Min kærlighedscoach

Danmarks celebrity-par nummer 2

Hvorfor i al verden har du inviteret ham med? Han ødelægger jo hele festen!, sagde arkitektdamen første gang, hun mødte Actionbror. Tilbage i vinteren 2006.

Faktisk havde veninden, da hun indbød både Actionbror og O Brother, lagt et lille advarselsord hist og her. I den feminine del af selskabet. Om at brødrene, der godt kunne virke en anelse arrogante, i virkeligheden var søde og rare, når man bare kiggede godt efter.

Men Arkitektdamen havde svært ved at se det søde og rare ved Actionbror, som sad inde i stuen og spredte selvfed sarkasme rundt om sofabordet. Og dukkefjæset smilede da også alt for bredt til hende den ivrige visual merchandiser, som forsøgte at omvende ham til Jack & Jones. Gjorde han ikke!

Måske, men lige nu kigger han på din røv, kommenterede veninden tørt og balancerede ud af køkkenet med en bakke smoothies.

Og det gjorde han i øvrigt.

Om det er vigtigt for historien, vides ikke, men Arkitektdamen snurrede rundt, vendte tilbage til de højrøstede stemmer og svingede så lækkert og sofistikeret med sit blonde hår, at et par actionblå øjne til sidst tog sig sammen og sagde: Nå, dig har jeg ikke snakket med endnu. Hvad laver du så?

(Ja, han havde taget et kursus i originale scorereplikker.)

Og underligt nok blev festen pludselig ret hyggelig. Var nærmest overhovedet ikke ødelagt alligevel.

Men manden kunne også andet end spille smart. Viste det sig. Da flokken sejlede ind mod Århus, hvor julefrokostbølgerne gik højt. Fx sørge for at fremmed dame ikke sov branderten ud på frostkoldt fortov. Helt heltet så han faktisk ud, som han hankede op i den livløse frakke og hjalp på vej.

Syntes Arkitektdamen i hvert fald. Endte endda med, hun godt gad sidde tæt, drikke dus. Og dele taxa.

Men så heller ikke mere. For hun havde en kæreste jo.

Slut.

Nej, ikke helt. Men der gik næsten 100 år, før de mødtes igen. Præcist taler vi halvandet års undgåen hinanden. Kun afbrudt af lidt mails. Selvom de to stædige indbakker blot var adskilt af 500 m. triviel, århusiansk ringgade

Det var først, da Arkitektdamen opdagede, at drengen datede andre damer, endda damer som var storesøster til hendes veninde, at hun stak fødderne i et par beslutsomme sko, rendte ned ad vejen, ringede på. Og ville snakke.

Og SÅ blev de kærester.

Og SÅ for nogle uger siden, efter to dages vandring med fuld oppakning og ømme muskler, på fjeldet bag Vestmanna, overtalte Actionbror Arkitektdamen til at komme ud af teltet. Selvom hun egentlig hellere ville sove end se den skide solopgang.

Og faktisk også havde ret svært ved at lægge stemmen over i hans bløde, romantiske toneleje. For hvad hvis fuglene igen gik til angreb? Og stirrede det får ikke lidt ondskabsfuldt? Og hvor langt skulle de egentlig gå på den her fucking morgentur?

Men da manden pludselig faldt på knæ, fumlende med fingerring og så blærerøvsagtigt mange lysende brillanter, at alle 4 verdenshjørner måtte gnide sig i øjnene, sagde hun heldigvis JA.

Tillykke igen A & A. Glæder mig til brylluppet.

Telt

Nå ja, historien fortsætter på Færøernes flotteste hotel, men jeg skrider nu. Skal ud og kaste noget sukkersødt stads op.

19 kommentarer

 • Ibs

  Åååååååååååååååååååååååååårrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhh!

  Kleenex blev det. Så fabelhaft. Tillykke til dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Åh så stik også mig et stykke kleenex. For pokker da.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååååh gud hvor fint……… Hvid du ikke er blevet gift med ham uden smileys indem, så vil jeg være din bryllupsdate så jeg kan tude ned i lommetørklæde, når du holder en fin og sakastisk tale for dem!

  (jeg holdte en tale om min brors prutter, da han blev gift sidste år, sig til hvis du vil låne den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Actionbror forventer, at jeg fotograferer, synger og sikkert også holder tale. Bliver svedt bare ved tanken.

   Måske skulle jeg låne dine pruttenotater, men Lotte B har jo også omtalt en vis alfabet-tale. Gad vide, om jeg skulle true med den?

   Manden uden smileys kommer ikke med. Tror, han er lidt for festlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjjj…åhhhh…tillykke…!!! – og de får røvlækre unger, gør de! Det kan man sq da se allerede nu…FEDT!

  Al ros for flot frieri!! (- manden uden smileys har allerede et vist pres på sig…).

  PS: vi bliver altså lidt nød til at vide hvad der skete med hende storesøsteren. Er hun blevet afsat? Er hun ked af det endnu? Bare lige…alle er okay, ikk’?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, perfekt blanding af gener der.

   Manden uden smileys, og alle andre mænd for den sags skyld, kan lige så godt gå hjem og lægge sig. Jeg tror slet ikke, der findes nogen derude, som kan konkurrere med brødrene på sjovhed, kloghed og lækkert hår. Og nu også romantik goddammit.

   Storesøsteren, som i mig? Hvad snakker du om. Afsat. Nej, det ser sort ud med afsættelse. Til gengæld begynder jeg så småt at acceptere, jeg er tilbage på Lorteøen. Det har også ret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, nej…det der med at han datede en venindes storesøster…

   …og dig skal vi nok få afsat! Easy…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hahaha. Nå kunne heller ikke forstå det.

   Storesøsteren var vist kun en enkelt date. Eller 2 (ret mig lige A & A, hvis jeg husker fejl), og Arkitektdamen var single, da hun ringede på Actionbrors dør. Så ingen blev kede af det. Kun glæde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ikke helt tilfreds med at Pille allerede har taget min idé. Hvordan bliver jeg din date?

  Jeg så ret godt ud med grønt overskæg og regnslag til speeddating på Roskilde, og kan således godt agere mand(haftig), hvis det var noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hvordan bliver du min date… Det med smiley-politikken har vi allerede fået på plads… Jamen, du må meget gerne ligne noget macho, der arbejder i Friluftsland – og i virkeligheden tilhøre aristokratiet af den kreative klasse – uden at være en selvoptaget idiot. Du gider både at gå i fjelde og hænge ud på MoMA, og vigtigst af alt. Du kan få mig til at grine.

   Dette er opskriften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my gosh!! *snøft* Synes hun så alligevel ikke det var brandgod idé med sådan en morgentur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GP

  og hvorfor skal mændende derude nu til at konkurrere med dine brødre? ville min psykolog havde spurgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Vel bare svært at tage til takke med noget halvtrist, når man ved, det kan gøres bedre. Eller har psykologen en anden forklaring?

   (Ja, jeg har rettet i min kommentar, fordi jeg først lød vildt forkælet – og ikke som nu: rummelig og åben!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GP

   nej nej ikke noget med at nøjes med dumme, grimme eller triste mænd. hagen ved det perfekte er vel bare, at det er så forbandet uvirkeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, han behøver ikke være perfekt. Jeg er virkelighedsfjern nok i forvejen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • GP

   ha ha ja lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kært. Minder lidt om en historie med to af mine venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Sådan-mødte-de-hinanden-historier holder altså. Giv os et blogindlæg om dine venner.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kærlighedscoach