Balance på smertevægten

Jamen, jeg er helt vildt stor i Asien!

Lov mig, du ikke bliver hysterisk, når jeg nu siger noget mærkeligt.

Der findes mennesker ude i verden, som ikke er imponerede over amarOrama!

Ja vanvittigt. Her går jeg og gør mig umage og serverer løbepral, menstruationssmerter og visdomsord. Dag ud og dag ind. Og så er der nogen, der bare trækker på skuldrene og lever videre. Som om intet var hændt.

What!

Skulle vi lige gasse op for noget bagtalelse og få udpeget synderne:

Irriterende koncertarrangør
Ham som sidder på alle Prince-billetterne. Ja, den funky, lille mand kommer til Amager, hvis du ikke har opdaget det, og jeg skulle da med til koncerten. Troede jeg. Gratis. Cause I’m worth it!

Så kæphøj mail blev sendt af sted til arrangøren: amarOrama bla bla læsertal bla bla jeg gider godt skrive om prinsen, hvis I lukker mig ind bla.

Men jeg skal åbenbart ikke komme der og spille fandango med min fedtede amatørblog. I hvert fald fik jeg hverken svar eller billet, og i dag føler min mailbox sig mindst lige så afvist, som telefonen gjorde i sidste uge.

Damen med navneskiltet
Hende husker du vel? Nogen havde jo stjålet hendes personlige papirer og smidt dem ude på Tovelillevej, så der skulle spekuleres i spøgelser og sigøjnere og piskes en stemning op, hvilket endte med, at jeg skrev til hendes måske-arbejdsplads for næstekærligt at advare. Og måske også med bagtanke om at holde liv i historien.

Men uden at få svar.

Nå, så gik jeg da bare Facebookvejen med ny mail: amarOrama bla bla forladte bygninger bla bla finder dine årsopgørelser, lønsedler, kvitteringer bla bla.

Men konen gider sikkert ikke være pennevenner med arbejdsløse bloggere, der går og roder i hendes skrald. I hvert fald reagerer hun ikke. Og da jeg tror, vi nærmer os stalkerstadiet, har jeg nu valgt at lukke sagen.

Bitterfissen Bethany
Ny dame i blogland, som ikke kan fordrage folk, der praler med, at de lige har været ude at løbe. That would be me. Faktisk er hun skidesur. Og sjov. Du finder hende her.

Men men men
pil til facebook
Heldigvis har jeg jo dig. DU kan da lide mig ik! Og ikke nok med, at du kan lide mig, du synes faktisk også OM mig. Har jeg ret? For hvis jeg har ret, synes jeg da ærligt talt, du skal hoppe over i højre kolonne og synes om mig og få amarOrama til at se bare en anelse bedre ud på Facebook. Godt, så’ det en aftale.

Hjerte Brydes Alle Amager amarOrama Brydes Allé

35 kommentarer

 • Jeg kan ihvertfald godt lide dig…og Bethany er min nye helt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, det må da være en fejl. Med Princebilletten. For selvfølgelig skal du med. Du skal jo liveblogge om det hele. Til mig. Som også blev snydt af den lille fyr (eller hans skide manager eller billetbureau eller…).
  Ka’ han så fatte det? Og kan alle de andre??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, det MÅ da næsten være en fejl. Prince ville da sprælle af begejstring, hvis amarOrama gad skrive lidt om hans sang ikke! Jeg fatter intet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også helt vildt godt lide dig. Men jeg kan ikke lide facebook, så jeg får ikke lov til at trykke på kanliknappen. Til andre, der ikke er på facebook – klik her: KAN LI AMARORAMA

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du godeste. Hvordan kan du leve uden at vide, hvem der glæder sig til weekenden, har snottede børn eller bager åh så skønne boller! Du er for vild. Men tak for assistance.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, du. Sig så lige, hvordan man bliver vildt stor i Asien – se nu fx bare, hvor godt det gik for MLTR dengang. Jeg tror nok, jeg godt ka’ li’ dig. Jeg ka’ i hvert fald virkelig godt li’ at læse om dit blod, sved og dobbeltgængeri. Okay, måske mest de to sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, det var nemlig MLTR, jeg havde i tankerne. Men selvfølgelig afslører jeg ikke min succesopskrift. Så kommer alle andre jo bare rendende til Asien for at udkonkurrere mig.

   Til gengæld lover jeg. At der bliver kun blogget blod i amarOrama en gang om måneden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også rigtig godt lide dig.

  Og så var det måske på tide med en kommentar nu hvor jeg har fulgt med på din blog i ca 100 år, eller i hvert fald i lang tid. Skriv mere, vis flere fotos, og det klæder dig at råbe lidt røv også. Kort sagt, jeg kan rigtig godt lide din skrivestil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak for din første kommentar!

   Mere røv simpelthen? Det er ellers et af de ord, jeg forsøger at skære ned på. Ligesom pisse. Hvilket er ret svært, for alt er jo bare så PISSEfedt her i amarOrama. Men måske bør jeg slet ikke holde mig tilbage på den front. Egentlig meget rart at vide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke lide dig, og det kan Prince heller ikke. For han valgte at give MOI en VIP backstage ticket. Jeps sådan er vi jo så forskellige!
  Men jeg vil da godt like dig, for jeg kan godt lide at hjælpe tabere op fra bunden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hvad hvad hvad! Alle dine kommentarer lå i spambakken, har jeg lige opdaget. Og hvad ser jeg. Du kan ikke lide mig! Men endnu værre – du har fået en VIP-billet??? Hvad sker der. Hvordan. Hvorfor? Sig noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For dåååårligt med den billet, for dååårligt med den ikke svarende dame, for dååårligt med alle dem der ignorere dig! Siger jeg bare, for jeg kunne ikke drømme om at ignorere dig! Jeg svarer trofast på en hver mail du heldigvis smider i min retning.

  Jeg vil også bagtale nogen.. Hmm.. Trend startet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg kan heldigvis altid regne med dig Pille. Synes vi skal bagtale min rengøringskone lidt. HELT ærligt! Den præstation er bare ikke noget at råbe hurra for.

   Eller Oister. For mit signal stinker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne bagtale der der jobsøgningskursus. som jeg igen ender på igen på mandag. Der kan vi tale om noget der sutterrøv.
   Og vil også gerne bagtale garn der smitter af. På tøj. Og det er dumt når man prøver at lave smykker man kan sælge. Og så vil jeg gerne bagtale at jeg også lyder som en bedstemor.
   Oh, nu er jeg rigtigt startet! Lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du har flair for det, kan jeg mærke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • …jeg ka oss godt li dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AB

  Jeg er en fan. Men det ved du jo også allerede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ooork! Jeg har liket dig på facebook lææænge.
  Og selvom bitterfissen ikke kan lide os, kan jeg sgu godt lide hende. Og dig. Men det ved du jo. Det står jo lissom’ på facebook = true!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg kan også godt lide hende. Og dig. Og Facebook endda.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er fantastisk… liker dig helt sikkert…

  Og så er det min gamle Container, du der har et billede af – det er en smuk container og endnu engang savner jeg mit gamle hood. Hvem der dog bare var på Amager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, er det din container? Kan godt forstå, du savner Amager. Men i disse dage, hvor jeg leger praktikant på Nørrebro, synes jeg faktisk Lorteøen falmer lidt. Jægersborggade, Nørrebrogade, Assistens Kirkegård. Der er bare så hyggeligt og civiliseret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – lige de steder du nævner er dejlige, ville elske at bo i det kvarter, mest fordi at man midt i alt civilisationen bare skal finde gutterne med hænderne dybt begravet i lommerne – dem der har en olietønde med bål i til at holde varmen med om vinteren og dem der kan sørge for at en hel almindelig dag bliver lidt skævere – og pludselig er det hele dejligt uciviliseret.

   Jeg bor bare ved det hippe Sankt Hans torv, der hvor folk er enormt hippe og østerbroske, så passer UP bare lidt bedre til mig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg har også boet ved Sankt Hans Torv i 3 år og kunne ret godt lide det. Men i perioder lignede det også mere Afghanistan end Østerbro. Med flyvende brosten, afbrændte biler og tåregas. Det var tider, da Ungeren legede børnehave i gaderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jamen jeg var jo nummer tre til at like dig så jeg kan ikke gøre det, øv…men måske bitterfissen er hende hvis trash du har rodet i, se det kunne være sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, det er sandt. Du likede mig, nærmest før jeg vidste, at jeg havde en Facebookprofil. Tak for det.

   Det ærgrer mig helt vildt, at navneskiltedamen ikke svarer. Men kan måske også godt lidt forstå det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jamen for pokker da, selvfølgelig ka’ jeg li’ dig – så du er da straks blevet “liket” på fjæst …. og så må jeg lige have hende bitterfissen tjekket ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg bliver høj af alle de likes. Ja, tjek bitterfissen ud. Hun er sjov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg synes da klart at du skal ind og se ham bette fisen på de høje støvler…sæt en underskrift indsamling igang og jeg skal være klar med en krussedulle…det manglede da bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det er SÅ irriterende. Mon andre mindre steder vil lukke mig ind? Gad virkelig godt, hvis amarOrama kunne åbne nogle koncertdøre hist og pist.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvaffor en prins…det er sgu svært at bo på Fyn og være uden for alt…..men osse ganske dejligt……………………….bliv ved med din fantastiske blog…….tænk dig, du har endog mormødre i din læserskare……:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Hvor er det dog sejt, at bedstemødrene læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance på smertevægten