På Amager giver vi den hele armen

Balance på smertevægten

 

Hvert eneste år

 

AV
Sluger jeg 288 Panodiler og Ipren.

 

AV
Bliver jeg sparket i maven med træskostøvler gennem 576 timer.

 

AV
Græder jeg over alt, du siger – og ikke siger – plus mit arbejde, udseende og verdens undergang i ca. 24 dage. Og INGEN kan lide mig!

 

AV
Forbander jeg mit køn i 84 døgn.

 

v

Og bruger 600 kr. på Tampax.

 

Så kære mænd. Uanset hvor højt ligestillingsbølgerne går, kan vi så ikke aftale, at det stadig er jer, der trækker i camouflagetøj og marcherer til fronten?

Tror altså ikke, jeg magter mere blod og smerte.

Hoveder Tovelillevej Krimsvej Amager amarOrama Tovelillevej

30 kommentarer

 • Hørt! Altså ad for fanden, godt jeg ikke er sådan helt kvinde agtigt, for hvis jeg årligt skulle poppe så mange piller fy for pyffer, jeg plejer altså bare at lave en Maude og lægge mig ned når andre tager piller mod smerter. Med vejrtrækningsøvelser kan man fjerne sådan nogle lede mavesmerter.

  Når vi nu snakker om Maude, så skal hun faktisk ligge ned, nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ohoho! Kom ikke her med dine vejrtrækningsøvelser eller fiskeolie eller vitaminpiller eller alternative liggestillinger eller smertehæmmende motion. Been there. Blødt there. Ud over det hele. I SMERTE.

   Så her i firmaet sværger vi til piller og kun piller (suppleret med varmepude). Og hvis det ikke var for min lever, ville jeg øge dosis til det dobbelte. Nå!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosh, det var mage piller.. Nu spørger jeg lige om noget viiildt irriterende, men hjælper det ikke overhovedet at røre sig i de der dage? Synes rent faktisk at det hjælper på mig, sådan lidt. Ulempen er selvfølgelig, at det nærmest kun hjælper når man rører sig, man kan jo ikke spurte rundt på Amagers gader og stræder i to døgn..
  Mener helsekostbutikker har nogle piller der skulle modvirke helvedet, men du har jo nok allerede prøvet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange piller, ikke mage piller… Men det kan være at man kan finde sig en mage, med dem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, jeg synes ikke, det hjælper. Men måske skulle jeg spørge min læge, om jeg må få noget stærkere. Kendte engang en pige, der vist tog gigtmedicin, fordi hun ellers besvimede af smerter. Altså sådan rigtigt. Med at falde om. Bang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jah, det kender jeg også flere der har fået. Uden bang dog. Har også selv fået nogle stærke sataner en overgang. Gå til lægen, få dem, og det hele bliver lettere.. tror jeg. Nu ikke noget med at blive pillemisbruger, man skal jo huske på at det sikkert sker lettere, som amagerikaner

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg har jo ret let ved at udvikle afhængigheder. Kaffe, krydsogtværser, blogs. Men pillemisbruger lyder lidt sejere. Ikke så meget bedstemor der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere piller!
  Jeg selv kan nøjes med en ipren eller to på førstedagen, men min søster har det forfærdeligt, hun har flere gange kastet op af smerte, og eksisterer nærmest ikke et par dage om måneden. Men men hun har netop fået sådan nogle gigtpiller som du nævner, og de virker. Det er ihvertfald blevet sådan at hun nu kun er sengeliggende en dags tid, istedet for de 3-4 sygedage som hun måtte tage før. Så det er da et bud. Snak med din læge, for det der er da til at blive vanvittig af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, det er nemlig til at blive vanvittig af. Har altid tænkt, at gigtpiller var skadeligt. Men 12 panodil/ipren om dagen er nok heller ikke vildt sundt. Så tror bare, jeg må overgive mig til de stærke drugs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigtpiller virkede også for mig, da jeg var yngre. Puha så dårligt vi kan have det. Jeg havde det så skidt, at det påvirkede mit syn!
  Anyway skrønen er jo, at det forsvinder, når man har født. Det er LØGN!!!
  Jeg har hormonspiral nu og har ikke haft mens i … ja meget længe. Over et år. Det er jo ganske fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Lyder virkelig fantastisk med et år uden blod. Værd at overveje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Åh, nu kommer jeg løbende og spiller hippie-kortet! For du behøver INGENLUNDE bruge så mange monies på Tampax. Køb en cup! Ja, en cup! Mooncup, Divacup, womancup – google det og køb dig lykkelig!

  Og så ellers – fåk, det lyder slemt altså. Åndestyrke og -godhed til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ibs, du åbner en hel ny verden for mig! Har aldrig før hørt om denne smarte kop. Gad vide, om det er noget, der skal prøves. Som kan gøre mit liv nemmere. En kop simpelthen. Der er så meget, jeg ikke ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   En kop simpelthen. 200 bobs (eller cirka) og så ellers ingen udgift. Så smart, så smart. Men man skal jo ikke være kropsforskrækket. Det forestiller jeg mig nu ikke, du er. Det er jeg heller ikke, og det har virkli bare gjort mit liv zåå meget bedre, ikååå. Ej. Men det har det faktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Noget siger mig, at du ikke har læst dette indlæg.

   Men det lyder jo smart. Hvis man altså ikke lige besøger nogen, der kun har håndvask i køkkenet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Hov. Nej den havde jeg da ikke lige læst. Har bare set andre menstruationsindlæg og tænkte, helt galt, at du nok var kewl! ;)

   Men altså. Så slemt er det jo heller ikke. Nej. Det er det faktisk ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Rigtigt. Det er næsten som om, jeg kører en menstruationsføljeton!

   Fatter ikke, jeg aldrig har hørt om den kop før.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • meget mærkeligt… har aldrig hørt om denne cup før, og så pludselig er den nævnt 2 gange på en uge i blogsfæren….
   http://www.damernesmagasin.net/elsk-din-vagina/
   syntes det var lidt pudsigt :)

   Men cuppen er absolut ikke noget for mig, kan ikke lige forholde mig til at skulle tømme sådan en… adddddd

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg lagde godt mærke til det inde ved Damernes. Og vi har ikke engang aftalt at piske en stemning op omkring den lille kop.

   Det med at tømme den. Nej, det lyder ikke så lækkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GP

  sæt lægevidenskaben på den sag. hellere i dag end imorgen. knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Oh, du ved det der med at sadle og ride, og den ene dag tager den anden. Men ja, må hellere få det gjort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For fanden det er mange piller… Ja mand (eller Dame med stort D), scor nogle hårdere drugs! Overdrivelse fremmer lægens forståelse! :) Just saying!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jep. Må have noget stærkere. Ender nok ovre i noget opium.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt skrevet!

  Hvad med hormonspiral? Så kan man faktisk være så helst helt at slippe for alt det blodsplat… Eller ihvertfald skære ned på grad af blodsplat og smerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hormonspiral lyder…kræftfremkaldende? Men kunne da være virkelig rart med lidt mindre blodsplat. Jeg spørger lægen. Gigtpiller eller spiral.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Æhm, Orama… hvis jeg lige må lyde sådan lidt klog her: Du må IKKE spise alle de Pano’er der. De er deciderede giftige, og det er en skanDALE, man overhovedet kan købe lortet i håndkøb! Ipren er fino, men miks lige med nogle Kody’er eller andet i stedet. Hmkay? INGEN Panodil fremover. Godt så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Oh no, siger du, jeg har smadret min lever? For jeg har jo ligesom fyldt mig med Panoer, siden jeg var 12. Eller hvornår det nu var, det her helvede startede.

   Lyder som om, jeg skal have laang snak med min læge, som jeg ellers kun plejer at kontakte, hvis jeg er helt sikker på, jeg har fået modermærkekræft!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh … har så meget været der.
  Og fnyst af alle dem, der sagde ting som ‘hvis nu du fx laver de her tredive øvelser på det nærmeste bord’ eller ‘det vigtige er jo at holde sig i gang og ikke gøre det til en sygdom’, når altså ikke jeg havde travlt med at blive fundet i fosterstilling med feber, koldsved og opkast omkring toilettet. Faktisk er det ikke løgn.
  Og beklager altså, men mirakelkuren her hed børn. Altså den slags, man faktisk er nødt til at føde. Selv.
  Og så lidt en hormonspiral også.
  Jeg har næsten glemt, hvordan det var. Men jeg savner det ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Har før hørt det med børnene. Men synes på ingen måde, det er fair, hvis jeg, den barnløse, så skal vente helt til overgangsalderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det heller ikke. Eller måske lidt. For så får du jo muligvis sovet om natten alle de år, vi andre henter for 120.000 rynket hud. Måske er det måden, det hele bliver lidt mere fair på.
  På kvindesiden. Mændene bliver bare til en slags sølvræve uden lange, slanke bryster. Klart, det er dem, der må af sted. Altså hvis nu den slags af sted absolut skal være nødvendig …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Amager giver vi den hele armen