Du er skæv og vind af fuld

Vind en aften med amarOrama og Arcade Fire!

Stemmer guitaren, og sidder din andenstemme til Knoc Knock Knockin’ on Heavens Doooor lige i skabet? Drop det! Ved godt, jeg har lovet ild og farlige sager inde på Facebook. Men vi skal langt væk fra lejrbål og solnedgang over efterskolen. Faktisk helt ud til Ballerup Super Arena, hvor Arcade Fire spiller den 27. august.

Gratis

For du kan komme gratis med til koncerten!!!
Vind

Jep. AmarOrama sælger ud. Smider al integritet og street cred over styr og fedter for læserne med en præmie. Men H – V – I – L – K – E – N præmie hvad!

Hvem der giver? Mig simpelthen. Idiotisk men sandt. Har taget kvælertag på min dagpengeindkomst og presset 375 kr. + gebyr ud af den usle stodder. Ja, DET gjorde ondt, kan jeg godt fortælle dig.

Men altså. O Brother og Actionbror gider ikke. Og veninderne ligner ret hurtigt Lars Løkke til klimatopmøde, når jeg begynder at snakke musik.

Så i stedet tager jeg dig under armen. Ja, du får kun billetten, hvis du følges med mig. Og lader som om, du kan lide mit selskab. Sådan er reglerne.

Andre krav: Du er over 25 år (ellers bliver det for mærkeligt), og din straffeattest minder ikke om noget, der sidder og sover i toget på vej hjem fra Roskilde Festival.

Desuden skal du love, Ama’r halshug, at du møder op på dagen. Også selvom lille Elias slår ud med skoldkopper, George Clooney inviterer på date, eller DSB strejker.

Du kommer, blev der sagt!

Hvad ellers? Vi står helt bagerst. Hvor man hverken kan se eller høre noget. Det bliver megahyggeligt at stirre ind i nakken på ham den høje. Og du deltager ved at fortælle mit kommentarfelt om din bedste eller dårligste koncertoplevelse.
Jeg trækker lod den 1. august.

SÆTIGANG!

59 kommentarer

 • MIIIIIIIIIIIIIIIG, jeg skal vinde, fordi jeg engang har været radiovært og sagt Arcade Fire mange flere gange end alle andre. Ik? Godt så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   SHIT hvor er jeg taknemmelig for, at du kom der Fuhrmann! Troede lige, at der ikke var nogen, som gad til koncert med mig!

   Så pyt med, at du ikke følger reglerne og fortæller om en skide koncertoplevelse. Velkommen til konkurrencen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  Rettelse: ‘O Brother KAN ikke.’ Arcade Fire er blandt de fem vigtigste bands i verden lige nu. Godt initiativ og mine lykønskninger til den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Hold nu da kæft. Jeg vil sindssygt gerne vinde den præmie. Har ikke hørt så meget Arcade Fire, men det her track (uh, se mig, jeg kan ikke sige sang!) lyder sgu ret godt! Til gengæld er jeg så enormt meget til Amarorama!

  Bedste koncertoplevelse?! Tjah med en fem-syv gange Roskilde Festival, Aarhus Festuge og koncerter i al almindelighed er det svært at vælge.

  Var det Kings of Leon på orange, hvor jeg stod med ny-forstuvet fod i eftermiddagssolen og sang med?
  Var det da Bikstok fik alle til at sætte sig ned på Arena?
  Var det, da Paul Banks sprøde stemme akkompagnerede verdens dejligste basgang med “Rosemary”…?
  Var det, da jeg næsten besvimede (for eneste gang i mit liv), mens jeg gav ALT, jeg havde til Kaizers Orchestra på Train?
  Eller dengang selvsamme Kaizers fik samtlige 50.000 publikummer til at vende ryggen til Orange scene, mens de skiftede streng på bassen?
  Eller dengang Marybell Catastrophe gav os alle hjemmebagte boller på Voxhall?
  Eller Jenny Wilson, som bare er så smuk og skriver så følsomt og dejligt?

  Eller. Eller. Eller. Der er meget at vælge imellem. Og jeg har det så skidt med valg. Så derfor vælger jeg bare dem alle, og er så nok ikke med i konkurrencen. Men ih. God koncert til dig! Og vinderen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der – det er sgu verdens sejeste præmie!! Jeg kan desværre ikke den sagnomspundne dato, men hvis jeg kunne, havde jeg fortalt om en Blur-koncert for mange herrens år siden, hvor jeg i en alder af just 15 somre drog den lange vej fra Udkants Jylland til Kbh med en veninde. Og hvordan jeg stod ALLER forrest (ja det er mig der er ham den høje), og rørte Damon Albarn. Ja, jeg var vist sågar så heldig han spyttede lidt på mig. Teen-heaven!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Blur!!! Nøj, de var gode. Hørte dem i Torshavn i 97. Ja underligt nok lagde de vejen forbi Færøerne og spillede oppe i hallen. Det var det vildeste! Færingerne stod ude i forgangen og sludrede og sludrede, om hvem der er i familie med hinanden og bla bla. Mens Damon den lækre steg blev mere og mere stram i betrækket. Og sagde noget dumt i retning af: “Hved I ikke, hvem vi ER?”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det skal da klart være mig! Min bedste og værste koncertoplevelse må være The Wall i maj… Havde virkelig set frem til den oplevelse, men første halvdel af koncerten brugte jeg bag en høj pige, hvergang jeg rykkede mit hoved for at se den kære Roger, så rykkede hendes hoved sgu med! Og hun havde sgu de største krøller! Men til anden halvdel havde jeg bevæget mig væk, og fik en fantastisk oplevelse! (græd faktisk lidt af glæde)

  Som bonusinfo: jeg er 26, elsker musik, kommer fra Amager, men er nu placeret på unikollegiet i Århus. Ville elske at se Arcade Fire! (må man synge med?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Uniparken. Der har jeg også boet. Skrål alt, hvad du vil. Vi sætter ild til krøller, der er i vejen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej ØV. Jeg kommer jo først hjem fra den der bjergtur den 1.september. Ellers VILLE jeg have været med og fortalt en masse røverhistorier om fantastiske koncertoplevelser på Skanderborg Festivallen. Som da Midnight Oil spillede og bagefter ringede til MIG for at høre, om vi stadig havde det godt (nåja okay – jeg var sådan ret officielt involveret, men alligevel). Eller dengang Aqua tog røven på os ved at blive SÅ berømte efter kontrakten var underskrevet, at festivalen væltede af stjerneivrige unger. Eller dengang Oasis tog røven på os på en anden måde ved at komme efter tragedien i Roskilde og omskabe vores smukke festival til en masse rå vold. Og spillede af helvede til.
  Nåmn de historier får I så bare ikke, når nu de ikke kan vente med koncerten. Men hav den fedeste koncert da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Øv da. Men god bjergtur! Den hører vi vel mere om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tis, jeg har børnevagt, kan jeg se af den lortede papkalender. Nogen kom før mig med den dato. Røvnumse. Ville ellers gerne have været med i konkurrencen om en aften i dit selskab, som jeg nemlig har på fornemmelsen er ret godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Mit selskab er nemlig rigtig lækkert. Ligesom dit sikkert. Så øv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty

  Men… det er jo verdens bedste præmie! I hele verden. Shit. Arcade Fire!

  Min bedste koncertoplevelse… den gang jeg efter en Nick Cave koncert af omveje endte backstage sammen med en veninde. Han sad lige der. Lige foran mig med al sin Nick Cave-hed. Der er måske nogen, der vil mene, at der er mange ting at tale med Nick Cave om. Mig? Jeg stjal en Fanta og røg en smøg. Sagde ikke et ord til ham. Så rock ‘n’ roll er jeg nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   SHIT JA!!! Det er den fedeste præmie. Og vildt med Nick Cave. Var det i Falkonersalen? For så skulle jeg da have været med.

   Nå, men jeg var jo megafan af The The en gang, og efter koncerten på Train i Århus fik jeg dem hevet med på bar. Men blev desværre ret så fuld. Og vred! Da de begyndte at spørge til coke-forhandlere. For det med stoffer syntes jeg da bare var for latterligt! Så jeg skældte og smældte på forsangeren Matt Johnson og opførte mig megacharmerende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betty

   Det var i KB i 2006 vist nok. Og du skulle helt sikkert ha været med.

   Også meget rock ‘n’ roll at skælde og smælde forsangeren fra The The. Men don’t do drugs, det ved alle. Se bare hvad der skete med David Silver i Beverly Hills 90210. Godt du tog snakken med Matt Johnson!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Sikkert mest belastende fan ever. Men han tog det pænt. Jeg fik lov at slæbe venner med til næste koncert og kunne derfor invitere Actionbror med backstage, hvor vi godt nok bare sad og sad. Men i det mindste var jeg en sej storesøster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay okay okay, jeg fattede sguda ikke jeg skulle gøre noget for det. Jeg kan iøvrigt overhovedet ikke nævne den bedste. Eller værste. Til gengæld har jeg været til en Sheryl Crow uden at kunne huske et eneste nummer, selvom jeg skulle ha stået meget tæt på scenen og råbt meget højt. Gad godt at kunne sige at det var noget indie undergrund, men jeg er jo bare fra Vejle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg har ikke kunnet sige noget indie undergrund i 15 år. Og ved ikke engang, hvor jeg er fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg besvimede, sådan rigtigt, til en Spice Girl koncert i Forum for en hel del år siden… Blev båret op og ud… Det var vel en slags (ufrivillig) crowd surfing vil jeg mene… Bedst eller værst? I don’t know… Men jeg er altså over 25… PROMISE! Jeg har bare et meget stort ilt-behov…
  Det er for øvrigt den sejeste konkurrence i hele verden… Sej præmie og sejt af dig at du tør, der er mange psyko-mordere i verden, men de kommenterer nok ikke på blogs… med konkurrencer om koncerter… vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Besvimede? Hvorfor gør piger det? Trængsel, dehydrering, overvældelse?

   Psykomordere gider ikke rigtigt blogs. Bortset fra kreablogs. Hvor de finder inspiration til huddragter og sammenhæklede kranier. Jeg tror ikke, de synes amarOrama er sjov. For meget ligegyldig snak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har sådan en ting med at synge med til koncerter… og når man så står rigtig tæt, så bruger man al ilten på at synge højt med… og når man så liiiige holder pause med at synge, går man i gulvet…
   Bedste koncertoplevelse sådan rigtigt; Solomon Burke på Arena i 2008 eller The Whitest Boy Alive på Vega for et par år siden (der var rigtig crowd surfing).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du er virkelig en skråler! Det ka’ vi li’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU kunne da bare have spurgt! Jeg tager gerne med, det ved du da.

  Nåååh men det er da svært, hva? Ok i feb 2008 var jeg til Cure i Forum. Har været fan af dem siden jeg kunne stave til teenager, men aldrig set dem før. Min far var død ca 45 dage inden og min kæreste var skredet ca 14 dagen før, så man kan roligt sige at jeg havde følelserne hængende ud på på det lyserøde tøj, og jeg høl til ca halvdelen af sangene som den ægte melodramatisk Cure fan, jeg jo er. Sgu meget godt at blive lidt rusket rundt i følelserne!
  Jeg så også Björk lukke Orange Scene nogle år før, det var mega storartet. Også første gang jeg så hende, og jeg tyssede mega meget på på de skæve efterskole piger, der på ingen måde kan være mere fan end mig, og de skulle fandeme ikke ødelægge min koncert oplevelse, som jeg havde glædet mig til siden ´92 hvor Debut udkom. Så skidt da værre med at jeg ødelagde deres, ik? Jeg mener de sang jo meeega dårligt med!

  Og, og, og, uh. der har været mange gode koncerter.. Fx Figurines på Pitstop i Kolding engang. Lille bitte scene, -masser af god koncert! Og hår. Den forsanger mand, han har så meget hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Figurines. Jeg hørte dem i 2003 på en lille bar i Berlin. I nærheden af O Brothers lejlighed.

   Ja, jeg kunne jo godt have spurgt dig om Arcade Fire. Men på det tidspunkt havde jeg allerede bestemt mig for at udlodde den. Og ha! Hvis du vinder, tror alle, det er aftalt spil. Spændende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, jeg ved da godt det er sjovere med konkurrence end at bare spørge en tilfældig safari-sammensvoren. Faktisk synes jeg også det er sjovere med konkurrence. Selvom jeg aldrig vinder noget.

   Argh, nu tager du snart til det forjættede internetløse land, og hvad skal jeg så bruge tiden på, her på jobsøger kurset? Synes godt du kunne have timet den tur lige lidt bedre, ik!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   “Tilfældig safari-sammensvoren” er et oxymoron. Ja slå bare den op!

   Du kan jo øve dig på Arcade Fire tekster. Så du rigtigt kan skråle med, hvis nu det er dig, som vinder (men nok bedst at synge inden i dig selv).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så siger vi det. Har spurgt wiki og du har ret.
   Synes du snakker uden om det, med det forjættede land. Men god tur alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Bedste koncert; Thomas Dybdahl i DR Koncerthuset for alt for lang tid siden. Både musik, omgivelser, stemning og følgeskab var smukt…faktisk perfekt.
  Ville ønske jeg kunne deltage i konkurrencen, men jeg må dedikere mig til amningen lidt endnu..
  God koncert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Det var også en af mine allerbedste koncerter. Måske den bedste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Jeg har aldrig rigtig hørt Arcade Fire før, men det her nummer er da helt igennem fabelhaft! Og så fik det mig jo ind på Grooveshark, hvor jeg hørte meget mere. Tak for dét!

  Desværre har jeg så opdaget, at jeg slet ikke kan den weekend. Så jeg er ude af konkurrencen alliwl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   AC er så godt. Havde aldrig overlevet sidste vinter uden dem på min iPod. Men ærgerligt med konkurrencen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Jeg hader verden. I al ydmyghed naturligvis. Øjh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Naturligvis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Triaka

  Ved ikke om det er den bedste eller den værste koncertoplevelse, men i hvert fald husker jeg den. Roskilde 2004. Odeon. Bandet !!! (udtales tjektjektjek). Koncerten var faktisk slut. Men vi var glade publikummer, så selvfølgelig kom der et ekstranummer. Måske havde forsangeren været ude og tisse. Måske syntes han bare vi trængte til noget ekstra pep. Faktum er, at der var hul igennem til en underbukseløs forsanger, der holdt af at hoppe. Jeg var up front og havde frit udsyn til, hvad jeg i denne situation vil kalde for lemmedaskeren (et nydeligt eksemplar i øvrigt). Jeg ved ikke hvor mange der så det – det var trods alt kun Tivoli der var åben, men fra min vinkel var ekstranummeret en helt i orden oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   I sandhed et ekstranummer! Ved ikke, hvor meget pep, vi får til Arcade Fire. Men godt, det bliver det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaargh, bedste konkurrence EVER! Arcade Fire er jo fænomenale – Funeral er det bedste køre-i-bil-i-sommernatten-album, med vinduerne rullet ned og musikken skruet helt op.
  Bedste koncertoplevelse? David Bowie på Vega i, tror det var, 99. Fordi jeg var (og er) så kæmpestor fan og det var de perfekte rammer for en intim koncert, hvor den lille mand havde Buffalo-støvler på, og jeg alligevel tilgav ham, fordi han sang ‘Life on Mars’, og jeg tudede – selv om jeg aldrig tuder. Med armene slynget om bedsteveninden stod jeg helt op foran, og han var så veloplagt og glad og diskede op med alt det bedste fra hans lange, fantastiske karriere.
  Eller var det Beck i Hamborg, hvor jeg havde siddet i et tog mutters alene, for at sidde til en koncert mutters alene blandt alle de andre i en smuk gammel teatersal, og så kom lille Beck ind og spillede verdens smukkeste akkustiske sæt, så hårene rejste sig og jeg fik frydssommerfugle i maven, og jeg slet ikke følte mig alene længere? Jeg fik efterfølgende en bootleg-optagelse af koncerten, hvor jeg kan høre mig selv huje flere gange.
  Eller var det i 98 på Roskilde, hvor jeg hørte Mogwai og blev opslugt af musikken, som jeg aldrig har oplevet før – ren pulserende lykke og en følelse af at være et med alle i det lille hvide telt?
  Eller var det i Berlin sidste sommer, hvor jeg var nede og høre Pavement, og Stephen Malkmus lignede en epileptisk duracel-kanin på speed, og bandet bare var så genialt seje stadigvæk?
  Eller var det Sufjan Stevens i Vega i år, fordi han fuldstændigt tog røven på mig, for jeg havde forventet et folket, introvert indie-overload, og i stedet blev det til en stjerne-funky, neon extravagant tøjlesløs fest?

  Den værste koncertoplevelse?
  Da jeg blev væltet til The Strokes i KB-hallen for flere år, og blev trådt på, indtil nogen fik mig hevet op og sendt mig på skadestuen.
  Eller i 2000 på Roskilde, da jeg skulle høre The Cure på Orange og i stedet ser en grådkvalt Leif Skov, der står og taler om at vi skal passe på hinanden, og det så viser sig, at en vens kammerat er blandt dem, der mistede livet.

  Nå, i virkeligheden lyver jeg lidt. De bedste koncerter er dem, når jeg selv står på scenen med SPEkTR. Om det så er for 4 semi-druknede venner på Råhuset en syndflodssommeraften, eller til privatfest i Holland, eller på Lille Vega som opvarmning, hvor vi væltede salen, og halvdelen af festen forlod stedet inden hovednavnet.

  God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ida godt, du forstår, hvor overdrevet vild denne præmie bare er! Og tak for gode og dårlige koncertminder. Bowie er fantastisk live. Men gid jeg dog også havde hørt Pavement. Er en smule misundelig faktisk.

   Farvel og tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke for at gnide salt i såret – men Pavement var fænomenalt gode. Ekstremt veloplagte og velspillende.

   Apropos Bowie – så var jeg, da han sidenhen spillede i Forum – SÅ tæt på at vinde et møde med ham. (Fingre med millimeterafstand skal forestilles, mens man læser mit SÅ). Jeg deltog i en konkurrence på P3 – var 21 år og kæmpede mod en ca. 40-årig Bowienørd – og han vandt med 1 point!
   Øj… et havde været vildt at møde ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nejnejnej. Kun 1 point, hvor surt! Du må da have været ret sej på Bowie-paratviden.

   Jeg hørte ham i Horsens på noget amfiteater placeret foran parret, der råbte SÆT JER NED, når begejstringsbølgerne gik højt (fra 5 minutter inde i koncerten og frem).

   Brugte ret mange charmekræfter på at pacificere dem, husker jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Haugaard Jensen

  Bedste koncertoplevelse var helt klart Roskilde 89 jeg husker stadig ikke en eneste af koncerterne men har en fjern erindring om en svensk pige der hed Maria.

  Værste var helt klart Rammstein i Malmø (var det 2010?) hvor kæresten havde sørget for at skaffe billetter, hun lider af den ondeste højdeskræk ikke sådan lidt nej rigtig rigtig ond højdeskræk og det viste sig så da vi var ved at finde vores pladser at de var helt oppe under taget, helt deroppe hvor man virkeligt føler man er ved at falde ned.

  Hun ville være tapper for min skyld og kravlede hele vejen derop og vendte sig så……………………….

  hvordan hun kom ned ved jeg ikke men det foregik forlæns kravlende og kropshøjden kom aldrig over højden på snegle slimspor og så kan jeg ellers fortælle en hel aftens historier om svenske kontrolører der virkeligt går op i regler om hvor man skal opholde sig :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hahaha. Lyder som min tur i Eiffeltårnet. Husker tydeligt drengen, der spurgte sin mor, hvorfor hende damen der blev ført op ad trapperne med lukkede øjne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belle and Sebastian i Falkonersalen i marts i år. Jeg har været kæmpefan i 4-5 år, og nu skulle jeg endelig se dem. Vi kommer så til at placere os ved siden af en gruppe, faktisk, voksne mennesker, som opfører sig som teenagere. De danser helt vildt og hopper ind i alle andre, og en af pigerne har en meget lang hestehale, som hun svinger ind i alle i nærheden (mig fx). Hele koncerten igennem synger de højt med på deres yndling B&S-numre – desværre bare ikke lige dem, der bliver spillet… Det bedste var nok afslutningskommentaren fra dem: “Hvorfor er der egentlig så meget hate blandt B&S-fans?” efter, at kun (!) et par stykker havde tysset lidt på dem.

  PS. Jeg har elsket Arcade Fire i et par år nu, og jeg er 25.. heh :) (Og jeg bor i København, har ingen børn og George Clooney kan rende mig, jeg har min egen derhjemme :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du opfylder kriterierne og is still in the running towards becoming amarOramas next top concert buddy.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  I kapløbet om bedste konceertoplevelse ligger helt sikkert Nirvana på Roskilde i 92 – havde netop vundet EM i fodbold selv samme aften, stemningen var høj all over (undtagen blandt de tyske gæster, men alligevel), og festivalen gik op i total eufori. Fik jeg nævnt, at det selvfølgelig også tæller, at jeg i mine meget unge grunge-dage selvfølgelig var VILD med Nirvana…

  På samme festival samme år gav Pearl Jam i øvrigt også en helt igenne fantastisk koncert, hvor jeg midt i musikken mistede min ene sko. Den blev siden set hejst op i en flagstang til flere følgende koncerter, men det er en helt anden historie…

  Uiijj, og så er der jo forresten også de gode, gamle Kashmirkoncerter back in the days -eller hvad med Bloodhound gang på Skanderborg for et par håndfulde år siden, udelukkende for den gode underholdnings skyld? Eller den fantastiske jazz-koncert i en lillebitte kælder i Prag for lige så længe siden?

  Hmm, trænger i dén grad til nye koncertoplevelser, der ikke ligger 10+ år tilbage i tid! Hvad sker der dog?? Sætter ind NU, uanset om jeg vinder eller ej – tak for spark i r….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nivana. Din heldige stodder. Du er med i konkurrencen. Men uanset udfald må du i gang ja. Musikken hører ikke sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Cure på Roskilde jeg ville DØ for Robert Smith! jeg elskede ham overalt på jorden i de to timer koncerten varede, jeg stod HELT oppe foran. blev mast og kvast. En fantastisk oplevelse! bedste koncert EVER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • for at gøre sagen, om det manglende deltagere værre, er jeg nød til at hoppe fra, skal til fødeselsdag i det svenske. Kedeligt for mig, for jeg regnede med at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Værste koncertoplevelse? Peter Andre som 14 årig, altså jeg var 14. Jeg havde drukket southern comfort/sprite. Jeg blev syg. Virkelig syg! Kombinationen af olieret mand med vuggende underliv, skrigende 17 årige piger og lidt for høj promille gjorde at jeg kamp-ørlede midt i toiletkøen, med mysterious Girl som baggrundsmusik (babygirl, I said tonight is your lucky night … – ææh ja tak!).

  Jeg lover at jeg ikke kaster op til Arcade Fire. Men vil ikke love at holde mig ædru, så er du advaret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hahaha. Havde helt glemt, at Peter eksisterede. Lækker aften lyder det til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig. Jeg skal med. Fordi du godt ved, at jeg er godt selskab. Og så høj, at jeg kan mase os frem til den bedste spot nede bagfra. Jeg lover at tage ti centimeters hæle på. Enten giver det os en god plads, eller også smider folk ting efter mig – og dermed dig – og det er alt andet lige ret underholdende.

  Bedste koncertoplevelse? En af de bedre var Patti Smith på Orange sidste år. Først råbemindedes hun de døde fra ulykken i 2000. Så kom turen til dem, hun selv havde mistet. Så bad hun os hver især mindes vores egne døde. Og så satte hun trumf på med et brøl af et “BUT REMEMBER; WE’RE ALL STILL FUCKING ALIIIIIIVE!!!!!!!!”. Kuldegysninger og spontantårer og solen brød frem mellem skyerne og alt gik op i en højere enhed. Især da to små gothtøser foran begyndte at snave. Fik også lyst til at snave. Det virkede så rigtigt. Selv om det var Salander 1 og Salander 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Får kuldegysninger bare ved at læse det.

   Ja, jeg ved, du er godt selskab og har den perfekte koncerthøjde. Tegner godt det her. Tager du mig ikke op på skuldrene, hvis jeg lover at tage mit allerværste jeg-er-skide-ligeglad-med-musikken-men-se-mig-se-mig-se-mig-grinende-tøsefjæs med?

   Kunne evt. medbringe en gulvlang brynje med kighuller til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] når nu jeg uden tvivl har ødelagt alle mine chancer for at vinde en billet til Arcade Fire med AmarOrama med indlægget fra fredag nat, som på beklagelig vis siger mere om min musiksmag end godt er, så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er skæv og vind af fuld