Ro på

Pauseelefanter

Du gider jo ikke høre om kæmpeedderkoppen, som vil slå mig ihjel og sprintede ind under sengen lige før. Vel. Og hvad rager det dig, at jeg for første gang i mit liv har løbet 7 km. Eller at jeg så Eksperimentet her til aften og venligt nejtakkede både vin, chokolade, marcipanæg og is!

Du er så pisseligeglad, for hvad med det navneskilt! Stemmer navnet? Håndskriften? Står det stadig på køkkenbordet ude i spøgelseshuset? Bliver jeg overfaldet af skizofren samurai, eller østeuropæiske bander, når jeg kommer og stjæler det? Tager jeg våben med?

Nå. Men det kan jeg ikke fortælle dig før i morgen. Eller overmorgen. Så her får du nogle elefanter. Næsten ligeså godt. En sød læser, Charlotte Vesth, sendte mig nemlig et varmt tip i dag. Om hele 3 snabeldyr på Øresundsvej. Tak for det Charlotte.

Pille, Uden Relevans og jeg tog ud og fangede dem, og sørme om vi ikke selv fandt en 4.

Elefant Øresundsvej cyklist Amager amarOrama Øresundsvej

Elefant Øresunsvej Venedigvej Amager amarOrama Øresundsvej, spottet af Charlotte Vesth

Elefant ben Øresundsvej Venedigvej Amager amarOrama Øresundsvej, spottet af Charlotte Vesth

Elefant Øresundsvej Kvintus Alle Amager amarOrama Øresundsvej, spottet af Charlotte Vesth

Elefant Amsterdam Fru Z amarOramaMen hov. Hvad er det for noget lyserødt kreagøgl, der har møvet sig ind? Ja ja ved det godt. amarOrama vil jo normalt kun have ægte, amagerkanske graffitielefanter. Men denne her bliver jeg nødt til at vise dig.

For Fru Z og hendes mand har nemlig været gift i 100 år. Og det fejrede de meget fornuftigt med en kærlighedstur til Amsterdam. Hvor de skulle kysse, flette fingre og kigge i øjne. Og hvad tror du så Fru Z går og tænker på der nede i Holland mellem hash og husbåde? Elefanter åbenbart. Til elefantoteket! Hvad giver du mig.

I hvert fald lige i sekunderne, hvor hendes øjne falder på dette kort. Hun begynder endda at vrøvle til sin mand om blogs og snabeldyr. Dog uden at han vist helt orkede at sætte sig ind i sagerne.

Se det synes jeg faktisk er ret sjovt. Derfor kommer Fru Z’s falske eksemplar med i dag. Så hold mund med det navneskilt og kryds fingre for, jeg vender tilbage i live.

16 kommentarer

 • Fatter nada med det navneskilt. Det er lige ud af ghostwhisperer (ikke at jeg ser det). Så lad mig i stedet sige Hep Hey for de 7 km. Herre seje dig ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak! Har aldrig hørt om ghostwhisperer, men ved allerede nu, at jeg ikke tør se det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det er jo en cliffhanger det med navneskiltet!
  og 7 km hallo, fantastisk løbet. Jeg tror jeg skal have fundet min form for motion, for ærlig talt, jeg hader faktisk at løbe, men ideen om natur elsker jeg. Egentlig må det jo være cykling, for jeg elsker at cykle.
  Men de der elefanter, gu fanden er det da også i mine tanker når jeg er på eventyr, gad vide om jeg ser en elefant, og jeg tog også et billede til dig, som er på min blog medmindre blogger også har fjernet det indlæg. Hver gang jeg ser elefanter, så tænker jeg på dig, og min fater fordi hun havde så mange træfigurs elefanter.
  Ved du for i øvrigt godt at man kan “like” amarOrama på facebook? Ikke at der sker noget overhovedet derinde, men jeg “liker” og håber på at der sker noget, fordi jeg jo tror det er dig der står bag, gad vide om man kan smide elefanter derind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det vildeste er faktisk ikke, at jeg har løbet 7 km. Men at jeg nyder de første 1500 m., før kroppen switcher til overlevelses-mode.

   Elefanten på din blog både så jeg og kommenterede. Men blogger har nok spist det. Så kommer forbi og siger tak igen.

   Hvor pinligt med Facebook! Jeg oprettede en profil – uden andet end et navn. Fordi det er jo DET, de unge vil ha’ (eller også er det de gamle). Men så kom jeg ikke længere. Gad vide, om der er andre end dig, der sidder og venter på nyt. Må hellere kigge på det snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine (uden blog)

  Jeg er begyndt at gå langsommere, efter jeg fandt din blog. Nu skal jeg jo både holde øje med strikkende mænd og elefanter :)

  Jeg vi’ osse finde en elefant! Men der er håb forude, tror jeg. De bor jo lige i nærheden, kan jeg se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   amarOrama påvirker din gangart? Hvor sjovt.

   Tror du spotter en elefant snart. Maleren ser ud til at være meget aktiv for tiden. Ja og sig også til, når der er nyt om strikkemanden. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elefantspotting er sådan en god hobby. Jeg er glad for at du har givet mit arbejdsløse liv mening.
  Godt gået med de 7 km, jeg har lige svømmet ca 1,5 km (30×50 m) Og det lyder jo sølle i forhold til din strækning! Jeg dækker mig ind under at jeg bruger mine arme også.

  Happy day, og hold op, du er god til cliffhangers. Både billeder og navneskilte nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Pas på Pille! amarOrama er ligesom Moon-bevægelsen. Du ved ikke selv, hvornår du er blevet hjernevasket.

   Tror i øvrigt, det er hårdere at svømme 1,5 km. end at løbe 7. Men da jeg altid har hadet løb, er jeg bare så tilfreds med min nye rekord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gisp! MoonOrama!
   Du er en sej løber. Det eneste jeg kan manne mig op til er svømning. Jeg har faktisk aldrig prøvet at være ude at løbe. Ud over på rulleskøjterne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg poster flere billeder i dag fra Husturen. Tak for en skøn safari!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja du tog jo 2000 billeder! Lad os se. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker de her elefanter!! Min søn og jeg holder øje med dem – vinker mest til dem v. røde mellem vej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Røde Mellemvej? Er de mon i elefantoteket? Ellers må jeg af sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro på