Stiller Meyers Almanak tilbage på hylden

Undskyld, jeg skubber dig lige ud i Århus Festuge

Jeg hader Århus Festuge. Både fordi det er moderne at rynke på næsen ad bonderøvene i ølteltet, og jeg selvfølgelig skal være med på noderne.

Og fordi, festlighederne svømmer i pis og opkast og byder på flere brækkede næser og damer, der bliver voldtaget i Botanisk Have, end jeg egentlig gider skåle for.

Hader festugen.

Så en dag møder jeg den seje Ida Rud. Som vandt billetten til Arcade Fire (Ja Fuhrmann meldte afbud. Sad garanteret nede på den lokale i pink spandex og flettede fingre med en lædervest).

Fantastisk aften forresten. Hverken Ballerup, der ligger et stop længere ude end verdens ende, eller Ballerup Super Arena (lige så super som vådt håndklæde efter en uge nederst i sportstasken) kunne få min lykkelige gåsehud til at lægge sig, da ildfolket gik på scenen.

Ida er faktisk også noget ved musikken. Hun fører sig frem på keyboard i bandet SPEkTR, der spiller underlige melodier helt uden sang. Jeg er vild med deres lyde og gad godt høre dem live.

Men det kan jeg jo også. Viser det sig. Hvis jeg hopper på toget til Århus i morgen/i dag fredag. Hvor SPEkTR spiller på Bispetorv kl. 18.

Desværre står der allerede andre navne i min kalender.

Men du. Ja dig, som stresser i Strandparken, og dig dovne hund oppe i Sjællandsgade, og dig der sidder og stener ude i Åbyhøj. Du kan godt finde brækånde, løse knytnæver og klam urineringskultur frem. For du skal til festuge og høre Spektr.

Godt. Så er det en aftale.

Og hils lige Ida og sig tak for cd, når du ser hende.

Telt Englandsvej Amager amarOrama Englandsvej

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stiller Meyers Almanak tilbage på hylden