Her går det godt

Oh Baby

I min venindeflok kender jeg én, som har haft en god far. Ikke at de andre fædre kun opførte sig som dumme svin vel, men denne mand skiller sig ud. Især fordi han godt gad at tale med sine børn. Jeg sagde med ikke til. Men også fordi han, som en af de få, evnede at kende forskel på kone og sekretær.

I det hele taget levede han slet ikke op til normerne for generationen af indebrændte vrissere, der altid sad og mukkede i en avis. Han havde noget hyggeligt omkring sig. Bakkede på piben, passede sine bistader og groede et par gigantiske bakkenbarter, som kradsede den pæne provinsby i ansigtet.

En lidt speciel herre. Måtte fnise i ærmet af hans hjemmestrik og høje idealer om politik, religion og børneopdragelse. Men mest af alt havde jeg respekt for den klippefaste tillid til livet, som han byggede det hele på.

Derfor lyttede jeg til min veninde og de visdomsord, hun så troskyldigt viderebragte med ivrige, blå øjne. Selvom far synes og far gør og far siger godt kunne drive mig til vanvid.

Far siger, du skal finde din livsledsager tidligt i livet. På den måde vil I altid kunne huske og genkende et smukt, ungt ansigt hos hinanden.

Eller noget i den retning pludrede hun, ugen før vi fik studenterhuen på. Og i dag må jeg desværre nikke samtykkende. Ville ønske, at min næste kæreste havde mødt mig som 26-årig med flad mave, perfekt hud og langt færre smilehuller på røven.

Men ved du hvad. I dag har jeg løbet 10 km.

Og!

Kan få mine jeans på, som har ligget i skabet og hånet mig i snart et halvt år. Nu hiver jeg dem op, lyner, knapper, kan trække vejret og det hele. Hahaha. Who cares om jeg ligner en, der giver mig selv en olfert. Forbandelsen er brudt!

Så fuck ham, jeg skulle have mødt for 11 år siden. Lige i dag, eller de næste par minutter, har jeg alligevel travlt med at kysse hende den rynkede dame i spejlet.

Ved Amagerport Amager amarOramaVed Amagerport

24 kommentarer

 • 10km…som i fuck hvor er du sej! og fedt med bukserne, så var der jo alligevel en grund til at du gemte på dem. Godt løbet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Er du bims. Jeg smider aldrig tøj ud. Gemmer stadig på yndlingskjolen fra 1991, så jeg har noget at tage på den dag, jeg får anoreksi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, det er sejt. Altså det hele er sejt. !o km er sejt. Bukser der passer er sejt! Kysse spejlbillede er sejt. Go go go! Uh jeg får også lyst til at være sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ehh ikke !0, men 10, ik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Passer og passer. De kan komme på ik. Men ja. Det er sejt. Ligesom det er skidesejt, at du går og er lyserød nede i ghettoen, selvom folk kaster skældsord i nakken af dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tror da ikke det er farven, der gør mig til én der åbenbart ligner en luder… nok nærmere lårkortenederdele.. Har boet 5 år i Gellerupparken i Århus, så sådan et par småfyre kan ikke skræmme mig. Barske mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg er faktisk forarget over ham den voksne mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • også mig, han er da blød i bolden, jeg er ikke klam!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor blæret. Det er bare flot, er det. Du er hermed mit forbillede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Håber virkelig kun, vi taler løbeforbillede. Ellers er du på skideren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 10 km! Jeg kan ikke engang løbe 90 meter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ok, men jeg løber også så langsomt, at onde tunger ville kalde det kapgang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt, for pokker da.
  Aj, jeg kender masser af par, der har mødt hinanden sent i livet. Og knuselsker hinanden. Med rynker og alting. Det er da skideromantisk det der med at leve med sin sandkassekammerat i idel lykke resten af livet. Men come on. Livet har ikke én løsning, vel? You rock!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trix

  Du skal have en fanklub. Du er fantastisk.

  Kan vel lige så godt forære dig mine skinnyjeans med det samme?
  Som en gave fordi du har løbet TI KILOMETER! Craaazy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Får nervøse tics, når du siger skinnyjeans. Lad være med det. Men tak alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trix

   Bare rolig. De har intet med skinnyjeans at gøre.

   Navnet dækker blot over at sidst jeg havde dem på, vejede jeg ti kilo mindre. Og der sad de som en drøm.

   Ergo: jeans jeg passede, da jeg var tynd må være skinnyjeans

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Så er jeg mere rolig. Tror jeg nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt gået (eller løbet hedder det vel).

  Hvad nu hvis manden istedet for bare at huske hvor ung og smuk man var engang, går og længtes efter den, man var, og ikke den man er blevet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Oh, jeg håber vi taler fiktivt eksempel? For han lyder lidt som typen, der melder sig ind i smutter-med-sekretæren-klubben.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader håne bukserne nå de ikke passer, og elsker dem når de gør. Forresten tror jeg at de der rigtige kærester elsker vores rynker og bløde maver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Så må jeg prøve at styre uden om de falske kærester.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Øj, hvor er det megacool!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her går det godt