Økonomisk katastrofe waiting to happen

Det måtte jo ske

Efter et halvt års fredelig blogidyl er jeg endelig blevet introduceret for psykosfæren, af en læser med behov for at hade lidt på Pille, fordi hun går rundt på billederne og er så megalyserød.

Hm. Hvordan forholder man sig til den slags?

Først svarede jeg syrligt igen og skumlede den i nogle timer. Men så slettede jeg tøsebarnets kommentar. Plus min egen og tog en beslutning.

I amarOrama lukker vi ikke svinere eller slagsbrødre ind.

Derfor: Bærer du våben, virker truende eller trænger til at lægge en lort midt på gulvet, så rend over til vennerne på Nationen.

Du gider alligevel ikke lege med en sur, gammel kælling, der sidder og kæler for sin spamknap.

Fuck Slusevej Amager Orestad amarOrama Slusevej

27 kommentarer

 • Sådan noget svineri altså. Nu har jeg ikke set den kommentar du/Pille fik – men jeg kan da fortælle, at jeg selv har fået nogle lede kommentarer på min blog, og hver gang begynder jeg at diskutere med tumperne. Og jeg tror at det er dét de vil. Have en reaktion. Eller det er ihvertfald hvad kloge mennesker har fortalt mig. Så fra nu af svarer jeg dem slet ikke. Slut færdig. Ignorerer dem bare. Så kan de hænge dér med deres ondskabsfulde kommentarer og være grimme at se på. Man kan også helt lade være at udgive den. Ja. Tænk at de gider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja kan godt huske, du havde problemer. Virker så underligt, at folk gider lukke ligegyldigt lort ud bare for at svine andre til.

   Jeg overvejede også din politik. At ignorere. Men orker ikke, at billeder af venner og familie skal smøres ind i skældsord fra tilfældige tabertyper. Så spamknappen må være min nye ven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det lidt fesent, at jeg i dybeste hemmelighed er misundelig?
  Både på at du har læsere der gider kommentere på alt og alle, og som derfor giver din blog en interaktivitet, jeg ville ønske jeg kunne kopiere.
  Og på at Pille er så skøn og lyserød..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det er rigtigt. Vi er så skide interaktive og i dialog med hinanden her i amarOrama. Og så ødelægger jeg det hele med god, gammeldags nazicensur. Gad vide, om det er dumt.

   Men du har ingen grund til misundelse. For det første er du den bedste skriver af os to. For det andet skal jeg nok sende hadetosserne videre til dig fra nu af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, Jeg var også lidt misundelig indtil at det fes helt ind, at nogen havde disset mig. Det mest nederen er at folk ikke bekender kulør på min egen blog, men vedkommende kommer der nok ikke. Går ud fra det er pga af min alder. Fnis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Måske ved hun ikke, du har din egen blog. Virkede som om, hun troede, du hørte til i amarOrama. Sikkert en lidt forstyrret type.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvad!???? Er det alle der kender til min blog? Nu har jeg aldrig hørt magen. Verden er af lave!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eller også er verden bare helt ude og lave?

   Det er altid godt at hade folk i andet led, meget mere effektivt.

   Jeg kan da godt smutte ind og gøre dig opmærksom på, at du er lyserød Pille. Var det noget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Jeg tror også, verden er ude og lave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh? Fuck, jeg så det ikke? Hvad mon det var? Jeg har besøg af min mor ovre fra jylland, så jeg får ikke passet min blogroll eller blog i de her dage. Ih, tænk at jeg er blevet svinet uden at overhovet opdage det, det er sgu da typisk. Smæk mig lige en mail med detaljer, hvis du ikke vil skrive dem her.

  Og hvis folk ikke kan tåle lyserød, så er det jo bare trist for dem, det er jo en lækker farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Well :) Pille stod ved siden af min mand og jeg i metroen i går og jeg kunne med stolthed sige at “Se hendes blog læser jeg… det er hende der er på fotosafari her på Amager sammen med amarOrama:) ” Så altså ingen had herfra. Men vi kan også godt lide Amager og lyserødt. :) knus og lyserøde kram til jer begge. …. Men altså jeg turde ik sige Hej.. mest fordi vi var lidt “frihedsomtumlet”. Første gang vi er i metroen sammen alene uden barn i 9 1/2 mdr :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   @Emma. Sjovt! Jeg mødte Popkulturisten i 5A i går og kunne ikke dy mig for at sige hej.

   Tak for knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma; Eiiih, du skal bare sige hej en anden gang! Jeg er så sjælent i metroen, så måske sker det ikke igen. Ih. Det kunne da have været så hyggeligt!
   Og tak for non-hate!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   @på nye eventyr. Bare rolig. Ingen bombetrusler mod alle de lyserøde. Men jeg sender lige den mail, du burde have fået med nattens blogindlæg. Var så skidesur og på stoffer, at jeg glemte det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lækkert at du beskytter mig og din blog. Glad for mailen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, altså, drama på amarOrama. Godt alle parter har det godt, sådan da. Jeg står her altså også som en vagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, hvor er det godt at du sletter, og hvor er det dog u s s e l t at hade ikke alene på din blog men på dine venner. Nå, men jeg kalder dem filipenser, snyltere der prøver at vokse på din hud, og håber på at du piller i dem så de kan rigtig kan få opmærksomhed (og gøre ondt og være grimme). De skal bare ignoreres ihjel.

  Jeg har kun brugt sletteknappen et par gange, og det er stadig noget jeg gør med større omtanke end dem der prutter på andres blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Usselt ja. Og SÅ underligt. Håber ikke, min sletteknap får alt for travlt. Så bliver det trist at blogge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det man bliver glad for at man ikke er kendt.

  Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skulle forholde mig til sådan noget. Jeg har hørt om dem – de er svinere. Jeg har endda hørt om svinere som snakkede med sig selv – under 2 forskellige pseudonymer – men IP adressen var den samme.

  Så er man jo ikke rigtigt rask..

  Det er ikke censur – det er dammage control. Og du bestemmer jo selv hvem du vil have til at kaste op ud over din blog og venner..

  PS.. kan godt lide lyserød..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Svinere, som snakker med sig selv? Hvor creepy! Men af en eller anden grund pirrer det min nysgerrighed. ER de virkelig vanvittige? Du ved diagnoser og den slags. Eller taler vi helt “almindelige” mennesker, som bare lever et lorteliv og opfører sig sindssygt på nettet? Gad så godt vide det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diagnose eller ej – de mangler i hvert fald et eller andet i øverste etage.
   Det var noget med at én skrev noget grumt, hvortil en anden svarede at “det var fandme rigtigt” så der var flere til at svine bloggen/indlægget til – men man kunne se på IP adressen det var den samme..
   Men det ER vildt uhyggeligt at der findes den slags mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Måske en skizo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op. Man kan jo ikke vende ryggen til internettet et øjeblik. Det ene sted skændes de om rigtige eller forkerte blogge, og så bliver Pille chikaneret her i din biks. What???
  Selvfølgelig styrer du de kommentarfelter og rydder ud i tøsefnidderet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, du må ikke vende ryggen til, for straks brænder det hele på. Men tak for opbakning. Jeg er nu amarOramas diktator og bestemmer, hvem der må være her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Nu har jeg ikke set det slettede, men kom i tanke om denne her: http://www.27bslash6.com/foggot.html

  Mvh. Sidsel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økonomisk katastrofe waiting to happen