damer med mobiltelefoner, iPods og meget mystiske cykelmanøvrer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tilføjelse: Forstår bare ikke behovet for at springe ud af bilen og opdrage 2 børn på en cykel. På et tomt fortov. Uden tyvekoster under armen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh, ordensmagten er skam travlt beskæftigede med at holde styr på de tohjulede i denne uge: http://politiken.dk/indland/ECE1277848/boederegn-rammer-cyklister-i-denne-uge/ Uanset at der faktisk er et par cyklister der godt kunne trænge til en opsang, så er der meget alvorligere ting at tage fat på i trafikken, for eksempel ser jeg hver dag masser af idioter (også i lastbiler!) tale i håndholdt mobiltelefon mens de kværner igennem trafikken. Men selvfølgelig.. det er da meget vigtigere at få rettet op på de to små på det tomme fortorv. Hrmpf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg er glad for, at nogen gider være politi. Virkelig. Men de skal slappe lidt af med at dele bøder ud til folk, der går over for rødt på øde gader eller cykler 10 m. hen over et tomt fortov. Der må være en bagatelgrænse.

   Og tak for link. Jeg må hellere passe på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra læserne