De nøgne og berømte

Freudian Slip

For nogle dage siden var jeg til en slags forretningsmøde sammen med en hel masse damer på et smart kontor med smarte frisurer og smart PowerPoint på fladskærmen. Og mens jeg sad benovet og spyttede i et glas vand, stod denne her smarte fyr med sine grafer og snakkede og snakkede om alt det smarte, firmaet kunne gøre.

Men lige pludselig sagde han:

Patter

Og frøs fast i en mærkelig grimasse, der stoppede hans talestrøm i flere sekunder, så en ret akavet stemning spredte sig rundt om bordet, hvor 18 stk. bryster sad og grublede. Ville manden i virkeligheden have sagt batter? Måske. Men hans tunge valgte patter.

Jeg orkede ikke at filtre mine koncentrerede øjenbryn fra hinanden og sad bare og stirrede. Uden kræfter til at grine.

Så snakkede han videre.

Testikler Tovelillevej Krimsvej Amager amarOrama Tovelillevej

10 kommentarer

 • Hahahahaaaaaahahaaa. Åh patter er det sjoveste! Hurra for at du tit poster patter!
  Tænk at du ikke grinede! En anden gang må du loooove at filtre ud og grine, hvis ikke andet så, et bette grin fra mig af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Normalt ville jeg nok også blæse alle bagover med et voldsomt skraldegrin. Men jeg var bare så træt og kørte rundt i noget hørte-jeg-rigtigt-?-hørte-jeg-rigtigt-?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på mange firmaer ville kunne ordne problemer med en omgang patter til hele bordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Og nye problemer ville måske opstå. Krigen om, hvem der kunne få flest patter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæh! Patter!
  Jeg sad i møde på mit arbejde den anden dag, hvor min meget tørre afdelings chef på et tidspunkt siger sætningen : “…hvis skidtet alligevel er knastørt, er det jo nærmest ligemeget hvor hårdt man hugger i bund”….
  Jeg.troede.jeg.skulle.dø.
  Men jeg holdte den, uden at grine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   HAHAHA. Hvor sjovt. Men tænk hvis han i virkeligheden havde en fest indeni. Sagde det med vilje og sad og morede sig over dine ansigtsmuskler, der pludselig kom på meget hård prøve med at holde alt på plads.

   Kunne næsten være endnu sjovere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh i fredags var der patter i forbindelse med at jeg knappede en knap i studinekollegas skjorte (hun var selv for fuld) men så rev hun skjorten op “Du må gerne se dem!” ak ja, hvad gør man så, jeg ville jo bare hjælpe damen med at være tækkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Og det var den usle tak for at være så hjælpsom!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hahahaha, hahahahaha – det er altid sjovt. Som den dag min svigermor satte sig på stolen efter en lang arbejdsdag (som psykolog vel og mærke) skænkede sig et glas rødvin og sagde: Jeg er simpelthen så træt, sådan helt udma, øøhh – jeg føler mig helt udblokket.

  Åh, hvor jeg holdt mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Udblokket? Psykologer har det bare sjovere end os andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nøgne og berømte