Must See: Hip Håp Huset

Økonomisk katastrofe waiting to happen

I dag har Actionbror ringet til mig 25 gange (muligvis kun 5) for at sige:

 

sur Du er sindssyg, hvis du køber en iPhone 4!

 

 

surKig efter en brugt i Den Blå Avis.

 

 

sur O Brother kan måske få den billigere i Canada.

 

 

surIngen grund til, du render rundt med sidste nye model.

 

 

sur Jeg kunne aldrig finde på at bruge så mange penge på en telefon.

 

 

sur4Hvad nu hvis du taber den!

 

 

surDu har slet ikke brug for så mange GB.

 

 

sur Du har altså ikke råd.

 

 

sur Husk nu, du skal have lommepenge med til Færøerne!

 

 

sur3Selv Mac-sælgeren inde i æblebutikken havde ikke en iPhone.

 

 

sur2Har du glemt, du er arbejdsløs!

 

 

Men altså. Jeg nævnte jo bare, den var flot i hvid!
(Actionbror kender mig alt for godt)

Penge Magrethelundsvej Refshalevej Forlandet Amager amarOrama Margretheholmsvej

23 kommentarer

 • Vent, betyder det at du ikke har en iPhone, eller betyder det at du kun har tre’eren. Uanset hvad Køb 4’eren, og så giv mig 3’eren i min takeaway, det er sgu da det smart ik, Jeg er sikkert på at Actionbror er så enig ;-)
  Men nu prøver jeg på at sige til mig selv, og dig, at lad nu vær med at hige efter det du ikke har og nyd det du har i stedet for. Jeg overvejede, et kort, meget langt kort øjeblik i går at købe en igennem Telia, og så kunne jeg betale 199 kr lige nu, og så ellers 179 kr hver måned, i 2 år, og så. Ville den være min! Men to år er en meget gammel telefon i disse dage. Den jeg har nu er faktisk omkring 4 år gammel tror jeg. Den går næsten med stok!
  Og faktisk for at sige det som det er, så handler det jo slet ikke om hvilken mobil du render rundt med, det handler mere om at du synes godt om dig selv, og det kan en mobiltelefon ikke hamle op med. Men så kan du jo have det sjovt imens. Ej jeg kan altså ikke helt holde med action bror, men jeg kan heller ikke holde med dig. Ej Et dilemma!. Jeg laver en Maude gør jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Faktisk er jeg glad nok for min telefon, selvom den er ca. 7 ÅR GAMMEL og ikke kan andet end at ringe. Så nej, jeg har aldrig haft en iPhone.

   Men mine to store argumenter for at købe en ny er:

   1. Jeg vil gerne kunne twitte, Facebooke og holde øje med bloggen uden at være i nærheden af en computer.

   2. Jeg vil have 2 telefoner. Den rigtige. Plus en datingtelefon med nyt nummer, som jeg kan smide i øst og vest. Smart hvad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hit med et af numrene ;-) Ved ikke hvad jeg vil bruge det til, men åh! ha’det vil jeg, og så skal jeg bruge dit navn også fordi ellers kan jeg ikke smide dig ind åhhh, for meget bøvl, du slipper ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Bøvl gider vi ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er HAMRENDE flot i hvid, ja. Og så kan enhver vel blive trængende… kan jeg også godt fornemme her (must.not.buy.MUST.NOT.BUY!!blevdersagt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen hvis man nu ser bort fra actionbrors muligvise okay argumenter ;-) SÅ kan jeg kun sige at det er en must have…og jeg ÆÆÆLLSKER min….man kan bla ALT med den(lige bortset fra at lave kaffe)…og den har bla gjort at mutter her sidder og styrer sin helt egen restaurant, hvor man kan sidde og chatte med andre restautører ude i den ganske store verden…jeg er bla blevetflirtet med af en ung fyr fra US..som nok ikke ved der gemmer sig en småtyk mor til 2 bag CHEF MOM profilen…he he.. min email bliver styret derfra..min blog…alle andres blogge..nyheder..metroen i Shanghai..you name it. Du lever af havregrød en periode og køber dend er hvide smarte model…go girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg vil også styre hele verden og have en ung fyr fra US. Desværre lever jeg i forvejen af havregrød. Sådan i overført betydning. Men måske skulle jeg søge mig et job og tjene nogle penge. Ja, DET var nok en idé. Hvad snakker jeg ok. Jeg SKAL bare have en iPhone. Det skal jeg jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ibs

  Men du taber den jo, det ved selv vi, dine trofaste og positivt indstillede læsere…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibber har fat i den lange ende. Men jeg drømmer hele tiden om en selv, selv om jeg synes den er pæææænest i sort. Sagt med fed århusiansk dialekt. Sårt.
  Men jeg har hørt et rygte om at der kommer ny her først på efteråret, så måske skulle man vente på de forbedringer der helt klart må være!!

  Og hvis man ikke havde råd til hvide ting(tlf) selv om man er arbejdsløs, så tænk lige på hvilket tandsæt jeg ville fise rundt med. Nej tak, tak for fine hvide porcelænskroner, A-kasse!

  OBrothers vise ord lige nu, de er de viseste til dato! Jeg kan næsten gøre det skjult!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Designeren siger, den er pænest i sort? Så bliver jeg i tvivl.

   God lignelse med tænderne. Men hvad gør jeg, når min Mac dør om 3 mdr? Jeg frygter virkelig, at den er ved at forlade mig. Så står jeg der med kæmpe minus på kontoen og stirrer tomt ud i luften.

   Lagde du mærke til, at O Brother sagde noget meget kedeligt og uoriginalt i går? Jeg kom nemlig til at forveksle en kort mail (You live, you learn) med hans vise ord og lagde dem ud på bloggen. Det var han ikke vild med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, han er sjov, unset hvad der sker!

   Sjovt nok er jeg til hvide computere og sorte telefoner. Aner ikke hvorfor.
   Uf til det med døende computer, jeg hader når det sker. Måske kan du have en computer opsparing, som jeg har en til tænderne…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Opsparing. Hvad snakker du om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg ved det faktisk heller ikke selv, for jeg ved ikke hvordan jeg gør, det sker ligesom bare.. Til mine tænders held.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Den slags sker ligesom bare ikke her i firmaet. Bortset fra den gang, jeg fik 10.000 kr. tilbage i skat uden at opdage det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en dyr dame, Amar, så vil du have mærkesolbriller, så vil du have mærketelefon. Tror du skal finde dig et datingsite med rige mænd, der gerne vil have fantastisk kloge damer, der kan skrive røven ud af bukserne på de fleste. Og tage billeder til. Jep, det må være vejen frem.

  O brother: man ser bare så ufattelig dum ud, når man gaber med lukket mund. Og det er næsten mere pinligt, fordi de andre så ved, at man ved, at det er pinligt at gabe nu. Så hellere munden op på vid gab og knække kæben til tårerne triller. Mens man kigger ned på noget meget vigtigt på ens sko. Siger en, der har været til en del kedelige møder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jamen mine fornuftige læsere forvirrede mig jo. Så jeg købte aldrig de briller. Og gider ikke de billige grimme. Går altså rundt med sol i øjnene og dyb rynke i panden og er skide fornuftig. Tak siger jeg bare!

   Men gabeteknisk giver jeg dig helt ret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   PS Kender du et datingsite for nyrige russere, der søger skandinaviske bloggere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, det kender jeg ikke. Men min far er pensioneret russisklærer, jeg kan spørge ham om han kender nogen. Hvis ikke du får hovedpine af det, synes jeg du skal blive ved med at knibe øjnene sammen. Det får dig til at se ud som om, du filosoferer over noget klogt og vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Faktisk – og yderst misvisende – ligner jeg ofte en, der tænker kloge tanker. Tror det skyldes min høje næseryg, der ligeledes signalerer “arrogant kælling”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig mig lige engang.. Har vi samme bror?

  Btw – KØB DEN! Forpokker, jeg er også arbejdsløs, har røde tal på alle mine tre kontoer and I did it og jeg har aldrig været gladere for at være fattig! For nu ser jeg ikke fattig ud. Og hvis din anden telefon er 7 år gammel, så har du vidst sparet penge nok op på mobil-kontoen til at skaffe en æble-telefon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ved ikke, om vi har samme bror. Men jeg vil gerne være i familie med dig. Og se rig ud med min smarte telefon!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must See: Hip Håp Huset