Hellere grim end stum

Skal jeg virkelig drikke mere datingkaffe?

Nå, efter en uge i Århus er jeg tilbage på Amager og skal ind i datingkampen igen. Hvis jeg altså orker.

Var nemlig på hele 7 første dates i august.

Og ganger du 7 med mailkorrespondancer, fotoudveksling, tøjkriser, øjenbrynsplukning, maveindtrækning, navnehuskning, biografkøer, anstrengte smil, rystende kaffekopper, hurtigt tyllede glas vin, nervøs latter, alt for mange drinks og krampagtige forsøg på at skjule en status som arbejdsløs tabertype, ender du med at sætte streg under et kedeligt facit af spildte kræfter.

På den anden side lærer jeg selvfølgelig noget om livet og stævnemøder og den slags. Fx at:

Mænd, uden at blinke, lyver sig 10 cm. højere. Og folk, der lufter stiletter, nemt kommer til at se ned på dem.

Smilende tumpe amarOrama

Kvinder uden at blinke lyver sig 2 kg. tyndere. Og folk der rynker på næsen bare kan skride. Fordi man altså snart går på slankekur.

Gaaab amarOrama

Stoddere kan finde på at spørge: Vil du have mere at drikke? Du må gerne få en øl mere

Tumpe amarOrama

Stodderinder kan finde på at spørge: Må jeg? Tusind tak farmand. Må jeg så ikke også komme i Tivoli bagefter. Må jeg ikke nok må jeg ikke nok. Men kun inde i sit eget hoved.

Gisp amarOrama

Jakkesættyper tror, de har købt al taletid i hele verden og fortæller og fortæller og fortæller. Om finanser og investeringer og flotte tal på bundlinjen. Og til sidst synes, det har været så ski-de-hyg-li’, at vi da snart må ses igen.

Skidehyggeligt amarOrama

AmarOramatyper egentlig hellere vil sidde hjemme og læse blogs end lægge øre til pengeprædikanter, som garanteret har glemt, hvad daten hedder og sikkert også er ligeglade. Så længe, hun bare holder kæft og smiler tomt ud i luften.

Hvad snakker du om amarOama

Tænker lige over, om jeg gider logge ind.

Cafe Kom Igen Sverrigsgade Amager amarOrama Sverrigsgade

27 kommentarer

 • Suk. Kan egentlig godt forstå, hvis du har brug for en satse fra alt det.

  På den anden side, må du statistisk set snart have været igennem så mange tabere, at der dukker noget tilforladeligt op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Faktisk har de fleste været meget søde, og det er da hyggeligt at møde nye mennesker. Men tænk, hvis jeg skal drikke kaffe, vin og drinks med 500 mænd, før der kommer en, jeg gider kysse på! Har slet ikke tid og råd. Bør jo også blogge og søge job.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså med succesraten på datingsiden stemmer jeg (det er jo blevet så populært i Danmark) at du blogger noget mere!!
  Med mindre du naturligvis blogger om alle de (søde bevares, men dog) fjolser der dater rundt ude i byen..

  Og så det der med jobbet.. Jo.. Blog, job og dating. I nævnte rækkefølge.

  Mon der så ikke dukker en op du ovenikøbet gider kysse på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Sidder lige nu hos Anden Aktør og tænker, jeg må begynde at prioritere lidt anderledes: job, blog, dating.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, du har så ret. sad netop i søndags og overvejede at genåbne min profil – jeg er konstant splittet mellem mit behov for at der snart sker noget romantisk efter mange års tørke, og så alt det, du lige skrev ovenfor. De fleste af mine dates har sgu også været søde nok… men orker jeg? har jeg tid? til at mødes med mænd, som godt nok er søde nok… Og har jeg egentlig energi til at undertrykke skuffelserne, når det ikke lykkes? for der skal godt nok kysses frøer, før man snubler over guldet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg møder ingen mænd i det virkelige liv. Så det hedder netdating eller slet ingen dating. Spørgsmålet er, om jeg vil det nok.

   Synes, du skal oprette en profil. Så kan vi sammenligne noter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på samme måde! Og jeg anser mig ellers som værende forholdsvis udadvendt, men alligevel så møder jeg aldrig mænd i det virkelige liv – ofte føler jeg mig faktisk helt usynlig, for det er som om de ser lige igennem mig! Så netdating og serielle kaffedates er vist desværre også vejen frem for mig, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at få opfyldt mit behov for kissemisse i efteråret :o/
   Så er det besluttet, når der går penge ind, sætter jeg penge ind på datingkontoen! Det er vel også en slags investering… Åh, men bliver vist nødt til at skrive en helt ny tekst – det er gået op for mig at den er SÅ kedelig, at jeg godt kan forstå, at der aldrig er nogen, der skriver til mig – jeg lyder som en støvet museumsgenstand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Men du har sikkert et pænt foto, og det er det vigtigste. Plus dato for oprettelsen. Nye profiler får flest mails.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ ja – det er også derfor jeg gerne vil lave en ny profil – så jeg kommer længere op på listen. Der er ALDRIG nogen inde på min profil… Jeg bliver altid hel overrasket, hvis der står, at jeg har haft et besøg, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Findes der virkelig ikke et kombineret jobsøgnings/datingsite, hvor man kan mødes og skrive jobansøgninger sammen? To fluer med et smæk og sådan. Burde der totalt være. Kunne garanteret få statsstøtte: “få flere i jobs – date din konkurrent…” Nej?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jobsøgning for singler? Lyder som en god idé. Bortset fra, at alle mænd synes, de er ‘direktører’ og nok kommer til at bakse lidt med titlen lige i dette forum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • O Brother

   Skal vi prøve at holde østrogen-mængden på et niveau hvor vi alle kan være med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Lad nu damerne snakke. Skal du ikke ud og kaste med en lasso eller noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anden aktør skal tage sig sammen og ikke spilde mere af vores tid!

  Og uf, hvorfor er det så svært at finde et hankønsvæsen der er bare lidt interessant? Om jeg fatter det.
  Jeg fatter heller ikke hvorfor man ikke bare kan få lov til at sidde stille og roligt og læse blogs døgnet rundt!??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tror, det er mig, der er blind. Mange finder jo lynhurtigt en kæreste, når de begynder på netdating. Gælder nok bare om at være meget målrettet. Og åben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • O Brother

   Definer ‘interessant’

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kan ikke tale på Pilles vegne. Min i min verden går vi efter den hellige treenighed: flot, sjov, klog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg kender folk der har mødt den store kjærlighed på det der net, så kender jeg altså også nogen der har opgivet nettet igen. Tror også tålmod må have noget at sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja ok, men det hjælper heller ikke at være typen, der lægger armene over kors og siger du’r ikke til alt og alle. Som jeg vist desværre har for vane.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • samme her. er vildt god til duer ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 7 dates? Det er sq imponerende! Nogle af dem gengangere? (altså 2nd dates)…Jeg tror ikke at jeg vil orke at investere så meget af mig selv i fremmede mennesker, så hatten af for dig.

  Kan du ikke udvikle et “date-blog”-koncept? (- jeg kan ikke lige overskue mere end at foreslå at kombi blog og dating…så don’t ask hvordan det skal hænge sammen…måske noget med en blog hvor man skriver et indlæg med forslag til en date, og så kan villige personer melde ind i kommentarfeltet…I don’t know…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ingen gengangere. 7 første dates. Ja, noget af en bedrift. Date-blog-koncept. Hm. Lyder som en idé, der skal arbejdes lidt på. Tror hellere vi må lade den gå videre til en iværksætterlæser. Værsgo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men kan man ikke også huske noget om at du var på Elite Daters? For så er det ikke så underligt at du løber ind i mænd der gerne vil bevise at de er det. Måske skal du bare prøve et andet site, med et bedre mix. Ryste posen, prøve igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Har bare lyst til at gå i hi og først komme frem og date igen til foråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drømmeprinsen

  “Duer ikke, væk!”
  “Duer ikke, væk!”
  “Duer ikke, væk!”
  “Duer ikke, væk!”
  (fortsæt selv)
  Der er sgu ikke noget at sige til at I ikke kan finde “interessante mænd”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drømmeprinsen

  Har I overvejet at der er jer selv, der er for kræsne?
  Har I overvejet om I selv er spændende nok?
  Jeg ville selv løbe skrigende væk fra østrogen-bomber som jer! GAB!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ved ikke, om du taler til mig? Men ja, jeg er alt for kræsen og desværre også lidt kedelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere grim end stum