Det måtte jo ske

Hahaha hvor FÅR jeg det fra?

I nat slettede jeg en lang roman, jeg var i færd med at med at skrive i Fuhrmanns kommentarfelt. Spørgsmålet lød: Hvad har du sidst grinet over, så du fik tårer i øjnene?

Og det kunne jeg da hurtigt fortælle hende. Var nemlig stadig øm i maven efter gårsdagens latterkrampe, som angreb mig til mindsteniecens navnefest.

Sad i haven og kørte kager ned og småsludrede med Actionbrors kæreste – Arkitektdamen, som jeg snart skal vandre rundt i de færøske fjelde sammen med (mere om det senere). Selvfølgelig noget Actionbror har arrangeret, så han på alle tider af døgnet kan ringe og råbe: HAR du så skaffet dig et regnslag til rygsækken!? Du VED godt, det bliver hårdt det her! Vi SKIFTES til at bære teltet! ForSTÅR du det!

Faktisk sad vi hviskende og aftalte, at vi bare stemmer ham ned, når han bliver for nazi i forhold til pauser, kilometer og spring over livsfarlige kløfter. 2 damer overruler 1 Actionbror. Demokrati når det er bedst.

Og så snakkede vi også lidt om oppakning. Hvor mange kg. der skal slæbes osv. Kameraet fylder jo en del i rygsækken. Og endnu værre. Min Mac vejer vildt meget.

ojne

Hendes øjne!

I nogle få sekunder troede hun virkelig, jeg var blevet vanvittig og prioriterede amarOrama højere end sovepose og gasblus og mad. At jeg ville slæbe computertaske med ud i vildmarkens regn og blæst. For at blogge fra en bjergtop og gå amok, når jeg opdager, at der ikke er noget signal.

Hjalp måske også, at jeg havde sendt hende den der psykomail: Achtung. Achtung. Vi har ikke internet på færgen. 36 timer uden forbindelse til omverdenen!

Jeg kunne se det på hende.

hahaha

Shit, hvor er jeg bare sjov. Da ba-re for sjov.

Tror virkelig, hun blev lettet. Haha. Lige indtil Actionbror kom hen og satte sig, og jeg forsigtigt spurgte, om det var ok, at jeg sov i midten i det lille 3-mandstelt. For ellers fryser jeg bare og får blærebetændelse.

sporgsmalstegn

 

 

hahaha

Hvor var jeg bare sjov. Igen.

Da historien nåede klimaks, inde hos Fuhrmann, gik det op for mig. Fuck. Jeg er hende tumpen, som folk ikke gider, hende der griner højt af sine egne dårlige vitser, nej ikke engang vitser, bare løgnehistorier. Sådan rigtigt på klaskelårmåden: Guud hvor var det dog morsomt, det jeg lige sagde der.

Pinligt. Fandt delete-knappen frem og fjernede min kommentar.

Men nu står den her.

Både så du kære læser ved, hvad du har med at gøre. Et menneske, der sender selvfede latterbrøl ud i atmosfæren sådan cirka efter hver 3. sætning.

Men også fordi, jeg håber, du giver mig ret. 36 timer uden net! Det holder da ikke vel. Så jeg skal sidde og leve i nuet og bare være til, der midt ude i Nordatlanten, i halvandet døgn, mens skibet tøffer mod Tórshavn. Hvordan klarer jeg det?

Sundby Sejlforening Amager amarOrama Sundby Sejlforening

20 kommentarer

 • Nej nej nej nej, det store spørgsmål er, hvordan jeg klarer den uden AmarOrama i 36 timer??? Og derefter, mens du glad vandrer rundt i tågen og ser på de der søpapegøjer!?
  Jeg kan slet ikke overskue det.
  Du er nød til at købe den der moderne æble tlf så jeg kan få min daglige dosis. Eller tvinge Actinbror til at slæbe mac’en.

  Og læg lige mærke til det! Jeg synes også selv hele tiden jeg er megasjov. Du er bare lige takken sjovere når du skriver. Øv, du vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ude i fjeldene er der nok ikke noget at gøre. Med mindre Actionbrors EGEN æbletelefon kan finde signal.

   Men jeg havde sådan glædet mig til at færgeblogge mellem Hirtshals og Torshavn. Den tur kan være ret så sjov. I nødstilfælde har de vist noget net, man kan købe til en milliard kr. i timen, men hvem har råd til det, når man lige har smidt 1.000 kr. efter et par vandrebukser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha, jeg vidste at du galler ud med tøjbudgettet i ny og næ!
   Synes du skal starte en indsamlig for at få råd. Jeg giver gerne penge for mit daglige fix.
   Synes også at Actionbror skal overveje at få en meterhøj antenne på sin æblofon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Actionbror er faktisk ikke bange for at købe dyrt udstyr. Prøver at overtale ham til det med antennen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • er det ingen Internet på skibet?? WTF? Ja, ok, pissedyrt købenet, selvfølgelig. Nåmmen, jeg synes det var lidt sjovt – især det med at sove i midten! Hils på Færøerne – det føltes engang som mit andet hjem – men det er lææææænge siden nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, nemlig meget dyrt købenet. Nå, du har måske også boet på Færøerne? Skal nok hilse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næ, men tilbragte en del af min barndoms sommerferier deroppe. Har slet ingen relationer til der nu, men føler sådan lidt stadig at Færøerne er mit, og kan blive helt mopset over at andre rejser derop – mærkeligt, egentlig….måske er jeg en lille smule misundelig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg ville GODT nok også være misundelig og mopset. Vi taler jo om det smukkeste sted i verden.

   Hyler altid, når jeg træder ud af flyet, fordi jeg bliver så overvældet over at være tilbage. Men det er noget andet med skib. Så når jeg at omstille mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åij, hvis dine ture over Nordatlanten bliver som mine, får du meget mere travlt med at kaste op end med at overtrække konto for at blogge ombord. Men kig op ind i mellem, der er sjove boreplatforme undervejs. Som jeg naturligvis forventer billeder af på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ha. Plejer ikke at kaste op. Kun den ene gang, hvor der var orkan nærmest hele vejen. Men der fyldte vi os med søsygepiller og prøvede på at sove fra det hele. Skal nok knipse løs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha jeg har lige købt for 1.500 kroner internet på krydstogtet. Tal om at være afhængig.

  Fame nej om jeg vil undvære :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde satellittelefon og solcelleoplader med, da jeg arbejdede i Nepal sidste sommer. Men det var også to måneder. Og alligevel var jeg nødt til en kold tyrker og maile blogindlæg hjem til min søn. Som var sommer-blogbestyrer. Det hjælper ikke dig. Men os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Lyder vildt avanceret! Men nu skal jeg jo ikke sejle rundt eller ligge i telt hele tiden. Vi har faktisk en lejlighed, hvor jeg håber på at fange noget net. Ellers må jeg hænge ud hos folk, der har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg tror ikke færinger har kode på deres wifi.. det har alle de færøske familier i mit hus i hvert fald ikke… :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det kan godt være. De låser jo heller ikke deres huse. Godt så er jeg optimist i forhold til net. Nu må vi bare håbe, at Mac overlever turen. Troede faktisk, den var ved at dø lige før.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis nu du sender et postkort til alle dine læsere, eller i hvert fald mig, så bliver jeg glad ;-)

  Og jeg synes altså også du er sjov, selv om det er igennem en blog kan man jo godt fornemme en vis humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Postkort. Døde det ikke for mange år siden? Glad for, at du kan fornemme en vis humor og ikke kun ren galskab.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Harhharh! Ja, altså – JEG synes fannerme, det er sjovt. Men det siger måske bare (for meget?) noget om mig… Fed humor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det siger i hvert fald noget. Om det er godt eller skidt, ved jeg ikke helt. Men meget dejligt, at jeg ikke skal grine alene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det måtte jo ske