Mellem Tórshavn og Hirtshals

Posttorshavnsk stresssyndrom

Undrer mig lidt, at I ikke vælter over hinanden og kaster jer frådende ind i kommentarfeltet for at få fingrene i verdens bedste præmie – en aften med Arcade Fire og mig!

Gad vide, hvem der egentlig læser denne blog. Hansi Hinterseers fanklub?

Nej, jeg er ikke sur. Fatter bare ikke din musiksmag.

Hvis du så i det mindste gad at hjælpe lidt til en gang imellem! Fx med at skrue ned for luftfugtigheden, fjerne ørentvister under sengen og tale Anden Aktør fra at stalke sagesløse amarkanere, der knap nok har sat kufferten fra sig, før de skal møde op med et kryds til en ligegyldig protokol. Langt ude på Nørrebro.

Lorteølivet stinker. Så gør dog noget!

Husk. Jeg trækker lod om billetten den 1. august. Og i mit livsglade selskab kan det kun blive en superhyggelig aften.

31 kommentarer

 • Jeg står ved at have lorte musiksmag. Men selv om jeg ikke deltager i give awayen, så syn jeg du er fin alligevel :o) Sur or not.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad var dealen med den aften? Mindes jeg gav op grundet alderskrav…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Du er et lille tøsebarn under 25 år!? Havde jeg overhovedet ikke forestillet mig. Synes ellers vores bølgelængde passer perfekt. Men kan selvfølgelig være, jeg er endnu mere umoden, end jeg går og regner med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • (24 somre, men none the less.) Åh – troede jo faktisk at folk VIDSTE den slags. Er måske begyndt at opfatte blogland lidt for meget som en gade i forstaden, hvor vi sidder i hver sit køkkenvindue og vinker til hinanden/ svinger med et glas rødvin og en blå kings…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ved ikke med folk. Men årstal, fødselsdage, navne, filminstruktører, politisk plapren og informationer om dit barns ble, tænder og børnehave har ikke adgang til mit hukommelsescenter. Virkelig! Jeg husker fx ikke engang, hvornår O Brother fylder år. Eller hvor meget (sorry OB).

   Men næste gang hedder aldersgrænsen 24. Mind mig lige om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I will!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • oh no, er du sendt i en slags akut aktiverering!? Sikke noget høfittedilihut..

  Sidst jeg tjekkede var der da en million der havde kommenteret på konkurrencen. Nogen må da ville med! Wiiuuuh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Skal ikke blogge alt for højt om det der aktivering. Men kan da fortælle, at jeg nåede at blive indberettet, før jeg tog til Færøerne. Fordi jeg ikke kan tyde min kalender og stod nede på a-kassen, mens Anden Aktør skulle krydse mig af et andet sted i byen.

   Og der er rod i noget med nogle sygedage tilbage i marts. Og jeg tastede feriepenge og feriedagpenge forkert, og jeg skal saftsuseme troppe op både her og der for at vise joblogs og fremtidsplaner og nye stillinger, jeg vil søge, selvom jobindex er død i sommerperioden, og jeg jo bare gerne lige vil pakke ud og fodre et ferietomt køleskab og stirre depressivt ud i luften i en uge. Men det skal være NU!

   Mangler seriøst en sekretær, der kan holde styr på mit arbejdsløse liv. Eller et job måske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • måske kan vi dele sådan en sekretær.
   Lyder dælme træls!
   håber det hele går i orden, alt det ledigheds-tjek-i-hoved-og-røv er sgu stressende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   God idé. Vi splejser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så stik mig da den billet din sure fisse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tålmodighed dame! Du skal sove 2 gange, før jeg trækker lod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har allerede fundet koncerttøjet frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Triaka

  Nå men hvis du synes livet stinker derude på Amar’ og der er for lang tid til Arcade Fire ku du prøve at tage på Den Hemmelige Tur på Refshaleøen i næste weekend. Noget om “de skjulte, glemte og private dele af øen og at lede efter det gamle liv og spor af det nye.” Med den interesse du tidligere har løftet sløret for i din blog udi trashede mikroverdner må det være noget for dig. Mere info følger, hvis du (og andre) er interesserede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jamen jo, du må da gerne linke, så jeg kan snuse lidt til det hemmelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Triaka

   Se den hemmelige turs indhold er jo hemmeligt, så du kan ikke snuse så meget mere op på forhånd. Man kan se det annonceret i programmet på kulturhavn.dk under aktiviteter på Refshaleøen. Guiden møder du ved ankomstområdet for kulturhavnbåden – der er et kort her: http://www.kulturhavn.dk/Program-og-kort/Refshaleoen.pdf

   Det er kl 18 om fredagen og kl. 16 lørdag og søndag. Og så er der vist faktisk et sted hvor man skal højt op … var der ikke noget med højdeskræk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jo. Masser af højdeskræk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Tænk engang, at der er så mange s’er i træk i stresssyndrom. Det er alligevel lidt vildt. Og hey, velkommen hjem. Lorteøen og sajberspæis har savnet dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, nu du siger det. Vildt mange s’er.

   Tak for velkomst. Håber sajberspæis er tålmodig. Har svært ved at få hænderne til tastaturet for tiden. Men i morgen bliver alting meget bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Vi venter bare til i morgen så. Sådan er leif så tålmodig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen for fanden da. En billet til kbh koster jo fandeme 600 kr tur-retur eller noget i den stil, og det har jeg ikke råd til to gange på en måned, men jeg ville sgu ellers gerne nyde dit selskab. Og tro mig jeg bander, over at ingen gider at give mig penge for at tage til kbh. Lorteland! Og lad os ikke snakke om aktivering for du ville dø, jeg siger dig dø hvis du skulle prøve den her slags aktivering jeg er i.
  Men du kan komme og se på mig når jeg går i priden som jo vidst nok er meningen med at jeg skal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nordjyder, som ikke tør tomle, er undskyldt.

   Men ved ikke helt med optog. Minder lidt for meget om aalborgensisk karneval, som står højt på listen over arrangementer, jeg forsøger at undgå. Jeg er alt for kedelig til den slags.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvilken slags job søger du egentlig? nå, men jeg blev lige pludselig nødt til at høre hvad Arcade Fire er for noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellem Tórshavn og Hirtshals