Ombord på Norrøna

Oister jeg længes efter dig

Tågen ligger tungt over Torshavn, jeg er i familie med alle, jeg møder, og appelsinkagerne ruller sikkert af moster-tantebandens hjemmehæklede samlebånd for at blive serveret til drabelige historier om hedninger, der slagter missionærer i Afrika. Og te selvfølgelig.

Alt ligner sig selv.

Selv mig. Der finder den gamle, ridsede plade frem Hvorfor flytter jeg ikke til Færøerne? Kan man overhovedet leve uden frisk, salt luft, som fjerner alle ligegyldige bekymringer. Eller vand fra hanen, der smager, så enhver anden væske, tappet på flaske, lige så godt kan løbe i havnen. Eller udsigten?

En ting undværer jeg dog gerne! At hænge ud på biblioteket, sammen med en flok avislæsende pensionister, for at tjekke mail, Twitter, Facebook eller blog!

Nej, vi har ikke net, så glæd dig til 3 ugers sløset og hurtigblogget amarOrama på helt tilfældige tidspunkter.

Tjornuvik Faeroerne amarOramaTjørnuvík

Vandfald Faeroerne amarOrama

Fjer Saksun amarOramaSaksun

Skelet Saksun amarOramaSaksun

Tjornuvik amarOramaTjørnuvík

 

15 kommentarer

 • Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh!!!!!! Pretty! (undtagen skelet-tingen dér – den er lidt nasty).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, den er klam. Til gengæld har jeg sparet dig for en hel masse yndige postkortklichéer fra diverse udsigtspunkter. Meen mon ikke, de alligevel sniger sig ind hist og her. Her er for flot til at lade være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Argh. Nu smed jeg alligevel et af dem på. Actionbror overtalte mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rimelig ligeglad med naturbilleder fra det der land med mange får. (Gider du i øvrigt ikke tage nogle billeder af dem?) Jeg vil bare gerne se nærbilleder af Actionbror. Nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hahaha. Han får altså nykker af al den opmærksomhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, det er sgu flot!!!! Jeg bliver helt nostalgisk, mand. (Dygtig Actionsbror).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Alt er jo bare så overdrevet flot, at man næsten ikke fatter det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, det er altså også flot det postkort :-) Det er de alle, af hjertet tak! Men 3 uger, er altså lang tid at gå uden sit normale amarOrama fix. Så jeg er glad for at du kan give lidt frisk havluft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Godt du kan lide dem. O Brother vil også gerne følge med. Og garanteret også min søster, som ikke tog med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg vil også gerne rulle mig i postkortflotheden! PÅ med den, nuuuu!

  Jeg er virkeligt tilfreds med hurtigheden af blogpostene, for jeg troede jeg skulle undvære!

  Jeg vil også på tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ombord på Norrøna